Formulier wordt verzonden, dit kan even duren onderbreek het proces niet. Klik hier om te annuleren
Naar KVK.nl
088 585 22 22 

Inschrijving 19e KVK Innovatie Top 100 open!

Schrijf je nu in
Wil jij meer publiciteit voor jouw innovatieve product of dienst? Je netwerk vergroten en nieuwe klanten vinden? Schrijf je dan nu in voor de 19e editie van de KVK Innovatie Top 100. 
 
Jaarlijks kiezen we de 100 meest innovatieve Nederlandse mkb’ers. KVK zet hen in de etalage om andere ondernemers te inspireren. Nieuw dit jaar is dat bedrijven in vijf categorieën worden ingedeeld. Elke categorie heeft een eigen onafhankelijke vakjury. Nadat de vakjury de inzendingen heeft beoordeeld brengt ook het publiek haar stem uit.
 
De prijsuitreiking van de KVK Innovatie Top 100 vindt plaats in november. Tijdens een gratis evenement waar je je kunt laten inspireren, netwerken en begeleiding kunt krijgen in het zetten van de volgende stappen met je bedrijf. Aan winst van de KVK Innovatie Top 100 is bewust geen (geld)prijs verbonden. De kracht van het initiatief is dat we 100 innovatieve producten en diensten zichtbaar maken voor media, potentiële afnemers en partners.
 
Heb jij met succes een innovatief product of dienst op de markt gebracht? En staat jouw bedrijf of stichting ingeschreven bij KVK? Dan maak jij kans om tot de top 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland te behoren.
 
Meer informatie
Veelgestelde vragen over de wedstrijd 
Laat je inspireren door deelnemers uit voorgaande jaren 
Lees alles over de categorieën binnen de wedstrijd 

 

 

De top 3 van de 18e editie

Maak kennis met de meest innovatieve mkb-bedrijven van Nederland

Wie waren de afgelopen jaren het meest innovatief?
Bekijk het overzicht van deze gedreven en vooruitstrevende ondernemers

Bekijk alle winnaars

Ervaringen van ondernemers:

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
KVK logo
088 585 22 22 Contact