Team Visma | Lease a Bike

Visma, sponsor van de koers én koploper in bedrijfssoftware

Het vergt onverwoestbare toewijding en een onvermoeibare drang naar perfectie om de allerbeste te zijn — of dat nu op de fiets is of bij het bouwen van software.

Shaping the future through technology

Visma is een Europese leverancier van bedrijfskritische cloudsoftware. We helpen elke dag ruim een miljoen klanten in de publieke en private sector om hun bedrijfsprocessen te vereenvoudigen.

Visma in België

We horen graag
van je!

In 2020 hebben we ons eerste bedrijf in België overgenomen. Sindsdien hebben we complexe en handmatige werkprocessen vereenvoudigd en geautomatiseerd, waardoor het dagelijkse leven van mensen wordt versterkt.

Hoewel elk bedrijf onafhankelijk opereert, profiteren alle Visma-bedrijven van elkaar in verschillende markten, segmenten en competenties.

De Visma-organisatie in België bestaat uit onderstaande bedrijven:

Silverfin is een cloudplatform dat accountants succesvoller maakt door betere boekhoudservices met real-time data, geautomatiseerde workflows en krachtige analyse- en rapportagetools te bieden. Het is het technologieplatform voor de toekomst van accounting - voor connected accounting, waardoor accountants hoger gewaardeerd worden door klanten, vandaag en morgen.
Accountants Academy is een uniek online leerplatform voor accountants waar alle kennis van jouw kantoor wordt gecombineerd met wekelijkse nieuwe (ITAA) opleidingen. Je kunt zelf opleidingen creëren, leertrajecten samenstellen zoals onboarding van nieuwe medewerkers, opleidingen toewijzen aan jouw team en alles overzichtelijk opvolgen met rapportage. Bovendien zorgt Accountants Academy voor de registratie van alle ITAA attesten.
Boekhoudsoftware voor Nederlandse en Belgische accountantskantoren en ondernemers in het mkb-segment.
Beeple is de marktleider in de Benelux op het gebied van planningssoftware voor bedrijven met tijdelijk personeel of vaste medewerkers met flexibele roosters.
Visma Bouwsoft biedt administratieve software aan waarmee bouw- en tuinbouwprofessionals en architecten tijd kunnen besparen en inzicht kunnen vergroten.
Adminpulse ondersteunt accountants en auditors met de beste software voor kantoorbeheer, advies en coaching om hun diensten te optimaliseren.
ionBIZ is een gevestigde oplossing voor middelgrote en grote dienstverleners op het gebied van advies, financiën, engineering, ICT, architectuur en marketing. ionBIZ bevat verschillende modules voor CRM, inkoop, items, projectbeheer, resourceplanning, tijdregistratie en facturering.
Teamleader biedt werkmanagementsoftware aan waarmee al meer dan 15.000 bedrijven een diepgaand inzicht krijgen in hoe hun bedrijf echt presteert.
Admisol biedt cloudgebaseerde software aan voor retailers (boekhouding, voorraadbeheer, kassa's en webshops) en een krachtig boekhoudpakket voor accountants.

Werken bij Visma

Kom werken bij Visma,
de grootste Tech scale up van Europa

Met circa 14.000 medewerkers in meer dan 20 landen is Visma een van Europa's toonaangevende technologiebedrijven.

Wij groeien en onze plannen zijn ambitieus. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe experts voor verschillende rollen in verschillende onderdelen van Vismabedrijven.

“Hoe is het om bij Visma te werken?” 

Bekijk de volledige film

Drag