Morgana®

Sappig & zoet, precies goed.


Morgana® is verkrijgbaar bij Plus, Coop, Vomar, Dekamarkt, Poiesz, Spar, Boon’s Markt en MCD.

Verfrissend & opwekkend

Morgana® is verfrissend door haar gebalanceerde zoete smaak, verkwikkende sappigheid en tropische aroma. Een bite van deze appel geeft je hernieuwde energie en zorgt ervoor dat je de hele dag in balans blijft.

De ideale appel voor een lekker en gezond tussendoortje met veel smaak.

  • Extreem sappig vruchtvlees
  • Dieprode schil
  • Evenwichtig aroma, gekenmerkt door tropische tonen

Haar bijzondere eigenschappen

Smaak
Gesneden of uit de hand met schil. Elke hap heeft een perfect uitgebalanceerd aroma met een lichte fruitige toets. Niet te zoet en niet te zuur. Sappig & zoet, precies goed.

Uitstraling
Morgana® is een tweekleurige appel, gekenmerkt door een heldere natuurlijke rode kleur met gele tinten. Middelgroot van formaat.

Extreem sappig
Morgana® is extreem sappig en dat maakt het tot een eigentijdse appel, perfect afgestemd op de laatste trends: een dorstlessende en voedende snack.

Onze groene telers

Morgana® wordt geteeld in verschillende delen van Nederland, van de kalkrijke en vochtregulerende lössgronden van Zuid-Limburg tot aan de voedzame kleibodem in het Rivierenland, Zeeland en de Flevopolder.

Deze telers zijn On the way to PlanetProof gecertificeerd. Door het toepassen van duurzame productiemethoden verlagen deze telers hun ecologische footprint, minimaliseren ze het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen en stimuleren ze biodiversiteit.