Recruiters laten weten dat u beschikbaar bent voor een baan

Laatste update: 8 maanden geleden

Recruiters laten weten dat u beschikbaar bent voor een baan

Met de functie #OpenToWork kunt u recruiters en uw netwerk op LinkedIn laten weten dat u geïnteresseerd bent in nieuwe vacatures.

#OpenToWork inschakelen of beheren

Als u op zoek bent naar een vacature, kunt u recruiters en uw netwerk op LinkedIn laten weten dat u open staat voor nieuwe vacatures. Als u de typen vacatures opgeeft waarin u geïnteresseerd bent en de gewenste locatie, helpen we u bij het weergeven van uw profiel in zoekresultaten wanneer recruiters zoeken naar geschikte kandidaten.

Met #OpenToWork kunt u bepalen wie kan zien dat u geïnteresseerd bent in nieuwe carrièrekansen. U kunt bepalen wie kan zien dat u geïnteresseerd bent in carrièrekansen:

  • Alle LinkedIn-leden: dit omvat ook recruiters en personen bij uw huidige bedrijf. Hierbij wordt ook de fotolijst #OpenToWork toegevoegd.
  • Alleen recruiters: alleen personen die LinkedIn Recruiter gebruiken. Om uw privacy te beschermen, nemen we stappen om te voorkomen dat LinkedIn Recruiter-gebruikers die bij uw huidige bedrijf werken, uw gedeelde carrière-interesses kunnen zien, maar we kunnen geen volledige privacy garanderen.

Belangrijk om te weten

Om uw privacy te beschermen, nemen we stappen om te voorkomen dat LinkedIn Recruiter-gebruikers die bij uw bedrijf werken, uw gedeelde carrière-interesses kunnen zien. We gaan uit van het bedrijf dat op dit moment op uw LinkedIn-profiel is gemarkeerd als Hier werk ik momenteel. Hiermee bepalen we voor wie uw status Beschikbaar voor werk verborgen moet blijven. We kunnen echter geen volledige privacy garanderen.

Belangrijk om te weten

Als we merken dat u niet meer reageert op InMail-berichten van recruiters, mailen we u om te vragen of u nog steeds beschikbaar bent voor werk. Als u dit niet bevestigt, verwijderen we automatisch de functie #OpenToWork van uw profiel totdat u deze handmatig weer inschakelt.

Gerelateerde taken

Meer informatie

Deze informatie is gedeeltelijk machinaal vertaald. Help ons onze services te verbeteren door de kwaliteit van vertaling en het nut van het antwoord te beoordelen.