Masterclass
Wat kan jij doen om persvrijheid te bevorderen?

Masterclass Persvrijheid en Democratie

Maak jij je zorgen over de staat van persvrijheid in Nederland en daarbuiten? Zou je er meer van willen weten en er iets aan willen doen? Dan is de gratis Masterclass Persvrijheid en Democratie iets voor jou!

Persvrijheid is een onmisbaar onderdeel van de democratie, maar deze staat wereldwijd steeds meer onder druk. Ook in Nederland. Daarom organiseert Free Press Unlimited in samenwerking met het vfonds door het hele land gratis Masterclasses over Persvrijheid en Democratie, voor iedereen die zich zorgen maakt over de staat van persvrijheid. 

Want persvrijheid verdient ondersteuning en onderhoud van iedereen die staat voor een open en democratische samenleving. 
 

In gesprek

In de Masterclass leer je meer over het werk van journalisten wereldwijd en de problemen die zij tegenkomen, maar ga je ook aan de slag! Onder leiding van een professional ga je in gesprek met elkaar over manieren om persvrijheid beter te verankeren in de maatschappij. Hoe kan het bewustzijn bij anderen vergroot worden? En wat kun je zelf doen? 
 

Zelf Masterclass organiseren

Denk je dat meer mensen in jouw omgeving interesse hebben in het belang van persvrijheid voor de democratie? Organiseer dan zelf een Masterclass. Als jij een locatie beschikbaar hebt, denk aan een verenigingsruimte, (kerk)zaal of je hebt een flinke woonkamer, dan komen wij graag langs om jou en jouw genodigden deze gratis Masterclass te geven.

 

Heb je vragen? Neem contact op met Janine van Doorn: jvandoorn@freepressunlimited.org 

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door vfonds (Nationaal Fonds voor Vrede, Vrijheid en Veteranenzorg).Vfonds

 

Beeld
Jan Willem Bult

Deel deze pagina: