Boerderij Achtervennen

Onze biologische melkveehouderij is gelegen in de voortuin van Amsterdam. De stad ligt aan de horizon, maar te midden van water, wind en weilanden genieten we van van alles wat de polder te bieden heeft.

Firma Van der Aarde

Firma van der Aarde teelt al meer dan 100 jaar landbouwproducten aan de Hout in Hem. Generaties voor ons hebben druiven, bessen, bloembollen, aardappels, spinazie, etc geteeld. 

Vaalburg Bio

Wij zijn Ted en Nicoline Vaalburg, samen met onze medewerkers telen we in de voortuin van Alkmaar met passie onze producten. Wij zijn gespecialiseerd in het telen, wassen en verpakken van knolselderij.

Jan Knook Biologische Akkerbouw

Ik heb een biologische akkerbouwbedrijf in de Beemster. Mijn belangrijkste motivatie om biologisch te boeren is mijn zorg om de achteruitgang van de biodiversiteit…

Carnas Biologisch Glastuinbouwbedrijf

In 1988 besloot mijn vader Leo Carnas om van gangbare teelt om te schakelen naar biologisch. Hij gebruikte altijd al weinig bestrijdingsmiddelen en het is een uitdaging om het nu helemaal zonder te doen.

Het Vertrouwen

Door wat gezondheidsproblemen met de koeien ging ik op zoek naar passende oplossingen en kwam uit bij biologische veehouderij. Al langer waren we het gebruik van kunstmest aan het afbouwen…

De Appelhoek

Wij hebben 50 melkkoeien en een recreatieve tak ernaast met een kleine camping en appartementen. Wij zijn al vanaf 1995 biologisch. Wij zagen dat voor ons de enige weg naar de toekomst biologisch is.

De Klaverhoeve

Sinds 1990 zijn we een biologisch bedrijf. Oudhollandse Groninger Blaarkop koeien, met hun kalfjes, begrazen de weilanden rondom de boerderij. In de wintermaanden liggen de koeien in het stro..

Huiberts Biologische Bloembollen

Ons uitganspunt voor gezonde bloembollen, is een gezonde bodem. Wij hebben ons gespecialiseerd in bloembollen die aantrekkelijk zijn voor bijen, hommels, vlinders en andere insecten

T. en H. Vlaar

In het oostelijk deel van Westfriesland telen we sinds 2007 biologische bloemkool, broccoli, aardappels, pompoenen, grasklaver en luzerne. We zijn klein begonnen met 7 ha…

De Butterstik

Na vanaf 1980 tot 2001 een biologisch-dynamisch melkveebedrijf te hebben gehad, is het bedrijf sindsdien een extensief biologisch bedrijf met 7 ha. blijvend kruidenrijk grasland en 11,5 ha..

Melkveehouderij Henri Willig

Wij zijn sinds 1999 omgeschakeld naar biologisch, en sinds 2015 zijn we gestart met biologische jersey-koeien in een volledig nieuwe potstal. Onze boerderij in Katwoude is dagelijks vrij te bezoeken.

De Lepelaar

Na vanaf 1980 tot 2001 een biologisch-dynamisch melkveebedrijf te hebben gehad, is het bedrijf sindsdien een extensief biologisch bedrijf met 7 ha. blijvend kruidenrijk grasland en 11,5 ha..

Op Beemsterklei

Bij Op Beemster Klei telen we met veel enthousiasme een uitgebreid assortiment biologische zomerbloemen voor de handel. In het voorjaar, de zomer en de herfst beleveren we groothandels, winkels en bloemisten met producten waar we trots op zijn.

Maalderij de Gouden Engel

Maalderij De Gouden Engel is gehuisvest in stellingmolen De Gouden Engel in Koedijk. Wij zijn een biologische maalderij waar graan op windkracht tot meel wordt gemalen. We malen zoveel mogelijk regionaal graan, tarwe, rogge, spelt en boekweit.

Kwekerij Sjerps

Op de West-Friese zeeklei in Wijdenes telen we een grote variatie aan zachtfruit en peulvruchten. Wat ruim 30 jaar geleden begon met de teelt van wat aardbeien is uitgegroeid tot een kwekerij waar inmiddels vele verschillende fruitsoorten en peulvruchten staan.

Klompenhoeve

De Klompenhoeve is een zorgboerderij. Samen met onze cliënten werken we al meer dan 45 jaar aan smaakvolle en kwalitatief hoogwaardige producten en zetten wij ons in om onze cliënten een volwaardige plaats in onze maatschappij te geven.

Zuivelboerderij Vrouwenakker

Wij hebben een zuivelboerderij met 90 koeien van het robuuste ras Vleckfieh. We vinden het belangrijk om op een natuurlijke manier te boeren. Dit doen we door biologisch te boeren, met veel bewegingsvrijheid voor onze koeien zowel buiten al in de potstal.

Natuurlijk Genoegen

Biologisch-dynamische boerderij met blaarkopkoeien en schapen. Op de boerderij worden de natuurlijke processen zoveel mogelijk begeleid en niet verstoord. Wij, Jeroen en Rosalinde, willen graag de kringloop sluiten op ons bedrijf.

Boerderij Veelust

Veelust is een biodynamisch akker- en tuinbouwbedrijf van 31 ha dat ruim 30 jaar bestaat. We werken in een maatschap van 4 personen; ouders en 2 dochters. We doen aan agrarisch natuurbeheer: twee vogelakkers tezamen met luzernestroken.

Melkveehouderij Familie Kaatee

In Heiloo staat het melkveebedrijf van de familie Kaatee. Hier hebben Rogier en Renée het stokje overgenomen van Piet & Nelly om het familiebedrijf voort te zetten.