Kaartjes

Onderstaande kaartjes koop je in de bus bij de chauffeur, ook bij buurtRRReis. Je kan deze kaartjes alleen pinnen. Deze kaartjes zijn te koop bij alle busvervoerders in Flevoland (met uitzondering van Almere), Gelderland en Overijssel. Dus ook bij RRReis.


Het is niet meer mogelijk om contant te betalen in onze bussen. Wil je toch contant betalen? Dan kan bij de RRReis-servicewinkel in Apeldoorn of bij de OV-servicewinkel (NS, Abellio en Breng) op station Arnhem (Nieuwe Stationsstraat 10).


Losse kaarten voor de RRReis treinlijn RS34 Amersfoort Centraal - Ede Wageningen koop je bij één van de geel gekleurde verkoopautomaten op de stations Amersfoort Centraal, Barneveld Noord, Barneveld Centrum, Lunteren, Ede-Centrum en Ede-Wageningen. Let op: bij een verkoopautomaat betaal je 1 euro toeslag voor het ticket. Daarnaast kan je ook tickets kopen in de NS app kopen of de 9292 app. Reis je met een OV- chipkaart? Op alle stations staat een oplaadapparaat of verkoopapparaat waar je saldo op je OV- chipkaart kan laden.


RITkaart

De RITkaart is geldig voor één enkele rit. Met de RITkaart kan je niet overstappen op een andere bus. Als je overstapt heb je een nieuwe RITkaart nodig. De buschauffeur geeft aan hoeveel RITkaarten je nodig hebt om naar jouw bestemming te reizen. De prijs van een RITkaart is €2,60. 


De RITkaart is geldig bij alle vervoerders in Overijssel, Gelderland en Flevoland (met uitzondering van de bussen in Almere en de bussen van Qbuzz). De RITkaart is dus ook geldig in de bussen van RRReis. De RITkaart is ook geldig bij buurtRRReis, maar niet in de buurtbussen van andere vervoerders .De RITkaart is niet geldig voor een rit met haltetaxiRRReis


Hieronder vind je voor de verschillende buslijnen tabellen, waarin je kan opzoeken hoeveel RITkaarten je voor je reis nodig hebt.


RITkaart afstandstabellen:

DAGkaart

Met de DAGkaart kan je voor €13,- één dag onbeperkt reizen. De DAGkaart is op werkdagen na 09.00 uur 's ochtends geldig. Op zaterdag, zon- en feestdagen en in de maanden juli en augustus is de kaart ook voor 09.00 uur geldig. 

De DAGkaart is geldig bij alle de vervoerders in Overijssel, Gelderland en Flevoland (met uitzondering van de bussen in Almere en de bussen van Qbuzz). Dus ook in de bussen van  RRReis. De DAGkaart is ook geldig bij buurtRRReis, maar niet in de buurtbussen van andere vervoerders. De DAGkaart is niet te koop bij reserveerRRReis. De DAGkaart is niet geldig voor een rit met haltetaxiRRReis

Kidskaart

De Kidskaart is voor kinderen van 4 t/m 11 jaar, die reizen onder begeleiding van een betalende volwassene. Een Kidskaart kost €1,25 en is na aankoop 1,5 uur geldig. Overstappen op andere bussen is toegestaan. Er mogen maximaal 4 Kidskaartjes per betalende volwassene worden gekocht. De Kidskaart is op werkdagen na 09.00 uur 's ochtends geldig. Op zaterdag, zon- en feestdagen en in de maanden juli en augustus is de kaart ook voor 09.00 uur geldig. 


De Kidskaart is geldig in de bussen bij alle vervoerders in Overijssel, Gelderland en Flevoland (met uitzondering van de bussen in Almere en de bussen van Qbuzz). Dus ook in de bussen van RRReis. De Kidskaart is niet te koop bij reserveerRRReis.

In haltetaxiRRReis reizen kinderen tot en met 11 jaar gratis mee met een betalende begeleider van minimaal 18 jaar (maximaal 3). De rit met de haltetaxi dient wel vooraf gereserveerd te worden.

Meermanskaart

De Meermanskaart is extra voordelig voor reizigers in een kleine groep. De kaart kost €20,- en is geldig voor groepen t/m 6 personen waaronder minimaal 1 volwassene. De groep moet wel op hetzelfde moment bij dezelfde halte instappen. Hiermee kun je samen een dag onbeperkt reizen op werkdagen na 09.00 uur 's ochtends. Op zaterdag, zon- en feestdagen en in de maanden juli en augustus is de kaart ook voor 09.00 uur geldig.



De Meermanskaart is te koop bij de buschauffeur en geldig bij alle vervoerders in Overijssel, Gelderland en Flevoland (met uitzondering van de bussen in Almere en de bussen van Qbuzz). Dus ook in alle bussen van RRReis. De Meermanskaart is ook geldig bij buurtRRReis, maar niet in buurtbussen van andere vervoerders en deze is ook niet geldig in de trein, met uitzondering van trajecten Vorden- Zutphen en Varsseveld – Doetinchem.

Groepskaart

Lekker makkelijk met z’n allen op stap! Reis met het Groepsticket met een groep van maximaal 15 kinderen (4 t/m 12 jaar) en maximaal 3 begeleiders op 1 kaart. Gemakkelijk voor een schoolreisje of bezoek aan een museum. Er is geen OV-chipkaart nodig. Een groepsticket Bus kost €27,50 en een Groepsticket Bus &Trein kost €38,50. 


Met het Groepsticket Bus kan op de gekozen reisdatum en op het aangevraagde traject gebruik gemaakt worden van de bussen van Arriva, Breng en RRReis in de provincies Flevoland (met uitzondering van Almere), Gelderland en Overijssel. 


Het Groepsticket Bus&Trein is naast bovenstaande bussen ook geldig bij de regionale treinen van Arriva (Apeldoorn-Zutphen-Winterswijk en Winterswijk-Arnhem-Tiel), Blauwnet, Breng (Doetinchem-Arnhem) en RRReis treinlijn RS34 Amersfoort Centraal - Ede-Wageningen in Gelderland en Overijssel. 


Het Groepsticket is uitsluitend verkrijgbaar voor basisscholen en instanties die zich richten op buitenschoolse opvang van basisschoolkinderen en is te bestellen via de website van Ervaar het OV.

Share by: