Wat we doen

Slim gebruik van data en digitale innovatie maakt betere dienstverlening mogelijk: sneller besluiten nemen, betere inzichten en slimmer aansluiten bij de wensen van de klant of burger.

InnoValor helpt organisaties de mogelijkheden van data en digitalisering inzichtelijk en begrijpelijk te maken. Hierdoor kunnen organisaties betere keuzes maken en de kansen pakken die een datagedreven organisatie biedt.

We ondersteunen organisaties in het verbeteren van de dienstverlening, met oog voor alle fasen van digitale innovatie: van het verkennen van de mogelijkheden van digitale technologie tot de verankering van nieuwe processen en competenties in de organisatie, zodat een duurzame versnelling optreedt.

Geef data waarde!

In samenwerking met TNO en Commit2Data onderzocht InnoValor vier grote trends die de komende jaren een grote invloed hebben op het verdienmodel van bedrijven en de wijze waarop organisaties en instellingen hun rol vervullen.

Onderzoeksgedreven aanpak

Onderzoek

We onderscheiden ons door een onderzoeksgedreven aanpak, waarin we graag in co-creatie met klanten en partners toewerken naar nieuwe gedragen oplossingen. Onze adviseurs krijgen energie van zaken in beweging krijgen. Daarbij gaan denken en doen hand in hand.

Lees meer over onze aanpak

Connected River

De komende 4 jaar werken we samen met 12 Europese partners aan het Interreg project Connected River. Als kennispartner richten we ons vanuit InnoValor Advies op de ontwikkeling en introductie van gebruikersgerichte en kort-cyclische innovatiemethoden.

We werken onder andere voor

Samen met onze opdrachtgevers realiseren we waarde uit digitale innovatie. Al ruim 10 jaar kunnen onze klanten rekenen op onze kennis en ervaring op het gebied van verantwoorde digitale innovatie.

Klanten InnoValor svg

Een grote passie voor digitale innovatie?

Kom ons team versterken!