Welkom bij Bbrood!

Bbrood is meer dan alleen jouw buurtbakker met bijzonder lekker en gezond brood. We bakken ook bijzonder goed brood. Dit doen we op basis van de best beschikbare kennis, maar ook met alleen de mooiste ingrediënten.

Daarbij bakken we zo duurzaam mogelijk. Niet alleen met liefde voor de aarde, maar ook voor de mensen met wie we samenwerken.

Zo zijn we goed op weg naar onze eerste volledig biodynamische winkel en leiden we bakkers op in Afrika. En daar zijn we bijzonder trots op!

  • Biodynamisch

    Ons biologisch-dynamisch brood wordt gemaakt van granen geteeld op een gezonde voedingsrijke bodem. Het resultaat is een brood dat bijdraagt aan een duurzame en gezonde bodem vol biodiversiteit.

  • Oost Afrika

    Naast onze bakkerij in Amsterdam, heeft Bbrood ook winkels in Oost Afrika. Hier investeren we in lokale gemeenschappen, trainen we bakkers en kopen we zoveel mogelijk ingrediënten bij lokale boeren in.

  • Desembrood

    Bij Bbrood bakken we desembrood. Dit doen we met alle aandacht en zorg voor de natuur. Van het verbouwen van de granen op een voedingsrijke bodem tot het bakken in een oven met een stenen vloer.