C2 Surveillance

Bewaar bewakingsbeelden die op uw Synology NAS zijn opgeslagen veilig door gelijktijdige opnames naar de Synology C2 cloud te activeren.

Een extra beschermingslaag

Met C2 Surveillance, ontworpen voor Surveillance Station op Synology NAS-apparaten, kunt u een externe kopie van uw beveiligingsbeelden bewaren. Dit betekent dat u zelfs onderzoek kunt doen als de opnameserver gestolen of fysiek beschadigd is.

Een extra beschermingslaag

Het gemak van de cloud

Bekijk en deel opnames waar u ook bent en wanneer u maar wilt via het intuïtieve webportaal.

Moeiteloos zoeken

Dankzij de krachtige Synology C2-datacenters kunt u video’s snel online afspelen, terwijl de gedetailleerde filters u helpen om in te zoomen op belangrijke gebeurtenissen.

Eenvoudig delen

Genereer koppelingen om relevant beeldmateriaal in één klik te delen met derden.

Bescherm uw opnames

AES-256-versleuteling aan clientzijde beschermt uw videomateriaal al voordat het de opnameserver verlaat. Voor de decodering is een persoonlijke sleutel nodig, zodat niemand zonder toestemming bij uw opnames kan komen, zelfs Synology niet!

Toegankelijk en flexibel

Met de kosteneffectieve abonnementen kunt u uw C2 Surveillance aanpassen aan elke situatie, van kleinschalige systemen voor woonomgevingen tot bewakingsinstallaties verspreid over meerdere locaties.

Synology

Brede compatibiliteit

Beveilig het beeldmateriaal van meer dan 8300 cameramodellen door de brede cameracompatibiliteit van Surveillance Station te benutten.

Synology

Dubbele opnames beperken

Flexibiliteit om alleen IP-camera's in de meest gevoelige zones te installeren, bijvoorbeeld bij ingangen, kassa's of kluizen.

Synology

Slimme opnamemogelijkheden

Neem alleen gebeurtenissen op of sla al het beeldmateriaal op met een lagere framesnelheid, waarbij wordt overgeschakeld naar volledige framesnelheid wanneer een gebeurtenis wordt gedetecteerd.

Aanvullende informatie

Bekijk onze producttutorials en veelgestelde vragen om u op weg te helpen.

Begin vandaag nog met het verbeteren van uw bewaking

Meld u aan voor de C2-nieuwsbrief

Registreer nu om het laatste nieuws over C2-services, technische inzichten, activiteiten en evenementen te ontvangen.

Een Synology-account is nodig om te worden toegevoegd aan onze mailinglijst. U kunt uw nieuwsbriefvoorkeuren beheren met uw Synology-account.

infoOm er zeker van te zijn dat u onze nieuwsbrief ontvangt, zullen we een Synology-account voor u maken met het opgegeven e-mailadres.

Contact opnemen