Cibap » vakschool voor vormgeving

Maak werk van je creativiteit!

Op zoek naar een creatieve mbo-opleiding? Dan is dit hét perfecte startpunt van jouw zoektocht!
Cibap biedt opleidingen aan op niveau 3 en 4. Lees verder op deze pagina en kom meer te weten over onze vakschool, de opleidingen en ‘de Cibap student’. Kijk in de agenda hiernaast voor alle voorlichtingsactiviteiten of vraag de keuzewaaier aan via het formulier onderaan deze pagina.

Bekijk eerst eens dit filmpje
om de sfeer te proeven!

Creatieve
mbo-opleidingen

Creatieve oplossingen zoeken, ontwerpen en maken! Dat doen onze studenten. Dit kan op veel verschillende gebieden; een website, video, creatieve business ideeën, inrichtingsplannen, etc. Cibap biedt op veel verschillende gebieden opleidingen aan op niveau 3 en 4, die jou opleiden voor een baan in de creatieve industrie.

Bekijk snel ons aanbod!

Cibap filmmaker opleiding cameraman banner 4
Cibap houtbewerking creatief vakman banner 2
Cibap webdesign opleiding 2
Cibap allround stylist opleiding 2
Cibap slider storyboard
Cibap fashion design opleiding - banner 2
Vakexpert_Cibap_1
Vakexpert_Cibap_2
Cibap slider ruimtelijk
Cibap slider hout
Cibap slider tekenen 1
Cibap slider verwonderland

De Cibap student

De Cibap student bestaat natuurlijk niet, maar onze studenten hebben wel 1 ding gemeen, en dat is dat ze iets willen doen met hun creativiteit!
Heb jij dit ook? Fotografeer je graag, ontwerp je graag op de computer of teken je liever, sta je graag achter de werkbank of denk je gewoon liever graag na over creatieve oplossingen. Het kan allemaal! Onze studenten zijn vaak nieuwsgierig, werken graag samen, maar kunnen ook goed alleen aan de slag met een plan. En ook heel belangrijk ze zijn zichzelf en kunnen dat ook zijn op onze vakschool!

Van oriëntatie
tot intake

Bekijk de infographic waarin het pad staat uitgestippeld dat je kan doorlopen vanaf je oriëntatie op een vervolgopleiding, tot aan de intake bij Cibap.

Meer weten?

Kijk vooral verder op onze website, je vindt hier uitgebreide informatie en filmpjes over onze opleidingen. Ook vind je hier meer informatie over onze school en het onderwijs. Via het formulier hieronder kun je onze opleidingsflyer aanvragen, een beknopte flyer met informatie over onze school. Ook kun je je aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Vraag de opleidingsflyer aan!

 

Verificatie

 

Cibap scoort hoog op studenttevredenheid!
Studenten beoordelen Cibap met een 7,6 waar het landelijk gemiddelde cijfer 6,6 is. Daarmee scoort Cibap in de absolute top van het mbo. Dat blijkt uit de JOB-monitor* die in juni 2022 gepresenteerd werd.

* een landelijk onderzoek naar de tevredenheid van mbo-studenten over hun opleiding en de instelling waar ze die volgen