Ga ook voor een toekomst in de techniek!

Voor werkgevers

Werken in de techniek?

Ontdek of het wat voor jou is

Waar denk jij aan bij techniek? De machinekamer van een groot schip? De bouw van een wolkenkrabber? Een energiecentrale? Hoe dan ook, de techniek is overal. Omdat de techniek heel breed is, zijn er veel functies binnen de techniek. Wil jij werken in een technische functie, of je verder ontwikkelen? Dan helpt de juiste opleiding jou op weg.

Er zijn legio kansen voor je als je een carrièreswitch wilt maken naar de techniek, of als je verder wilt leren binnen de techniek. TechniekOpleiding.nl helpt jou als volwassene in enkele cursusdagen je als volwassene om te scholen naar de techniek. Voor populaire beroepen in de techniek, waar veel kansen liggen voor jou, hebben we een omscholingsroute opgezet. Ga na slechts enkele curusdagen aan de slag in jouw nieuwe functie!

TechniekOpleiding.nl helpt jou een start te maken in de techniek.

Meer over omscholen

Meer weten over techniek? Bekijk dan de kennisgebiedpagina's en lees meer over technische termen als f-gassen, vca, koeltechniek en mechatronica.

Populaire opleidingen

Voordelen

15.000+ mensen opgeleid

Wij leiden jaarlijks meer dan 15000 mensen op in de techniek.

300+ opleidingen

Wij bieden meer dan 300 opleidingen aan.

400+ docenten

Er zijn meer dan 400 docenten die jou kunnen opleiden.

30 subsidies

Er zijn 30 verschillende subsidies voor jou beschikbaar.

Zij gingen jou voor!

Lees hun ervaringen!

Contact

Ontwikkeladvies

Wij helpen jou met persoonlijk ontwikkeladvies. Of je nu werk zoekt of juist een andere functie bij je huidige werkgever: jouw vooropleiding, ervaring, motivatie en ook ambitie staan bij het persoonlijke ontwikkeladvies centraal.

Formulier Stel al je vragen Bel 088 939 0001