Skip to content
Welkom op de site van
svr-camping de Betuwe Hoeve

De Betuwe Hoeve is een beschut gelegen, gezellige, rustige camping met 25 ruime plaatsen (10-12 strekkende meter in het open veld en van 80 tot 175 m2 in de beschutte hofjes) in Ommeren in de Betuwe waar ook campers welkom zijn. Ongedwongen sfeer en verzorgd sanitair. Mooie fietsomgeving met routenummer-netwerk tegen over de camping te starten. Bos, vis- en zwemwater, supermarkt en openbaar vervoer binnen een straal van 2 km, recreatieruimte, informatie over de omgeving, fietskaarten, minibiep, tijdschriften, krant, en borreluurtjes. Ook een bungalow voor 4 personen te huur.

Meer info

Welkom op de site van
svr-camping de betuwe hoeve

De Betuwe Hoeve is een beschut gelegen, gezellige camping met 25 plaatsen. in Ommeren in de Betuwe. Ongedwongen sfeer en verzorgd sanitair. Mooie fietsomgeving met routenummer-netwerk t.o. de camping te starten. Bos, vis- en zwemwater, supermarkt en openbaar vervoer binnen een straal van 2 km, recreatieruimte met souveniers, info, fietskaarten, minibiep, tijdschriften, krant, en borreluurtjes. Ook bungalow voor 4 pers. te huur.

Meer info

Kamperen bij de Betuwe Hoeve staat voor groen kamperen. Niet alleen de camping is het hele seizoen mooi groen, maar ook onze stroom is groen. De stroom die u krijgt komt volledig van onze zonnepanelen. Zonnepanelen produceren namelijk schone energie. Hierdoor hebben wij onze CO2-uitstoot aanzienlijk vermindert.

 

Nieuws:

  1. De camping beschikt over een volledig nieuwe zonneboiler, waardoor het gasverbruik geminimaliseerd word.
  2. Legionella preventie; Wij beschikken over een waternet volledig digitaal gecontroleerd op temperatuur en aantal  spoelbeurten. In combinatie met de jaarlijkse water controle zijn wij legionella proof.

 

Meedoen aan de samenleving vinden wij dus erg belangrijk. Niet alleen met duurzame energie, maar ook voor personen voor wie dat niet zo vanzelf sprekend is. Wij zijn ons bewust van de bijzondere aard van Stichting MEO. Dit is dan ook de reden om met MEO samen te werken. Vanuit deze samenwerking ontstaan kansen om jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek te bieden om de ervaring op te doen die nodig is voor betaald werk. Stichting MEO heeft deze mooie website voor ons gemaakt. Bedankt.

foto’s

AANBOD VAN DE BETUWE HOEVE

CAMPING

Ervaar de rust van de natuur, en ontdek het culturele centrum van de Betuwe.

VAKANTIE HUIS

Kies voor de luxe van een volledig uitgeruste 4-persoons bungalow.

ARRANGEMENTEN

Kies voor het gemak van een van onze speciale arrangementen.

DIRECT BOEKEN

Heeft u een keuze kunnen maken? Klik dan hier om direct te boeken.

DE VOORDELEN VAN DE BETUWE HOEVE

Winkels op slechts 2 km afstand.
Even fietsen en u bent in Lienden.

Door de beschutte ligging van het camping-
terrein profiteert u al snel van het zonnetje.

Verschillende musea’s en
bezienswaardigheden in de buurt

Natuurlijke omgeving ideaal
voor verscheidene activiteiten

Back To Top