Inschrijven

Het grootste loopfeest van Noord-Nederland mag jij niet missen! Op zondag 13 oktober vindt de 37ste editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen plaats. Van Haren loop jij over het iconische en traditionele parcours 6,4 km naar de Vismarkt in Groningen. Onderweg moedigen duizenden toeschouwers je aan én na de finish ontvang jij een welverdiende medaille ter herinnering en als beloning. 

Inbegrepen bij je inschrijving

extra te bestellen

Charity run

6,4 km

Bedrijvenloop

6,4 km

wedstrijd

6,4 km

mini 4 mijl

800 meter

Jeugdloop

6,4 km

4Mijl4You

6,4 km

limited edition running shirt

Voor de Menzis 4 Mijl van Groningen wordt er een limited edition hardloopshirt ontworpen. Deze kun je voor € 25,00 bestellen tijdens het inschrijven. Het design van het shirt zal later bekend gemaakt worden. 

Indien je al ingeschreven bent, kun je het shirt bijbestellen via je persoonlijke dashboard. De link naar je persoonlijke dashboard vind je in de bevestigingsemail die je hebt ontvangen bij je inschrijving.

Wil je weten welk maat je moet bestellen? Bekijk hier de maattabellen

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Ren voor het Jeugdfonds!
De Menzis 4 Mijl van Groningen ondersteunt dit jaar voor de laatste keer het Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen. De stichting zet zich in voor kinderen en jongeren die opgroeien in gezinnen met geldzorgen. Ook wordt voorzien in de benodigde kleding of attributen. Voor een gemiddeld bedrag van €300,- kan één kind als een jaar lang lid worden van zijn of haar favoriete sport- of cultuurclub. 

Jouw hulp hebben we hierbij hard nodig en we hopen dan ook op jouw support. Lees op de onderstaande pagina hoe jij een bijdrage kan leveren!