Sorry, this page isn't available for your location.

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Working with our Vertiv Sales team enables complex designs to be configured to your unique needs. If you are an organization seeking technical guidance on a large project, Vertiv can provide the support you require.

Learn More

Many customers work with a Vertiv reseller partner to buy Vertiv products for their IT applications. Partners have extensive training and experience, and are uniquely positioned to specify, sell and support entire IT and infrastructure solutions with Vertiv products.

Find a Reseller

Already know what you need? Want the convenience of online purchase and shipping? Certain categories of Vertiv products can be purchased through an online reseller.


Find an Online Reseller

Need help choosing a product? Speak with a highly qualified Vertiv Specialist who will help guide you to the solution that is right for you.



Contact a Vertiv Specialist

Sorry, this page isn't available for your location.

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Het Vertiv™ VRC-S edge-ready microdatacenter

Ervaar uw toekomstige edge-IT-infrastructuur als nooit tevoren

Voel uw IT-edge

Versterk uw netwerk-edge in dagen en zonder gedoe, want onze nieuwste vooraf geïntegreerde datacenteroplossing vereenvoudigt de implementatie en het beheer in edge-IT. Onder meer dankzij de vooraf geassembleerde en in de fabriek geteste stroomdistributie, uiterst nauwkeurige koeling en slimme monitoring.

Zou het niet geweldig zijn als u kon zien waarvan de VRC-S nu gemaakt is, op locatie of in uw woonkamer? Als u elk subsysteem goed zou kunnen bekijken en kunt zien hoe zij samenwerken voor het leveren van ongeëvenaarde prestaties voor uw netwerk-edge? Of als u de onzichtbare functionaliteiten kon zien die het tot het beste microdatacenter maken die er is?

Waarom dan niet?

Breng de VRC-S tot leven via de augmented reality-mogelijkheden van Vertiv™ XR, beschikbaar in Google Play en de App Store.

playstore_276990_0.png

appstore_276991_0.png

De toekomst is nu

Laat uw IT-edge op uw manier groeien

U weet het beste wat uw edge is. Dus waarom zou u het niet op uw manier laten groeien?

U realiseert dit door het implementeren van een microdatacenter, waar alle subsystemen naadloos samenwerken en u helpen bij het bereiken van uw doelen. Vervolgens wilt u de oplossing op maat maken voor een optimale ondersteuning van uw apparatuur, terwijl u ook implementaties standaardiseert voor eenvoudige schaalbaarheid.

U moet er daarnaast voor zorgen dat uw nieuwe systeem soepel werkt en dat uw apparatuur in elk scenario onder optimale omstandigheden kan functioneren. Tot slot kunt u uw edge niet opbouwen zonder volledig zicht op het systeem en beheer op afstand, vind u niet?

Als dat ook uw mening is, dan hebben we het eigenlijk over de VRC-S gehad. Nu is dus het moment dat we stoppen met praten en beginnen met doen: probeer het VRC-S microdatacenter uit op uw eigen voorwaarden.

Dompel uzelf onder in de interactieve augmented reality-verkenning met Vertiv™ XR

appstore_276991_0.png

Geen graad onbeheerd

De continuïteit van de toepassing wordt gehandhaafd tijdens het verlies van het koelsysteem, omdat de werking van IT-activa zonder onderbrekingen behouden blijft dankzij geïntegreerde en onafhankelijk aangestuurde back-upventilatie.

Wordt binnen enkele dagen verzonden, is binnen een paar uur geïnstalleerd

Het VRC-S edge-ready microdatacenter is ontworpen voor eenvoudige implementatie. In vele verschillende variaties en volledig geassembleerd in de fabriek. Het kan binnen enkele dagen operationeel zijn op uw IT-edge-locatie.

Adaptieve prestaties verlagen de bedrijfskosten

De geïntegreerde IT-koeling past de prestaties aan de IT-belasting aan en leidt in combinatie met de koeling met ingebouwde scheiding van warme en koude lucht tot de hoogste energie-efficiëntie en geoptimaliseerde bedrijfskosten.

Verleng de levensduur van uw IT-apparatuur

Uw IT-apparatuur functioneert jarenlang probleemloos. De koelcapaciteit van 3,5 kW biedt precies de koelluchttemperatuur van uw keuze.

Continuïteit van stroom die altijd aanstaat

Behoud de werking tijdens stroomuitval. De in de fabriek geïntegreerde UPS voedt het hele systeem voor de continuïteit van de toepassing, inclusief koeling en IT-activa.

Smart monitoring en controle

Externe bewaking van en controle over het volledige systeem is inbegrepen en in de fabriek voorbedraad. De intelligente en voorgeprogrammeerde rack-PDU zorgt voor volledig zicht op het systeem, inclusief UPS en koeling.

Controle vanaf iedere locatie

Er is geen constante monitoring op locatie nodig, omdat u vanaf elke locatie toegang hebt tot uw microdatacenter, deze kunt controleren en beheren, via één IP-adres.

Neem contact met ons op

Uw bericht*
Toestemming privacyverklaring

Ik heb deze privacyverklaring over het verwerken van persoonsgegevens (in overeenstemming met artikel 13 van EU-verordening 679/2016) ontvangen en gelezen en ga akkoord met:

Extra hulpmiddelen

Vertiv™ VRC-S is een microdatacenteroplossing dat volledig in de fabriek wordt geassembleerd volgens de branchenorm en speciaal is ontworpen voor IT-edge-toepassingen. De Vertiv VRC-S is verkrijgbaar in verschillende configuraties. De oplossing wordt geleverd binnen enkele dagen en geïnstalleerd in slechts een paar uur.

Versterk uw netwerk-edge in dagen en zonder gedoe met onze nieuwste vooraf geïntegreerde microdatacenteroplossing.

Het plaatsen van gevoelige IT-apparatuur in ruimtes die voor een ander doel zijn ontworpen, brengt uitdagingen met zich mee. Vooral met betrekking tot koeling. Een kantoorgebouw is zodanig geoptimaliseerd dat het comfortabel is voor de werknemers die er werken.

De langdurige pandemie, een groeiende vraag naar online winkelen en een vertragende economie zorgen voor moeilijke tijden voor de detailhandel. Maar er is hoop in de vorm van nieuwe technologieën die in staat zijn tot het hervormen van de industrie, die grotendeels in het verleden is blijven hangen.

Dit is uw edge

U weet het beste waar uw edge zich bevindt en waar deze moet komen. Wij staan voor u klaar met een geprefabriceerde microdatacenteroplossing, zodat u dit op de best mogelijke manier kunt bereiken. Laten we naar de volgende stap gaan: de VRC-S tot leven brengen met AR.

playstore_276990_0.png

appstore_276991_0.png

PARTNERS
Overzicht
Partner-login

Taal & locatie