"Data Science wordt steeds belangrijker om antwoorden te vinden op de uitdagingen van onze tijd.

JADS biedt bachelor- en masteropleidingen in data science, EngD-opleidingen, beroepsopleidingen en helpt organisaties hun datagedreven toekomst vorm te geven.

Bij JADS werken onderzoekers en studenten nauw samen met het bedrijfsleven. Naast onderwijs en onderzoek biedt JADS ook ruimte voor innovatief en datagedreven ondernemerschap en publiek-private samenwerkingen.

JADS is een unieke samenwerking tussen de Provincie Noord-Brabant, de gemeente ‘s-Hertogenbosch, Tilburg University en de Eindhoven University of Technology. Meer over JADS.

Meer over onze opleidingen

Onze opleidingen

Master Data Science in Business & Entrepreneurship

De tweejarige masteropleiding Data Science in Business & Entrepreneurship is een gezamenlijke master van Tilburg University en de Technische Universiteit Eindhoven. Je wordt bedreven in het toepassen van de datarevolutie om innovatieve, waardetoevoegende en duurzame bedrijfsactiviteiten te ontwikkelen binnen bestaande bedrijven en startups.

Data Science & AI voor Professionals

Big Data en analytics veranderen de wereld in hoog tempo. De cursussen van JADS Professional Education zijn een uitstekende voorbereiding op een leidende rol in deze nieuwe zakelijke realiteit. De programma's van JADS zijn gericht op professionals die hun carrière willen bouwen op de combinatie van tech-savvy en business-savvy.

EngD in Data Science

Het Engineering Doctorate programma Data Science is een tweejarig post-masterprogramma. Het kwalificeert zijn studenten tot professionele data scientists van topniveau, die in staat zijn om de industrie en het bedrijfsleven te helpen met hun innovatieve data science oplossingen.


Vragen? Neem contact op!

Neem contact op!
    I agree to the privacy policy.

Group 5
Group 6
Group 7