Shin Megami Tensei V

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 12-11-2021

Het goddelijke wacht op je

Bepaal het lot van een stervende wereld te midden van een hevige strijd tussen goden en demonen in Shin Megami Tensei V op de Nintendo Switch. In deze enorme RPG bestuur je een enorm krachtig wezen, de Nahobino, in een strijd tegen – en met – talloze verschillende demonen in een desolate wereld.

NSwitch_ShinMegamiTenseiV_02.jpg

De nieuwbakken Nahobino, noch mens, noch demon, en zijn vrienden moeten beslissen wat de moeite waard is om te redden... en zich voorbereiden om alles daarvoor op te offeren.

Ontdek een demonische wereld

Als gewone middelbare scholier word je getransporteerd naar een afbrokkelend rijk bezaaid met de overblijfselen van wat ooit Tokio was. Deze onderwereld, die bekendstaat als Da'at, verbergt veel geheimen tussen zijn ruïnes – en gevaar om elke hoek.

In de greep van demonen in dit vijandige gebied ligt je enige overlevingskans in de handen van de mysterieuze Aogami. Door met hem samen te smelten, word je de Nahobino, een vervloekt wezen met het vermogen om tegen demonen te vechten of hen tot bondgenoten te maken.

Abonneer je op op
YouTube

Trek er met je nieuwe kracht op uit, ontdek wat er met Tokio is gebeurd en bepaal het lot van de wereld.

Gebruik je nieuwe kracht

Welk nut heeft kracht als je het niet gebruikt? De talloze demonen in Da'at zullen overal waar je komt een ware uitdaging vormen. Stel je nieuwe talenten op de proef en strijd tegen allerlei demonen in turn-based gevechten. Er kunnen maximaal drie gerekruteerde demonen met je meevechten in elk gevecht, dus blijf altijd zoeken naar potentiële bondgenoten.

NSwitch_ShinMegamiTenseiV_07.jpg
NSwitch_ShinMegamiTenseiV_08.jpg

De meeste demonen hebben zwaktes, maar die geven ze natuurlijk niet zomaar prijs. Gebruik diverse aanvallen om hun kwetsbaarheden zichtbaar te maken. Elke succesvolle aanval op een zwakke plek brengt veel schade toe en levert je extra beurten op om te kunnen blijven aanvallen.

Abonneer je op op
YouTube

Verzamel elke beurt speciale Magatsuhi-energie en gebruik deze om krachtige aanvallen te ontketenen die kritieke schade kunnen toebrengen aan vijanden, of om je team te helpen.

Abonneer je op op
YouTube

Duivelse tricks

NSwitch_ShinMegamiTenseiV_11.jpg

Blijf alert, want sluwe demonen maken maar al te graag misbruik van je zwakheden, en zullen je eigen strategieën tegen je gebruiken, inclusief het gebruik van Magatsuhi. Bestudeer vijanden goed, test hun vastberadenheid en maak altijd gebruik van hun zwakke plekken om je voordeel te behouden. Alleen een dwaas gaat vijanden onvoorbereid te lijf – maak ze snel af voordat ze jou afmaken! Maar vergeet je verdediging niet wanneer je tegenover sterke vijanden staat, tenzij je in één klap vernietigd wilt worden...

NSwitch_ShinMegamiTenseiV_12.jpg

Deals met demonen

Demonen zijn grillige maar noodzakelijke bondgenoten. Navigeren door Da'at is onmogelijk zonder hen. Wie kunnen tenslotte beter tegen demonen vechten dan andere demonen? Maar eerst moet je ze overtuigen om zich bij jou aan te sluiten...

Sommige demonen stellen uit zichzelf voor om zich bij je aan te sluiten, maar meestal zul jij de onderhandelingen moeten beginnen – zelfs als er al klappen zijn uitgedeeld. Natuurlijk zullen niet alle demonen geneigd zijn te luisteren. Degenen die sterker zijn dan jij zullen niet voor je buigen, maar ze kunnen genadig zijn... voor de juiste prijs.

Abonneer je op op
YouTube

Demonen zijn temperamentvolle wezens die in een opwelling van gedachten kunnen veranderen. Sommige kun je overtuigen door je kracht of humor te tonen, terwijl andere een opschepperige houding niet zullen waarderen. Er kunnen offers nodig zijn om hun loyaliteit te kopen, of het nu gaat om gezondheid, geld of een voorwerp, dus weeg het risico zorgvuldig af tegen de beloning voordat je ermee doorgaat. Als een onderhandeling succesvol is, zal de demon tot het einde aan je zijde vechten.

De kracht van fusie

Abonneer je op op
YouTube

Maak je team nog sterker met Demon Fusion en fuseer je huidige demonenpartners om geheel nieuwe demonen te creëren. Soms kunnen daardoor uitermate sterke demonen ontstaan die nergens anders te vinden zijn. Extra bondgenoten die je eerder hebt geregistreerd, kunnen ook worden opgeroepen in ruil voor Macca, de valuta in Da'at.

Je demonische bondgenoten

GamePage_GlowingEye_Demons.jpg

In Da'at leven talloze demonen, klaar om voor en tegen je te vechten. Dit zijn een paar demonen die je op je avontuur wellicht tegenkomt.

SQ_NSwitch_ShinMegamiTensieV_JackFrost.jpg

Jack Frost

Bevriezen mensen met hun ijsadem, en doen dat met een lach.

SQ_NSwitch_ShinMegamiTensieV_Amanozako.jpg

Amanozako

Japanse godinnen die woest worden als iets niet naar hun zin verloopt.

SQ_NSwitch_ShinMegamiTensieV_CaitSith.jpg

Cait Sith

Katachtige feeën uit Schotland. Leven soms met mensen samen als normale katten.

SQ_NSwitch_ShinMegamiTensieV_Inugami.jpg

Inugami

In de Japanse folklore wordt gezegd dat deze hondengeesten mensen bezitten.

SQ_NSwitch_ShinMegamiTensieV_MothMan.jpg

Mothman

Er werd een ufo waargenomen toen deze cryptide verscheen, dus sommigen geloven dat het een buitenaards wezen is.

SQ_NSwitch_ShinMegamiTensieV_Kodama.jpg

Kodama

Deze plantengeesten worden geboren uit bomen die 100 jaar leven.

SQ_NSwitch_ShinMegamiTensieV_Agathion.jpg

Agathion

Demonen zonder fysieke vorm, meestal verzegeld in flessen of potten.

SQ_NSwitch_ShinMegamiTensieV_JackOLantern.jpg

Jack-o'-Lantern

Deze Ierse geesten leven in moerassen en vallen reizigers 's nachts lastig.

SQ_NSwitch_ShinMegamiTensieV_Sandman.jpg

Sandman

Feeën uit het landelijke Duitsland die mensen in slaap brachten met magisch zand.

SQ_NSwitch_ShinMegamiTensieV_Hayataro.jpg

Hayataro

De trouwe geest van een dappere hond die in de tempel Kozen-ji woonde.

SQ_NSwitch_ShinMegamiTensieV_Pixie.jpg

Pixie

Kleine feeën uit het zuidwesten van Groot-Brittannië. Ze zijn vrolijk en houden ervan om grappen uit te halen.

SQ_NSwitch_ShinMegamiTensieV_Onmoroki.jpg

Onmoraki

Japanse monsters die de vorm van vogels met menselijke gezichten aannemen.

En nog vele andere…

Het lot van de wereld ligt in jouw handen

Welk pad zul je kiezen en wat zal worden opgeofferd in een wereld zonder zijn schepper? Hoe ga jij deze wereld vormgeven? De keuze is aan jou in Shin Megami Tensei V!

Opmerking: Shin Megami Tensei V is beschikbaar met Japanse en Engelse voice-overs.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Opmerking: deze software is niet compatibel met de opslagcloud van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice.

Shin Megami Tensei V - DLC-bundel

De DLC-bundel bevat:

  • Mitama Dance of Wealth
  • Mitama Dance of EXP
  • Mitama Dance of Miracles
  • A Goddess in Training
  • The Rage of a Queen
  • The Doctor's Last Wish
  • Return of the True Demon

Ga voor meer informatie over elke afzonderlijke DLC naar hun specifieke pagina's.

Categorieën

RPG

Spelers

nader te bepalen

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

ATLUS

Leeftijdsclassificatie

Bundel

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

06-12-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 16

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

12-11-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 16

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

12-11-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 16

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans

Downloadgrootte

13237,00 MB

DLC

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

12-11-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 16

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans