Gezocht: Cyber Agents (8-12 jaar)

Bescherm jezelf en je omgeving tegen online gevaren

Je kan heel veel doen op internet, zowel goede als slechte dingen. Maar hoe weet je of iets goed of slecht is? Dat is soms best moeilijk. Zo moeilijk dat zelfs volwassenen het niet altijd weten.

Daarom is HackShield op zoek naar Cyber Agents die weten hoe het zit en zichzelf en hun omgeving kunnen beschermen tegen online gevaar.

Wat is HackShield?

Cybercriminaliteit. Je hebt er vast wel eens iets over gezien op het nieuws, er over gelezen of er over gesproken met je vrienden. Steeds meer mensen worden het slachtoffer van online boeven: cybercriminelen. Ze hebben daarom iemand nodig die ze kan beschermen: iemand zoals jij. Want jij weet toch veel meer van internet dan volwassenen?

Heb jij het in je om jezelf en anderen te beschermen en wil je alles leren over hackers en veilig internetten? Dan ben jij de Cyber Agent die we zoeken.

In HackShield leer je wat jij als Cyber Agent kan doen om te zorgen dat niet alleen jijzelf, maar ook je vader, moeder, opa en oma online veilig zijn. We rekenen op je!

In de Erelijst kun je zien hoeveel punten jij en je mede Cyber Agents hebben gehaald. De beste Cyber Agents maken kans om gehuldigd te worden of uitgenodigd te worden voor events*. Hiervoor is toestemming van een volwassene nodig. Zorg daarom dat je een geverifieerd e-mailadres aan je account hebt toegevoegd zodat we je ouder(s) / verzorger(s) altijd kunnen bereiken!

* Nog niet alle gemeenten in Nederland & België werken samen met Cyber Agents. Daarom zijn er in jouw gemeente misschien (nog) geen huldigingen. Aan het groene vinkje kun je zien of de gemeente samenwerkt met Cyber Agents. Check regelmatig het nieuws om te zien welke nieuwe gemeenten zijn aangesloten en welke events op de planning staan!

Word Cyber Agent

Jouw HackShield-avontuur begint met de HackShield Levels. Je lost puzzels op, beantwoordt vragen en scoort Shields die je helpen om te klimmen in de Erelijst. Je eerste stappen als Cyber Agent zijn gezet!

Maar dat is nog niet alles… Daarna kan je namelijk zelf aan de slag! In de Level Maker kun je je eigen levels maken en de levels van andere Cyber Agents spelen. Misschien wordt jouw level wel uitgeroepen tot winnaar in de Level Competitie. Hoe gaaf is dat?!

Ook is HackShield in de Klas te spelen. Ga samen met je leerkracht en klasgenoten op avontuur met Sanne, Andre en de andere karakters van HackShield. Zo kent de online wereld voor jou geen geheimen meer! 

Aan de slag!

En, lijkt het je wat om Cyber Agent te worden? Ga dan snel aan de slag!

Via de onderstaande knop kun je een HacShield ID aanmaken. Vergeet hierbij niet je gemeente in te vullen en vraag je ouder(s)/verzorger(s) of ze het door jou ingevulde e-mailadres willen bevestigen. Dit is erg belangrijk, want alleen dan maak je kans op prijzen en om uitgenodigd te worden voor onze events bij jou in de buurt.

Als je een HackShield ID hebt aangemaakt ben je klaar om te beginnen. Samen met de andere Cyber Agents ga je de strijd aan tegen de bad guys.

Zet hem op Cyber Agent, we kunnen je hulp goed gebruiken!