Enabling your ambition

IT technologie op het niveau van jouw zakelijke ambitie
Van strategie tot uitvoering
Voor MKB en corporate
Brabantse nuchterheid

Partner in Business en IT

Trusted advisor

Met diepgaande IT- en business expertise in de sectoren Retail, Wholesale, Manufacturing, Professional Services, Overheid en Vastgoed, weten we altijd wat er speelt in jouw markt. Als partner en adviseur staan we naast je, en helpen we je verder.

Meer informatie

Strategische partnerships

Ctac maakt de technologie van de meest gerenommeerde IT-reuzen, zoals SAP en Microsoft wendbaar, werkbaar en branche specifiek voor elke organisatie.

Bekijk onze certificering

Geen uitdaging te groot

Met ruime ervaring op alle facetten van business en IT, is geen uitdaging ons te groot. Zo denken we mee over ERP, Data Services, Modern Workplace, Infra Services en Cyber Security, en ontwikkelen we ons eigen XV Unified Commerce Platform.

Lees de klantverhalen
Meer blog
Alle ontwikkelingen die we hebben doorgemaakt, hebben we samen doorgemaakt. De consultants van Ctac zijn bij ons kind aan huis. Pascal van de Ven, procesmanager bij Beeztees
Branchekennis

Actief in deze sectoren

Retail

Jouw klant verdient een frictieloze koopervaring. Anytime, anyplace, anywhere. Die bied je door jouw klant 360° te leren kennen, en slim op de behoeften in te spelen.

Retail
Wholesale

Streef als groothandelaar naar een wendbare supply chain en een optimaal omnichannel IT-landschap.

Wholesale
Manufacturing

Een sterk IT-landschap vormt de basis van een succesvol productiebedrijf.

Manufacturing
Professional services
In de zakelijke dienstverlening draait alles om expertise. Met stabiele, continue IT-processen manage je je projecten effectiever en boost je klanttevredenheid.
Professional services
Overheid

Klaar voor de toekomst door te richten op een moderne infrastructuur, cybersecurity en het versterken van digitale vaardigheden van de medewerkers.

Overheid
Vastgoed

Beweeg mee in een veranderende branche. Met Ctac verminder je je administratie, beschik je altijd over up-to-date informatie en stuur je bij wanneer nodig.

Vastgoed