Onze merken

Impact-Company-Logo-English Black-01-177x54

Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

Een win-winsituatie voor operationele en milieuveiligheid

Onze SF6-vrije AirSeT MS-innovatie combineert zuivereluchtisolatie, vacuümtechnologie en digitale mogelijkheden en biedt ongekende verbeteringen voor de operator, evenals voor de volksgezondheid en veiligheid. Aan de ene kant betekent dit degelijke en bewezen oplossingen voor een veiliger netwerkbeheer; aan de andere kant worden hierdoor door mensen gemaakte geproduceerde vermeden, waardoor de risico's van lekken of giftige bijproducten worden geëlimineerd.
Lees de paper

De overgang naar groenere energiesystemen mogelijk maken

Met AirSeT stellen we bedrijven en elektriciteitsbedrijven in staat om soepel over te stappen op duurzame MS-technologie. Ons aanbod heeft een compacte fysieke voetafdruk en kan worden geïmplementeerd als uitbreiding op bestaande schakelinstallaties. De lucht- en vacuümoplossing is zo ingenieus dat precies de juiste oplossing kunnen bieden voor de betreffende toepassing. SF₆-vrije AirSeT MS-apparatuur met actieve connectiviteit zijn geschikt voor digitale technologieën van EcoStruxure, en kunnen de veiligheid, beveiliging, efficiëntie, moderne assetbeheer en netwerkoptimalisering verbeteren.
Lees de blog

AirSeT erkend door experts uit de industrie

Bekijk klanten met een pilot van SF₆-vrije AirSeT MS-technologie

AirSeT MS-assortiment in één oogopslag

 

SM AirSeT

 

RM AirSeT

Maak uw bedrijfsvoering toekomstbestendig met AirSeT

Geniet van groenere gebouwen

Verlaag uw aardopwarmingsvermogen (GWP). Voorzie uw installaties van toekomstbestendige stroomdistributietechnologie op basis van milieuvriendelijke componenten.
Standaard alternatieve tekst

Maak uw bedrijf duurzaam

Breid uw bedrijf uit met duurzame schakelapparatuur met superieure technologie om mensen en bedrijven beter te beschermen. Wij maken het u gemakkelijk.

Versterk uw smart grid

Blijf op de hoogte van nieuwe regelgeving. Kies voor een SF₆-vrije AirSeT-MS-oplossing met een operationele levensduur van wel 40 jaar, geoptimaliseerde OpEx, lagere totale eigendomskosten en uitgebreide capaciteit om meer DER te beheren.

Geavanceerde groene technologie voor MS-schakelinstallaties en wat die voor uw bedrijf betekent

De nieuwe eenvoudig te implementeren SF₆-vrije technologie voor MS-schakelinstallaties voor secundaire distributie, biedt allerhande duurzaamheids- en veiligheidsvoordelen. In dit document worden de technologische details en de implicaties besproken.
Lees nu opens in new Window

Hulp nodig?

Hulp nodig bij selecteren van een product?

Of zoekt u prijzen, levertijden? Bekijk onze digitale tools.

Zoek uw antwoord in FAQ’s

Veelgestelde vragen en antwoorden leest u in onze FAQ’s.

 opens in new Window

Verkooppunten

Vind eenvoudig De juiste distributeur. Zoek op locatie, soort distributeur of naam.

 opens in new Window

Ondersteuning nodig bij uw project?

Wij staan voor u klaar! Neem gerust contact op met onze specialisten.

Technische vraag?

Wilt u meer weten over producten? Neem contact op met ons Customer Care team.

Chat

Hebt u vragen of hebt u hulp nodig? Wij staan voor u klaar.

Middenspanningsschakelinstallaties zijn een essentieel onderdeel van elektriciteitsdistributie. Toch bevat een aanzienlijk deel van de MS-apparatuur in het elektriciteitsnetwerk SF₆-gas, dat een hoog aardopwarmingsvermogen (GWP) heeft. Het is mogelijk om SF₆ uit een schakelinstallatie te verwijderen, maar dat betekent vaak dat de SF₆-schakelaar moet worden vervangen door een vacuümstroomonderbreker. Het heeft drie grote nadelen. Het maakt de apparatuur complexer en groter. Zekering op een transformator is onmogelijk. Operators worden gedwongen om hun werkwijze te veranderen. Dankzij innovatie zijn we er echter in geslaagd om SF₆ uit onze MS-schakelinstallaties te verwijderen.

Onze nieuwe SF₆-vrije AirSeT-schakeltechnologie met lucht en digitale functies helpt bedrijven op weg naar groene gebouwen, groene faciliteiten en een duurzamer net. De SF₆-vrije AirSeT combineert zuivere-lucht-isolatie, shunt-vacuümonderbrekingstechnologie en digitale mogelijkheden. Het biedt ongekende verbeteringen zonder de manier waarop u de schakelapparatuur bedient te veranderen. Het kan worden geïmplementeerd als uitbreiding op bestaande schakelinstallaties. De betrouwbaarheid en de elektrische prestaties zijn dezelfde. Het formaat blijft compact en de zekeringsbescherming en schakelaarfuncties, die dit de rendabelste oplossing maken, blijven behouden. Met SF₆-vrije AirSeT stellen we bedrijven en elektriciteitsbedrijven in staat om soepel over te stappen op duurzame MS-technologie. Ons blauwe duurzaamheidsaanbod heeft een compenserende ecologische voetafdruk. MS krijgt nu groene technologie zonder SF₆. Omdat we geloven dat zuivere lucht het beste gas is.