• ISAE 3402 | SOC 1

    Geef aan klanten en hun accountants zekerheid over de kwaliteit van uitbestede processen.

    Meer over ISAE 3402
  • ISAE 3000

    Toon aan dat IT security en AVG principes door jouw service organisatie worden nageleefd.

    Meer over ISAE 3000
  • SOC 2

    Assurance standaard voor Managed Service Providers die IT security en GDPR beheersing willen aantonen.

    Meer over SOC 2
  • IT security

    Krijg met onze pentest inzicht in de actuele cyber risico’s en wordt begeleid bij de inrichting van IT security en AVG maatregelen.

    Meer over IT security

Hoek en Blok IT

Wat we voor je doen

IT Audit en assurance

Aantoonbare procesbeheersing is voor bedrijven steeds vaker een randvoorwaarde bij de selectie van een leverancier. Wij adviseren serviceproviders bij het inrichten van business-, IT- en privacy-processen en geven assurance verklaringen af volgens ISAE 3000, ISAE 3402 en SOC 2.

IT Security en AVG

Jouw bedrijf verandert en wordt steeds afhankelijker van IT. Tegelijkertijd liggen hackers op de loer. Onze ethical hackers brengen de actuele kwetsbaarheden in kaart en adviseren je de risico af te dekken. Ook helpen we je om het bedrijf veilig te krijgen én te houden, we zijn jouw IT security officer as-a-service.

Wie wij zijn

Professionals

Onze IT specialisten zijn goed ervaren en goed geschoold. Hackers? Register IT auditors, AVG gecertificeerde specialisten? Wij hebben ze voor je.

Betrouwbaar

In meer dan dertig jaar is Hoek en Blok uitgegroeid tot een adviesorganisatie van zo’n 150 collega’s. Continuïteit gegarandeerd.

Betaalbaar

Goede IT experts zijn vaak duur, beetje te duur zelfs. Wij houden het betaalbaar; niet onnodig veel tijd besteden en voor een normaal tarief. Welkom!

Maak kennis met Hoekenblok.IT

Klant-cases

Onder andere deze klanten zijn je al voorgegaan

Nieuws en blogs

procesmanager

Uw IT specialisten

Hoek en Blok.IT is de professionele IT dienstverlener van Hoek en Blok. Register IT auditors, ethical hackers, privacy specialisten, wij hebben ze voor je. Ervaren krachten die de no nonsense mentaliteit van bedrijven begrijpen. Niet te ingewikkeld maken en gewoon doorpakken.

  • Professionals

  • Pragmatisch

  • Betaalbaar

Powered by Hoek en Blok