Skip to main content

Welkom bij GoMeet!

GoMeet staat voor het faciliteren van relevante en spontane ontmoetingen. Hoe mooi is het om efficiënt en effectief zaken te doen, goed geïnformeerd te worden, te netwerken of kennis te maken met een product of dienst?! Dat kan zakelijk, modern, maar ook met plezier en gezelligheid. GoMeet kan het voor u regelen en als het past en bijdraagt aan de verwachtingen, combineren we Boulevard, Studio’s en Earth en wordt het echt hybride.

Afspraak maken

GoMeet Boulevard

Aan de GoMeet Boulevard hebben wij verschillende online platformen ter beschikking of maken wij gebruik van de bekende videodiensten om uw bijeenkomst te laten slagen. Van Zoom, Teams of Google Hangout tot een volledige 3D omgeving met spreekkamers, bioscoop en expo.

GoMeet Studios

Met een virtuele studio, een gespreks-opstelling of huiskamer-style kijken we naar nieuwe mogelijkheden om uw verhaal goed over te brengen. GoMeet Studio’s kunt u vinden in Reeuwijk en in Amsterdam. Daarnaast hebben wij een een in-house oplossing en kunnen wij op locatie onze dienst aanbieden.

GoMeet Earth

Jaren ervaring met het opzetten van fysiek events, festivals en congressen, is GoMeet uw ‘trusted party’. Geef ons een datum en een gewenste uitkomt, en wij regelen het.

Hybride ontmoetingen

GoMeet faciliteert spontane en hybride ontmoetingen als aanvulling op fysieke bijeenkomsten of events. Door voor -en achteraf de fysieke bijeenkomst online aan te vullen worden zowel de klantcontacten beter, is het bezoek aan het fysieke deel effectiever en is het napraten of delen van kennis efficienter. Door deze vorm van organiseren hoeft niemand een compromis te sluiten en is het voor zowel de bezoeker als de organisator een geslaagde puzzel.

Voor wie

Bedrijven

Onze diensten zijn ideaal voor klanten -of personeelsdagen of een event binnen jouw eigen sector. Tevens productpresentaties of campagne video’s.

Onderwijs

Met onze virtuele ruimtes, of bestaande videodiensten, organiseren wij een studiedag, online lessen, open dagen of een scholenmarkt. Daarnaast kunnen wij mooie o.m. videoportretten maken, aankondigingen of een promo.

Eventmanagers

Dankzij onze boulevard, onze studio en onze ervaring met fysieke events én de combinatie is het altijd mogelijk om een waardevolle beurs, congres of evenement te organiseren.

Zij zijn jou al voorgegaan

55+

Evenementen georganiseerd

57.000

Gebruikers gingen je voor

300+

Sprekers en workshopleiders

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Ik heb een vraag over

Onze experts

Dieter Möckelmann

Onderwijs

Afspraak plannen
Thierry Trampe

Events

Afspraak plannen
Daniël Manuputtij

Studios

Afspraak plannen

© 2024 GoMeet

Leeghwaterstraat 2 2811 DV Reeuwijk
info@gomeet.nl KVK: 82453152

 

×