Philips UV-C desinfecterende tafellamp

Afbeeldingen

Artikel vergelijken

Productbeschrijving

Accentueer je huis met licht

Met de desinfecterende UV-C-tafellamp van Philips schakelt u virussen, bacteriën, schimmels en sporen in slechts een paar minuten doeltreffend uit.¹ Alle bacteriën en virussen die tot nu toe zijn getest, reageren op desinfectie met UV-C.² In laboratoriumtests verminderden deze UV-C-lichtbronnen bij een blootstellingstijd van slechts 9 seconden de besmettelijkheid van het SARS-CoV-2-virus (het virus dat COVID-19 veroorzaakt) op een oppervlak tot een niveau dat niet meer waarneembaar was.³ Omdat blootstelling aan UV-C schadelijk voor de ogen en huid kan zijn, is de lamp extra veilig in gebruik dankzij ingebouwde sensoren en timers. U kan de lamp bovendien extra gemakkelijk gebruiken dankzij het overzichtelijk bedieningspaneel en spraakbediening. 1: De doeltreffendheid waarmee het apparaat desinfecteert, verschilt afhankelijk van de desinfectietijd, de afstand en het soort oppervlak/voorwerp. Kijk in de producthandleiding voor meer informatie.2: Fluence (UV Dose) Required to Achieve Incremental Log Inactivation of Bacteria, Protozoa, Viruses and Algae. Herzien, bijgewerkt en uitgebreid door Adel Haji Malayeri, Madjid Mohseni, Bill Cairns en James R. Bolton. Met eerdere bijdragen door Gabriel Chevrefils (2006) en Eric Caron (2006). Peerreview door Benoit Barbeau, Harold Wright (1999) en Karl G. Linden.3: Nadia Storm et al, Rapid and complete inactivation of SARS -CoV-2 by ultraviolet-C irradiation, 2020. Behoudens peerreview en alleen beschikbaar als voorlopige versie via https://www.researchsquare.com/article/rs-65742/v2. De UV-C-straling die in dit onderzoek werd gebruikt, bedroeg 0,849 mW/cm²

Productspecificaties

Algemene kenmerken

Merk
Philips
Aantal lichtpunten
2
Diameter
12 cm
Materiaal
Metaal
Kleur
Zilver
Vorm
Rechthoek

Productinformatie

Met dimfunctie
Nee
Inclusief lichtbron
Ja
Type lichtbron meegeleverd
Geen lichtbron meegeleverd
Verstelmogelijkheden
Niet verstelbaar
Snoer met stekker aan het product
Ja
Voedingstype
Netstroom
Bediening verlichting
Aan/uit schakelaar - op product

Technische specificaties

Fitting
Geen fitting
Lumen per lichtpunt
0 lm
IP waarde
IP20
Kleurtemperatuur
0 K
Snoerlengte
2.90 m
Smart Home Platform
Niet van toepassing

Inhoud en samenstelling van dit artikel

Verpakkingsinhoud
1 Philips UV-C disinfectie tafellamp

Productinformatie

Merk
Philips
Voor binnen of buiten
Voor binnen
EAN
8719514305083

Garantie

Fabrieksgarantie termijn
2 jaar

Character

Personage
600072689

Overige kenmerken

Aansluitspanning
230 V
Aantal meegeleverde accu's/batterijen
0
Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU
Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
Bediening via mobiele app
Nee
Bluetooth
Nee
Breedte lampenkap
12 cm
CE markering
Zichtbaar
Diameter lampenkap
12 cm
E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU
Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
Fan Merchandise
Nee
Geintegreerde USB poort
Nee
Geschikt voor ruimte
Woonkamer
Kleur licht
Blauw licht
Levensduur lichtbronnen
9000 uur
Lichtbron verwijderbaar
Nee
Met draadloos oplaadstation
Nee
Met lampenkap
Ja
Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU
Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
Product breedte
12 cm
Product hoogte
24.70 cm
Product lengte
12 cm
Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU
Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
Verpakking breedte
180 mm
Verpakking hoogte
171 mm
Verpakking lengte
352 mm
Verpakkingsgewicht
1.36 kg
Waarde energielabel nieuw 2021
Energielabel niet van toepassing
Wattage per lichtpunt
24 W

EAN

EAN
8719514305083

Je vindt dit artikel in

Kleur
Zilver
Werkt op
Netstroom
Product hoogte
20 tot 30 cm
Voor binnen of buiten
Voor binnen

Documenten

Reviews

Gemiddelde van 45 reviews
22
12
5
1
5
  • pas op met deze UVC lamp

    Er is een waarschuwing voordat de lamp wordt aangezet dat deze schadelijk is voor dieren en voor mensen. Dat is goed. Er wordt echter NIET gezegd om voorzichtig te zijn met planten. Inmiddels zijn bijna al mijn planten die in dezelfde ruimte stonden als het apparaat dood gegaan. Planten die ik al vele jaren in mijn bezit had. Naast de schade die de vervanging hiervan zal kosten ook emotionele schade daar er ook planten zijn doodgegaan die ik van mijn overleden dochter had gekregen. Ik wil iedereen waarschuwen voor dit apparaat om de planten te ontzien.

    Vond je dit een nuttige review?
    71
    31
  • lang zal ie leven

    Positieve punten

    • mooi design
    • hoge kwaliteit
    • Voldoende licht
    • makkelijk aan te brengen
    • makkelijk aan te brengen

    Negatieve punten

    • gedateerd
    • lamp niet vervangbaar
    • uren teller lamp
    Toon alleen de eerste 3 punten

    bijna 5 sterren want is een toppertje, ik heb een huismijtallergie en ik "zap" 2 keer in de week de slaapkamer 45min en ik ben zeer tevreden. eindelijk iets dat wel werkt.
    bijna 5 sterren want de lamp is niet te vervangen..tuurlik wel, gewoon open maken zeg ik, lampen kosten online bijna niks. wel jammer dat er geen urenteller op zit. had philips iets mee kunnen verdienen want wie schrijft de tijden op? is niet net als bij de zonnebank vroeger,als ie niet meer bruint,vervangen. of is zo'n lamp ook te meten? enfin. lang leve google en youtube dan maar.

    Vond je dit een nuttige review?
    23
    1
  • Mijn veilige baken

    Positieve punten

    • mooi design
    • trendy
    • hoge kwaliteit
    • Voldoende licht
    • makkelijk aan te brengen
    • Voldoende licht
    • makkelijk aan te brengen
    Toon alleen de eerste 3 punten

    De lamp ziet er mooi en strak uit en voelt stevig en degelijk aan. Stekker in het stopcontact en de lamp vertelt je precies wat je moet doen (Engelstalig). Je kunt kiezen tussen 15 minuten (wc, badkamer) 30 minuten (slaapkamer) of 45 minuten (woonkamer). Je mag niet in de ruimte zijn als de lamp aan staat i.v.m. schadelijkheid van het UV-C-licht voor ogen en huid. Ook huisdieren liever niet in dezelfde ruimte laten als je de lamp gebruikt. De lamp heeft een lang snoer zodat je altijd een stopcontact kunt bereiken, daar is goed aan gedacht. Het voelt heel fijn en veilig te weten dat je met deze lamp alle ruimtes in huis kunt desinfecteren van virussen, bacteriën, schimmels en sporen. Helemaal nu actueel in verband met het Corona-virus. Ik beveel deze lamp dan ook zeker aan

    Vond je dit een nuttige review?
    9
    1
  • Makkelijke lamp in gebruik

    Positieve punten

    • Voldoende licht
    • makkelijk aan te brengen

    Ik gebruik de lamp nu zo'n 4 weken. Het is voor mij niet meetbaar wat ie precies schoonmaakt of uit de lucht haalt. Wat ik wel merk is dat het (met een 22 jarige in huis die de lockdown zat is en haar vrienden weer wil zien en ook ziet) rust brengt. Ik ontsmet bijna dagelijks de slaapkamers en de woonkamer en voor mijn man en mij brengt het toch een gevoel van veiliger in huis leven. De lamp is super makkelijk in gebruik. Ze zegt eigenlijk al wanneer je welk knopje in moet drukken zodra je de stekker in het stopcontact steekt. Wel jammer is dat de sensor van de lamp vrij zwak is ingesteld. Als je de kamer in komt lopen slaat de lamp pas af als je er praktisch naast staat. Ik had gehoopt dat ie af zou slaan bij de eerste beweging in de kamer.

    Vond je dit een nuttige review?
    11
    4
  • Redelijke lamp

    Positieve punten

    • mooi design

    Negatieve punten

    • effectiviteit niet meetbaar

    De lamp is makkelijk in gebruik. De lamp heeft veel verschillende ruimtes gezien bij ons, omdat die niet aan mag staan als er mensen of dieren in de ruimte zijn. Werd voornamelijk gebruikt in de slaapkamers. De werking van de lamp is moeilijk te beoordelen. Misschien dat de lucht iets frisser voelt, maar ik merk weinig verandering nadat de lamp heeft aan gestaan. Ik zag op internet dat er strips zijn om effect te meten. Als deze erbij hadden gezet, dan was het makkelijker beoordelen.

    Vond je dit een nuttige review?
    5
    0
  • Compacte uv lamp

    Positieve punten

    • compact
    • handig in gebruik

    Een compacte desinfecterende lamp, die gemakkelijk te bedienen is. Je wordt in een taal,die je zelf in kunt stellen, precies verteld hoe deze lamp werkt. Alleen jammer dat er geen Nederlands ingesteld kan worden.
    Er zit een bewegingssensor op, die meteen reageert en de lamp uitschakeld als je te dicht in de buurt komt. Dit is ook nodig daar het licht van de lamp schadelijk is voor mens en dier.
    Ik mis helaas in de beschrijving of de lamp ook schadelijk is voor eten, drinken en planten. Ook staat er niet in vermeld of je voor het gebruik van de lamp, je ramen moet sluiten.
    Of de lamp ook echt desinfecterend werkt, daar gaan we maar vanuit, de lamp zou anders niet op de markt zijn gebracht.
    Kort gezegd, een ideale manier om je ruimtes in huis te ontsmetten. Ik gebruik hem geregeld, en als er iemand op bezoek is geweest gaat hij aan als bezoek de deur uit is.

    Vond je dit een nuttige review?
    7
    2
  • UV-C lamp met goede beveiliging

    Positieve punten

    • hoge kwaliteit
    • mooi design
    • Voldoende licht

    Prachtige uitvoering van een, in principe best gevaarlijke, UV-C lamp. Ik denk dat veel mensen de gevaren onderschatten, daarom is het mooi om te zien dat deze lamp niet zomaar even aangezet kan worden en je echt buiten het bereik van de lamp moet zijn om te werken.

    Ik heb de beveiliging uitvoerig getest en zelfs al heb ik niet direct een line of sight met de lamp, zodra ik ook maar voor een kier in het kozijn kom, schakelt de lamp direct uit. Ondanks dat ik alleen de lamp gebruik in een ruimte met de binnendeur dicht, vind ik dit toch een heel fijn idee. De deur zal door een windvlaag open gaan en poeslief loopt naar binnen. Ook dat getest. Lamp in slaapkamer, poes voor de deur in de gang en de lamp in de slaapkamer gaat uit. Of het nou alleen de pootjes onder de deur door zijn, geen idee. Maar het werkt. Sommige mensen vinden dit misschien vervelend, maar dergelijke lamp is echt heel krachtig en je wil geen kans lopen dat die schade aanbrengt aan mensen en huisdier.

    Het enige dat ik vervelend vind is dat er nergens iets te lezen is over ozon. Ozon is ook heel erg schadelijk voor mens en huisdier. Het helpt mee om ongedierte te bestrijden, daarvoor bestaan er zelfs ozon generatoren. Dan moet je dagen je huis uit. De hoeveelheid ozon dat bij een UV-C lamp vrijkomt is veel minder, maar om er maar helemaal niets over te zeggen vind ik niet okay. Ook op de website van Philips vind ik er niks over. De geur die je ruikt als je deze lamp gebruikt, is volgens mij ozon. Het feit dat je het ruikt, betekent volgens mij dat je het dus inademt. Niet genoeg in verdiept, maar ik vind het raar dat hier niet voor gewaarschuwd wordt.

    Ik raad mensen aan deze lamp bv te gebruiken overdag in een slaapkamer, waarvan de ramen open staan en de deur naar het huis dicht. (als je het 's avonds doet, trek je sommige ongedierte van buiten juist aan). Ook zou ik de kamer zolang mogelijk niet betreden als de lamp klaar is met zijn werk.

    Vond je dit een nuttige review?
    3
    0
  • Fijne compacte lamp

    Positieve punten

    • mooi design
    • hoge kwaliteit
    • makkelijk aan te brengen

    Negatieve punten

    • werkt soms niet goed in donker

    Als je de lamp uitgepakt. Mooi en netjes verpakt in een mooie compacte doos.
    Als je de lamp aandoet wordt je in het Engels toegesproken hoe je de lamp in gebruik neemt.

    Meteen in de toiletruimte gebruikt voor 15 minuten. De Engelse mevrouw sprak mij weer netjes toe, en hierdoor was het instellen snel en makkelijk.

    De lamp lijkt goed zijn werk te doen. We hebben een ziekenboeg gehad (negatief getest op Corona). De lamp heb ik dagelijks op beide slaapkamers en woonkamer gebruikt. Binnen 2 dagen waren we allemaal minder ziek. Geen idee of toeval is helaas kun je aantal bacteriën niet meten maar voor ons gevoel heeft het gewerkt.

    De lamp werkt bij ons niet altijd even goed in het donker. De woonkamer wil ik graag snachts ontsmetten want dan is er niemand. Er werd vaak een foutmelding gegeven en programma werd afgebroken. Bij navraag schijnt de lamp het wel bij andere testers het in donker te doen. Wellicht vloog er toch iets rond in de woonkamer waardoor het programma niet gestart kon worden.

    Fijne compacte lamp, die zijn werk goed lijkt te doen.

    Vond je dit een nuttige review?
    5
    2
  • Netjes

    Positieve punten

    • mooi design
    • hoge kwaliteit
    • Voldoende licht

    ik heb deze getest.
    mooi licht dat wel. maar ik pas er mee op ivm straling.
    voor de rest is het echt mooi apparaat.
    jammer dat ontwerp zo is.
    hij had bv een hout look kunnen hebben.
    de lamp heb ik overal aan gehad.
    met de tijd die op de doos staat en handleiding
    ik ga dit elke dag herhalen of me huisje er ook beter van wordt.
    tot nu vind ik lamp van 24 wat niet echt storend.

    updates volgen
    * 22.03.21 - Lamp elke dag aan gehad, hert helpt wel. de kamer is dan wel beter schoon
    het is wel dat er een Raare Geur hangt, maar dat kan ook van de Lamp komen dat lucht ook Schoon is het trekt wel weg na een uurtje, in de Badkamer helpt het zeer goed tegen Schimmel, ik had dit erg op de Kitranden zitten. maar door de Lamp zijn deze ook schoon geworden. en de Kit is ook Minder zwart nu.
    het is wel dat de lamp in Engels is. Jammer had wel een Eva verwacht net als bij een TomTom,
    dit is ook Handig als Keuze voor Taal.

    Vond je dit een nuttige review?
    7
    4
  • Bijzonder

    Positieve punten

    • mooi design
    • hoge kwaliteit

    Zeker in deze tijd, ben je bezig met het schoonhouden van je huis. Voor jezelf en voor je gezin.

    Nu heb ik deze lamp gekocht en het gekke is je weet niet wat hij doet. Je ruikt wel dat hij iets dietm maar als je leest wat dit licht onzichtbaar doet. Dan moet je niet nadenken.

    Het dood de bacteriën en ook de corona mocht deze in de lucht zitten.

    Dus gebruik het

    Vond je dit een nuttige review?
    2
    0

Prijsinformatie en bestellen

De prijs van dit product is 109 euro en 95 cent.
Uiterlijk 29 april in huis
Verkoop door Outlet DHZ
9,4
In winkelwagen
  • Bestellen en betalen via bol
  • Inclusief verzendkosten, verstuurd door Outlet DHZ
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Wettelijke garantie via Outlet DHZ

Vaak samen gekocht

Hulp nodig bij het kiezen?

Lijst met gekozen artikelen om te vergelijken

Vergelijk artikelen