LET’S BUILD A KIND WORLD,
ONE PERSON AND STORY AT A TIME

Samen met jonge beeldmakers van de toekomst, zetten wij ons in voor meer positiviteit in de samenleving. Hoe zit jouw leefwereld eruit? Wat heb jij meegemaakt en waar wordt jij blij van?

THE KIND EFFECT staat voor verbinding, mogelijk gemaakt door verhaal en kwetsbaarheid.
In samenwerking met MBO opleidingen uit het hele land, delen we deze verhalen
op dit platform en in een jaarlijks terugkerende expositie.

#kindfollowskind

Van 9 december 2023 t/m 28 januari 2024 lanceren we THE KIND EFFECT expositie bij Beeld & Geluid in Den Haag. 40 beeldmakers zullen daar hun verhaal in beeld delen met het publiek. We zijn super trots op iedereen die hieraan mee heeft gewerkt en dit mogelijk heeft gemaakt. Kom je het werk bekijken?

Foto: Lente Weber

ONZE PARTNERS:

〰️

ONZE PARTNERS: 〰️

 “Hoe mooi is het dat jongeren via eigen gemaakt werk hun belevingswereld delen. En daarmee een inspiratie zijn voor anderen. De persoonlijke verhalen en beelden bieden nieuwe inzichten die bijdragen aan meer perspectief en groei voor iedereen in de samenleving", Julie Loyson, Sustainability consultant, hoofdsponsor KPMG.

Zit je ergens mee?

〰️

Zit je ergens mee? 〰️

Wij luisteren naar je!

Bij THE KIND EFFECT delen jonge beeldmakers hun verhaal in beeld via een reizende expositie door Nederland. Verhalen en thema's die ons inspireren, ontroeren, aan het denken zetten en ons soms laten schrikken.

Wij vinden het belangrijk dat ieders’ verhaal gehoord wordt, dus ook jouw verhaal! Zeker als het voor jou heel moeilijk is om ergens over te praten.

Daarom werken we samen met de mensen van @ease, om jullie altijd een veilige plek te kunnen bieden voor een luisterend oor. #kindfollowskind

Anoniem praten over alles waar jij mee zit.

Zit je ergens mee? Erover praten helpt! Bij @ease kun je gewoon binnenlopen of chatten: anoniem, zonder afspraak en gratis. We zijn er speciaal voor jongeren van 12 tot 25 jaar.

Veel jongeren praten met ons over stress, eenzaamheid, depressie, onzekerheid, drugsgebruik, een onveilige thuissituatie of iets anders. Het zetten van de eerste stap om het over je problemen te hebben, is voor de meeste mensen best lastig. Je wilt het graag zelf oplossen of je durft het er niet met vrienden of familie over te hebben. Dan kan het juist fijn zijn om met iemand te praten die je verder niet kent en waar je geen verplichtingen bij voelt.

Dat kan bij @ease: we luisteren graag naar je en jouw verhaal blijft safe. #WeLoveToListen

 

#kindfollowskind