Ga naar inhoud (Druk op Enter) Ga naar footer (Druk op Enter)

50 jaar Interface! Onze volgende reis start hier.

Interface Step this Way, Step in Time, and Walk the Aisle carpet tile in office common area with stairs and column

CO2-neutraal tot in de kern

Interface neutraliseerde de CO2-impact van het hele bedrijf, inclusief alle activiteiten en volledige waardeketen. Dit maakt ons de eerste, en enige, fabrikant van vloeren die de Carbon Neutral Enterprise certificering behaalde. Deze certificeren is door derden geverifieerd. De Carbon Neutral Enterprise certificatie bouwt voort op onze geschiedenis als purpose-driven vloerenbedrijf en zet de toon voor onze toekomst. Het geeft richting aan alles wat wij doen.

Onze belofte

Wij blijven ons inzetten voor het verkleinen van de CO2-voetafdruk van ons gehele productportfolio door middel van innovatie. Alle uitstoot van broeikasgassen die wij door productie en innovatie niet kunnen voorkomen worden gecompenseerd met geverifieerde emissiecredits. Daardoor wordt onze impact neutraal. 

 

afbeelding © Christopher Payne / Esto

Nummer één in vloeren

Interface is de eerste vloerfabrikant die CO2-neutraliteit heeft bereikt voor alle onderdelen van de onderneming.  Onze claim dat wij de status van CO2-neutrale onderneming hebben, is door een derde partij gecertificeerd volgens de PAS 2060 norm. PAS 2060 is de toonaangevende internationale norm voor CO2-neutraliteit die door de British Standards Institution (BSI) in het leven is geroepen. 

 

afbeelding © Christopher Payne / Esto

 

Hoe verder?

Met ons Carbon Neutral Floors™-programma als vertrekpunt, is het behalen van onze CO2-neutrale ondernemingsstatus voortgekomen uit constante inspanning op gebied van innovatie. Het brengt ons een stap dichter bij ons doel: het worden van een CO2-negatieve onderneming in 2040.

 

afbeelding © Christopher Payne / Esto

Meer informatie
© Christopher Payne / Esto
© Christopher Payne / Esto
© Christopher Payne / Esto
© Christopher Payne / Esto
© Christopher Payne / Esto

Onze benadering van CO2-compensatie

Interface is al tientallen jaren bezig diens CO2-uitstoot te verminderen. Tijdens deze reis hebben wij solide CO2-compensaties ingebouwd om ervoor te zorgen dat wij onze impact in evenwicht houden. Lees meer over hoe en wanneer wij CO2-credieten inzetten. 

afbeelding © Christopher Payne / Esto