Ondersteuning

Contact

Oplossingen voor Microsoft Teams

Leid het gesprek met Poly en Microsoft Teams

Leid het gesprek met Poly en Microsoft Teams

De Microsoft Teams-gecertificeerde oplossingen van Poly lopen voorop op het gebied van hybride werken. Wij leveren professionele audio- en videoproducten die een geweldige Microsoft Teams-ervaring bieden, waar je ook werkt.

Bekijken

Microsoft Teams-apparaten voor elke werkstijl en ruimte

Videoconferenties

Van persoonlijke videoapparatuur tot oplossingen voor grote ruimtes. Poly biedt een allesomvattende ervaring voor samenwerking via video. ​

Headsets

Waar je ook werkt, Poly biedt professionele audiokwaliteit en een indrukwekkende gebruikerservaring.

Telefoons en telefoons met luidspreker

Poly biedt innovatieve en gebruiksvriendelijke bureautelefoons met ruisonderdrukking die geschikt zijn voor Google Voice.

Services

De slimme USB/Bluetooth®-telefoons met luidspreker uit de Poly Sync-serie zijn ideaal voor persoonlijke werkplekken, huddle-ruimtes en kleine en middelgrote vergaderruimtes.​

Zie
teamwork
in actie

Microsoft Teams-gecertificeerde bundels en apparaten voor elke werkstijl en ruimte.

Poly Studio-kits voor Teams Rooms
Poly Studio-kits voor Teams Rooms

Of je nu met anderen vergadert in een huddle-ruimte, een personeelsvergadering bijwoont of bijna alleen maar videogesprekken voert, Poly Studio Room-kits voor Microsoft Teams Rooms brengen iedereen samen.

Meer informatie

Poly Voyager Free 60-serie
Poly Voyager Free 60-serie

Maak kennis met de ideale draadloze oordopjes voor de hybride werknemer. Met deze ultieme draagbare oordopjes kun je overal productief werken en van entertainment genieten.

Meer informatie

Voyager Focus UC
Voyager Focus UC

Met de geavanceerde ruisonderdrukking en het meeslepende geluid van deze Bluetooth®-stereoheadset houd je de focus op het gesprek en niet op je omgeving.

Kopen

Poly Sync 40
Poly Sync 40

Met deze Bluetooth®-telefoon met luidspreker kunnen gebruikers direct aan de slag. Probleemloos en met een buitengewoon geluid – perfect voor flexibele werkruimtes en huddle-ruimtes.

Kopen

Bekijk alle oplossingen en apparaten die zijn gecertificeerd voor Teams

Aanvullende informatie

Poly-oplossingen voor Microsoft Teams

Aanvullende informatie
Poly-oplossingen voor Microsoft Teams

Beheer elke vergadering met de allesomvattende oplossingen van Poly voor Microsoft Teams. Wanneer je Poly-apparaten koppelt aan Microsoft Teams, ben je luid en duidelijk aanwezig.

Downloaden