19
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19,page-parent,bridge-core-1.0.7,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

WELKOM BIJ HET GROEN GASTHUIS

 

Het Groen Gasthuis in Warffum biedt professionele en veilige 24-uurszorg aan zestien bewoners met dementie en geheugenproblemen. Onze zorgmedewerkers en vrijwilligers zijn met hart en aandacht betrokken op u en uw wensen.

 

Betekenisvol

 

Zelfstandigheid verliezen of de regie over het eigen leven levert vaak veel verdriet en stress op. De gewone, kleine dingen geven het leven dan kleur en waarde. In Het Groen Gasthuis kijken we elke dag wat u wilt en kunt en hoe u daar zo veel mogelijk van kunt genieten: veilig wandelen in de sfeervolle tuin, muziek maken, meehelpen met de dagelijkse voedzame maaltijd, of gezellig zitten in de mooie woonkamers.

 

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in het Groen Gasthuis?

Lees dan onze nieuwspagina.

het laatste nieuws

Welkom

 

Het Groen Gasthuis is een gastvrije plek die sterk verbonden is met de omgeving. Fiets- en wandelroutes voor de deur, vrijwilligers uit de eigen streek, de groene tuin rondom – de wereld wordt er groter op!

Wonen zoals u dat wenst

Het Groen Gasthuis biedt ruime zit/slaapkamers die u persoonlijk kunt inrichten. De gemeenschappelijke leefruimtes zijn sfeervol en er is groen rondom voor rust of activiteit. Wij vinden het belangrijk dat onze woonzorg toegankelijk en betaalbaar is.


Wonen

 

Zorg die gericht is op uw welbevinden

Oprechte betrokkenheid en kwaliteit van zorg staan bij ons centraal. In onze zorgvisie, huisinrichting en tuin is alles op elkaar afgestemd. Dat geeft een gevoel van veiligheid en daar gedijen onze bewoners bij.

 

Kosten

Deel blijven uitmaken van een vertrouwde gemeenschap is belangrijk voor kwetsbare mensen. Wij bieden daarom toegankelijke zorg.

 

Kosten

 

 

Vrijwilligers

De aandacht van betrokken vrijwilligers is onmisbaar en verrijkt het wonen in Het Groen Gasthuis.

 

Vrijwilligers

 

Kernwaarden

Onze organisatie heeft korte lijnen. Iedereen wordt gewaardeerd en gerespecteerd. De basishouding is vertrouwen in elkaar.  

 

Kernwaarden

 

 

Bestuur

Het Groen Gasthuis is gestart door bevlogen professionals die dementie van nabij hebben meegemaakt. Ontmoet de bestuurders. 

 

Bestuur

Contact

Het is een hele stap om te verhuizen uit de eigen vertrouwde omgeving.

Wij nemen alle tijd voor een informatief gesprek met u.