24H Chefs

26 & 27 mei 2024
Kasteel Kerckebosch - Zeist

Welkom bij 24H Chefs: Een Gastronomische Belevenis in Kasteel Kerckebosch voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie

Welkom op de officiële website van 24H Chefs, het vooraanstaande culinaire evenement dat elk jaar de beste chefs van Nederland samenbrengt voor een unieke kookmarathon. Dit jaar wordt ons prestigieuze evenement gehouden in het prachtige Kasteel Kerckebosch in Zeist op 26 en 27 mei 2024. Alle inspanningen en netto opbrengsten van het evenement zijn gewijd aan het ondersteunen van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie, met de missie om niet alleen onderzoek en behandeling van kinderkanker te bevorderen maar ook om te zorgen voor optimale kwaliteit van leven voor de kinderen en hun families.

Door deel te nemen aan dit evenement draagt u direct bij aan het essentiële werk dat het centrum uitvoert. We zetten ons in voor een doel dat groter is dan onszelf, gericht op het creëren van een toekomst waarin elk kind met kanker de beste kans krijgt op een gezond leven, vol mogelijkheden. Uw steun maakt een wereld van verschil in de voortdurende strijd tegen kinderkanker, en samen werken we aan een toekomst met optimale kwaliteit van leven voor deze kinderen en hun gezinnen.

24 Uur Non-Stop Culinair Avontuur Bij 24H Chefs wordt koken verheven tot kunst. 24 topchefs uit heel Nederland komen samen om 24 uur lang te koken. Elk uur betreedt een andere chef de keuken om twee unieke gerechten te bereiden. Deze gerechten vormen samen met de creaties van twee andere chefs een 6-gangenmenu.

Tickets Nu Beschikbaar - Wees Erbij! De kaartverkoop voor 24H Chefs 2024 is nu geopend! Dit is uw kans om deel uit te maken van een exclusieve culinaire ervaring die nergens anders te vinden is. Elk ticket dat u koopt, draagt bij aan het Prinses Máxima Centrum, waarmee we samen strijden voor een wereld waarin kinderkanker geen kans meer krijgt.

Bekijk Onze Line-Up van Chefs

Mis deze unieke kans niet en reserveer nu uw ticket voor 24H Chefs 2024 in Kasteel Kerckebosch, Zeist. We verwachten u voor een onvergetelijke culinaire beleving!

Editie 2022

In 2022 kookten 24 topchefs samen de 24 uurs kookmarathon bij Grand Hotel Karel 5 in Utrecht.