Koploper in duurzaamheid

Bij Sodexo geloven we dat, wanneer je kleine verbeteringen aanbrengt in het dagelijks leven, al die veranderingen samen een groot verschil maken voor mensen, gemeenschappen en de planeet. Een beter leven begint daarom bij het alledaagse. 

 


Onze ambitie is om wereldwijd koploper en rolmodel te zijn op het gebied van duurzaamheid. Als food en facility management service provider gaan we duurzame samenwerkingen aan met leveranciers in de keten aan en bewandelen we nieuwe paden met bijvoorbeeld start-ups. Stap voor stap, met concrete en tastbare acties, werken we aan onze doelen.

In de ‘Better Tomorrow Update’ lees je over de jaarlijkse ontwikkelingen rondom onze beloftes op het gebied van duurzaamheid en social impact. Aan de hand van vele enthousiaste verhalen van onze klanten, partners en medewerkers nemen we je graag mee in de vele initiatieven op weg naar een ‘Better Tomorrow’! 

We hebben een duidelijke ambitie, koploper zijn op het gebied van duurzaamheid. Voor mij begint elke ontwikkeling bij Sodexo met de vraag in hoeverre het bijdraagt aan duurzaamheid. Als deze niet bijdraagt aan een beter dagelijks leven, dan doen we het niet. Alexander Klaver, Directeur Service Operations

Better Tomorrow Update 2023

De Better Tomorrow Update staat vol met duurzame initiatieven en mijlpalen, zoals tips over energiemanagement, het verminderen van voedselverspilling en sociaal ondernemen. Het laat zien wat Sodexo voor organisaties kan betekenen. Marloes van der Have, Manager CSR

Wil je weten hoe we jou kunnen helpen bij het realiseren van de duurzaamheidsambities van jouw organisatie? We gaan graag in gesprek! Neem contact op met onze afdeling CSR.

Ik wil graag meer weten over duurzaamheid Delen en andere acties