Amsterdam,
11
oktober
2022
|
08:43
Europe/Amsterdam

B&S Vastinvest verkoopt een van de eerste Houthavens kantoorgebouwen

Group Aaron en Dual Properties hebben samen met een groep investeerders het kantoorgebouw aan de Danzigerkade 19-21 te Amsterdam verworven ter uitbreiding van hun portefeuille in het havengebied.

Danzigerkade 19-21 is een kantoorgebouw uit 2007 van circa 2,900 m² dat nog tot eind januari 2027 volledig is verhuurd aan Hot Item. Op het terrein bevinden zich tevens 80 parkeerplekken en het gebouw beschikt over energielabel A.

Het gebouw is gelegen in het 'Houthavengebied' binnen de ring van Amsterdam. Dit is  een uitstekende kantoorlocatie nabij ‘t IJ, tussen het Theater Amsterdam en het Moxy hotel. Het gebied wordt gekenmerkt door een verscheidenheid aan creatieve bedrijven zoals Tommy Hilfiger Corporations, sterrenrestaurant Lars en Redbull.

Verkoper B&S Vastinvest B.V. werd in deze transactie geadviseerd door CBRE en juridisch bijgestaan door SBL Lawyers. DRS Makelaars trad op namens de kopers die tevens werden bijgestaan door BakerMcKenzie, RechtStaete en Leeuwenkamp Architecten.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.

Gerelateerd nieuws

27
maart
2024
| 07:00 Europe/Amsterdam

Accountants- en advies firma Deloitte heeft de huurovereenkomst met verhuurder DEKA Immobilien Investment GmbH voor de huur van het flagship kantoor in The Edge in Amsterdam langjarig verlengd. Deloitte en DEKA zijn een nieuwe

19
februari
2024
| 09:00 Europe/Amsterdam

Logistieke dienstverlener Euro Nordic Logistics B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met M7 voor de huur van 1.972 m2 kantoorruimte in het kantorencomplex aan de Waalhaven Oostzijde 85 in Rotterdam. Het kantorencomplex is

08
februari
2024
| 09:20 Europe/Amsterdam

Emma Sleep opent binnenkort haar eerste winkel in Amsterdam. Het bekroonde slaapmerk heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Stichting Villa Betty voor de huur van 187 m2 winkelruimte en 132 m2 additionele ruimte in de kelder.

17
januari
2024
| 14:45 Europe/Amsterdam

Being en COD hebben een huurovereenkomst met Photon Capital gesloten voor het multi-tenant kantorencomplex Max & Moore aan de Asterweg 15 in Amsterdam-Noord. Photon Capital huurt circa 865 m² op de derde verdieping van het gebouw