Direct uit voorraad leverbaar

MG4 Electric

Neem genoegen met meer

Vanaf € 32.285,-² of € 359,-³ per maand

Tot 520km¹
WLTP bereik
26 min
Snel opladen tot 80%
Nieuw MSP-ontwerp
AWD & RWD
MG Pilot
Rijhulpsystemen

¹ 520km (WLTP) is enkel geldig op de Trophy Extended Range-uitvoering
² Getoonde prijs is consumentenadviesprijs incl. btw & bpm en € 1.295,- rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage, leges en beheerbijdrage.
³ Van Mossel Privé Lease tarief incl. btw op basis van 72 maanden en 10.000 km per jaar. Actieprijs privé lease niet te combineren met andere acties en/of kortingen. Tarief geldig zolang de voorraad strekt.

¹ 520km (WLTP) is enkel geldig op de Trophy Extended Range-uitvoering
² Getoonde prijs is consumentenadviesprijs incl. btw & bpm en € 1.295,- rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage, leges en beheerbijdrage.
³ Van Mossel Privé Lease tarief incl. btw op basis van 72 maanden en 10.000 km per jaar. Actieprijs privé lease niet te combineren met andere acties en/of kortingen. Tarief geldig zolang de voorraad strekt.

NL 7 Years Warranty NCAAP 5 STAR Green NCAP star rating logo 2024 5 stars pos white

Een wendbare elektrische hatchback boordevol ongelooflijke rijeigenschappen en slimme technologieën.

Energiek en behendig design

Speels en functioneel, compact en toch ruim, de MG4 Electric is de vooruitstrevende oplossing. Het is de auto waarmee iedereen de wereld van pure elektrische mobiliteit kan ontdekken. Zijn energieke en wendbare ontwerp toont de levendigheid en vrije geest van dit bijna 100 jaar jonge merk aan de buitenwereld.

Exterieur

Het kenmerkende EV-ontwerp van de MG4 onderscheidt zich van de massa. Het toont een nieuwe betekenis van sportief design in de vorm van een EV-hatchback. Het resultaat, een model gevuld met “Intelligente levendigheid”.

image

Scherpe en opvallende LED-koplampen gecombineerd met onvergetelijke richtingaanwijzers om een ​​sportieve, maar toch levendige totaalindruk te creëren.

image

Het futuristische ontwerp van de achterkant is onvergetelijk. Hoog gemonteerde remlichten, dubbele spoiler, LED-achterlichten en een onderbumper met koolstofvezeleffect zorgen samen voor deze unieke artistieke uitstraling.

image

De daklijn zweeft prachtig terug en verlengt de hele lijn van de auto. De achterspoiler is direct in de luchtstroom geplaatst om de maximale aerodynamica, energie en wendbaarheid op de weg te leveren.

Verlichting

Scherpe driehoekige vormen combineren een futuristische minimalistische stijl met innovatieve technologie.

image

Hi-Tech koplampen

De 28 LED-lampen definiëren duidelijk het design van de auto bij daglicht. Ondertussen zorgen drie lichtstralen aan elke kant van de MG4 in de nacht voor een helder lichteffect. Dit, gecombineerd met verticale richtingaanwijzers bestaande uit 36 LED-lampen, maakt de lichtervaring ronduit indrukwekkend.

image

Krachtige achterlichten

Kruisvormige decoratielampen in combinatie met horizontaal doordringend achterlicht (bestaande uit 172 LED's) creëren deze unieke, maar toch eersteklas look en feel.

Interieur

Less is more. Deze eenvoudige, gebruiksvriendelijke interieurindeling creëert een sfeer gedreven door pure technologie.

image

Een licht en dun instrumentenpaneel dat is ontworpen om complexe vormen te vermijden en de ruimte te maximaliseren. Hoogwaardige materialen met fraai afgewerkte technieken onderstrepen het streven van de MG4 naar eenvoud, technologie en kwaliteit.

image

Een zwevend ontwerp van het middenconsole maakt meer ruimte beschikbaar, terwijl op een eenvoudige, maar effectieve manier meer functionaliteiten kunnen worden geïntegreerd.

image

In zes richtingen verstelbaar, met intuïtief geminimaliseerde knoppen.

image

image

Voortreffelijk rijden

Dit nieuwe 100% elektrische MSP-ontwerp (Modular Scalable Platform) levert uitzonderlijke kwaliteit. Sterker, slimmer, beter ontworpen.
Voortreffelijk rijplezier is niet langer alleen voor premiummodellen. Rijden in de MG4 Electric voelt als perfectie.

Uitzonderlijk in prestaties

Achterwielaandrijving en een krachtige motor, perfect voor elke rijsituatie.

image

De MG4 Electric heeft een RWD-gericht ontwerp dat zorgt voor een perfecte gewichtsverdeling en opvallende proporties welke zorgen voor een behendige en wendbare rijervaring. Het RWD-systeem, dat is gebaseerd op een krachtige gebruiksomgang, maakt de ideale gewichtsverdeling van voren naar achteren mogelijk. Het insnijden van bochten kost met de MG4 geen enkele moeite.

image

Dankzij de combinatie van 180 kW vermogen en 350 Nm koppel accelereert de MG4 Electric in slechts 3.8 seconden van 0-100 km/u.

image

Het Kinetic Energy Recycling System (KERS) van de MG4 Electric bevat drie niveau's: licht, matig en zwaar. Haal uw voet van het gaspedaal en uw auto vertraagt, herwint en vordert stroom terug aan het accupakket. Dit maximaliseert de efficiëntie en controle, waardoor de auto uiteindelijk gemakkelijker te besturen is.

Rijplezier

Precisiebesturing voor zelfs de smalste wegen.

image

Het chassis biedt een buitengewone mate van stuurprecisie, wendbaarheid en veercomfort. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de voorwielophanging met achterbrug-vooras, een zorgvuldig ontworpen vijf-armige achteras en nauwkeurige plaatsing van alle componenten.

image

Een subframe gevormd uit een aluminiumlegering, zorgt voor effecïent gewichtsverlies en verbetert de handling en het comfort. De 50:50 belasting voor en achter en het lage zwaartepunt van de MG4 zijn perfect voor het nemen van de krapste bochten.

image

De MG4 Electric biedt vijf verschillende rijmodi, waaronder normaal, eco, sport, sneeuw en een aangepaste modus. Allemaal gegarandeerd voor een betere rijervaring, ongeacht de staat van de weg.

image

Neem de controle over uw rit en vergroot tegelijkertijd uw actieradius. Met de One Pedal-functie kunt u vertragen en stoppen met alleen het gaspedaal. Dankzij regeneratief remmen vangt het voertuig de energie op om uw batterij op te laden.

Snelle veiligheid

Geavanceerd remsysteem van Continental. Zorgt voor veiliger rijden.

image

Uitgerust met het nieuwste Continental Rem Systeem en schijfremmen op alle wielen, deze passen perfect bij het sportieve karakter van de MG4. Bij het snel vertragen op nat wegdek betekent dit een kortere remweg.

image

Door gebruik te maken van 18-inch Bridgestone banden met lage weerstand kan de MG4 Electric langere afstanden afleggen. Wat niet alleen het milieu ten goede komt, maar ook uw rijkosten verlaagt.

image

Dankzij de sterke carroserie, de betrouwbare batterijbeschermingstechnologie en de 6 airbags krijgen passagiers maximale bescherming tegen ernstig letsel in de MG4.

image

Intelligente technologie

U hoeft niet extra te betalen voor handige functies zoals Adaptive Cruise Control en Traffic Jam Assist. Voortaan zijn dergelijke technologiën standaard zodat u altijd kunt genieten van het gemak van deze intelligente technologieën.

Standaard voor alle modellen

Adaptive Cruise Control, Traffic Jam Assistance en andere geautomatiseerde (Level 2) rijfuncties helpen u de stress op drukke wegen te verlichten.

Technologie

Een digitaal bedieningspaneel en zwevend touchscreen. Het geeft een geavanceerd hightech gevoel als u in de MG4 zit.

image

Het digitale bedieningspaneel met een 7 inch full LCD-scherm waarop u alle benodigde informatie vindt.

image

Een 10,25 inch zwevend touchscreen dat gemakkelijk is om te lezen dankij de beperkte weerspiegeling, zelfs in fel zonlicht.

image

Blijf onderweg verbonden dankzij Apple CarPlay of Android Auto. Breng alle functies van uw telefoon rechtstreeks naar het centrale touchscreen van uw auto.

MG iSMART connectiviteitssysteem

Een intelligent netwerksysteem dat de communicatie van de auto, internet en gebruiker integreert.
Klaar om verbinding te maken met de toekomst?

Mg4 ismart
image
image

Vóór vertrek

Met de iSMART-app kunt u uw voertuig snel lokaliseren en met één druk op de knop controleren of het veilig is om te rijden. Bovendien kunt u de afstandsbediening gebruiken om de airconditioning vooraf op een comfortabele temperatuur in te stellen. En dat voordat u zelfs maar bent ingestapt.

Findyour Vehicle 2021 09 15 132549 fxzc
Uw voertuig zoeken

Bepaal de exacte locatie van uw auto.

MG iSMART Lite
MG iSMART
Bluetooth Key
Bluetooth -sleutel

Gebruik uw smartphone als sleutel en autoriseer anderen om de bluetooth-sleutel te activeren.

MG iSMART
Vehicle Status Diagnosis 2022 08 09 130656 zjjx
Diagnose van de auto status

Controleer eenvoudig de status van uw auto en zorg ervoor dat alles veilig is voordat u gaat rijden.

MG iSMART Lite
MG iSMART
Route Planner 2022 08 09 130727 nqol
Routeplanner

Plan uw reis van tevoren en synchroniseer uw route in het voertuig.

MG iSMART
App Remote Control 2022 08 09 130827 hxha
Afstandsbediening app

Zet de airconditioning aan en stel voor vertrek een comfortabele binnentemperatuur in.

MG iSMART Lite
MG iSMART
image

Onderweg

Zodra u uw route heeft gepland, ontvangt u feitelijke verkeersupdates, routebegeleiding en een nauwkeurige aankomsttijd. Bovendien deelt de app alle bezienswaardigheden die u onderweg niet wilt missen.

Icon connected navigation
Verbonden navigatie*

Ontvang verkeersupdates in real time, net zoals berekeningen van de juiste route en een actuele aankomsttijd.

MG iSMART Lite
MG iSMART
*Voor MG iSMART Lite is alleen offline navigatie beschikbaar
Icon online points of interest
Up-to-date bezienswaardigheden

Vind alle bezienswaardige plekken op uw route.

MG iSMART
Icon range visualisation and charging point
Visualisatie van het bereik en informatie over oplaadpunten

Geen zorgen meer over uw actieradius – check eenvoudig uw bereik en ontvang oplaadinformatie voor uw route.

MG iSMART Lite
MG iSMART
image

Onderweg

U hoeft zich geen zorgen te maken over het bereik. Check eenvoudig hoeveel langer u kunt reizen en ontvang realtime laadinformatie over uw route. Bovendien kunt u navigeren, muziek streamen, telefoneren en uw auto onderweg bedienen met handsfree stembediening.

Icon amazon prime music
Amazon Prime music

Log in op uw Amazon Prime-account om de nieuwste nummers van uw favoriete artiesten te beluisteren.

MG iSMART
Icon dab
DAB+

Sla uw favoriete zender op en MG iSMART zal u herinneren aan de uitzendingen van uw favoriete programma.

MG iSMART Lite
MG iSMART
Icon hotspot
Hotspot

Hebben uw passagiers geen data meer? Geen probleem, gebruik de data-hotspot van het voertuig en blijf verbonden.

MG iSMART
image

Onderweg

Blijf onderweg verbonden met Apple CarPlay of Android Auto, die alle functies van uw telefoon naar het centrale touchscreen van uw auto brengen. En vergeet niet uw favoriete DAB+-radiostation op te slaan in de app. Deze herinnert u eraan wanneer uw favoriete programma wordt uitgezonden.

Icon weather forecast
Weerbericht

Controleer het weer op uw bestemming én huidige locatie.

MG iSMART
Apple Android
Apple CarPlay en Android Auto

Smartphone-verbindingen zijn eenvoudig met Apple CarPlay of Android Auto in de auto.

MG iSMART Lite
MG iSMART
Icon voice control
Stembediening

Profiteer van alle handsfree bedieningsmogelijkheden voor muziek, navigatie, telefoon en uw voertuig.

MG iSMART
image

Na aankomst op uw bestemming

Weet u niet meer of u de auto op slot heeft gedaan? Geen probleem. U kunt hem vergrendelen met de app en net zo makkelijk weer ontgrendelen. Ook checkt u eenvoudig het accuniveau en de actieradius voor uw volgende reis. U kunt bovendien al uw rijstatistieken bekijken, inclusief de hoeveelheid CO2-uitstoot die u heeft bespaard door volledig elektrisch te rijden.

Icon lock and unlock the car
De auto vergrendelen en ontgrendelen

Niet zeker of u de auto wel op slot heeft gedaan? Gebruik de app om uw auto te vergrendelen of te ontgrendelen.

MG iSMART Lite
MG iSMART
Icon alarm geo fence
Alarm

Er wordt een pushbericht naar het voertuig gestuurd als er een abnormale status optreedt.

MG iSMART
Icon set scheduled charging
Gepland opladen instellen*

Stel het tijdstip voor het opladen van uw auto in en profiteer van goedkopere energietarieven in de avond.

MG iSMART Lite
MG iSMART
*Voor MG iSMART Lite-proces in de auto, niet in de app
Icon vehicle status statistics check
Controle van de autostatus

Controleer het accuniveau en het bereik om met een gerust hart aan uw volgende reis te beginnen.

MG iSMART Lite
MG iSMART
image

Elektrische prestaties

De MG4 Electric met een nieuw elektrisch MSP-ontwerp (Modular Scalable Platform) welke uw veiligheid garandeert dankzij de meest geavanceerde technologie.

Bereik

De MG4 maakt uw roadtrip mogelijk met een geschat WLTP-bereik van maximaal 520 KM*. Dankzij een geavanceerd batterijbeheersysteem zorgt dit voor een stabiel maar effectief bereik, ook bij koudere temperaturen.

image

DC snelladen 3-fasen AC opladen

De MG4 maakt het mogelijk om van 10% tot 80% op te laden binnen 26 minuten, met een maximumsnelheid van 144 kW.

Laad uw accu 's nachts op en vertrek iedere ochtend met een volle accu, dankzij de 3-fasen 11 kW AC-oplaadcyclus.

image

Active Grille Shutter

De AGS regelt en past de luchtstroom aan om de aerodynamica en thermische prestaties van het voertuig te verbeteren.

In normale rijomstandigheden zijn de luiken gesloten om het energieverbruik te verminderen, het EV-bereik te vergroten en het thermische en akoestische comfort te verbeteren.

Batterijprestaties

De vernieuwde lay-out van het liggende batterijpakket vermindert de hoogte tot 110 mm, wat lager is dan staan. Hierdoor ontstaat er meer binnenruimte voor zowel de bestuurder als de passagiers.

image

One-Pack Battery

Het innovatieve One-Pack batterij-ontwerp verschilt alleen in hoogte. De 51 kWh, 64 kWh en 77 kWh batterijen bereiken toonaangevende hoogtes van 110 mm terwijl het stroomverbruik nog verder is verbeterd.

image

Batterij voorverwarmen

Deze functie stelt uw auto in staat om de effectiviteit in koude klimaten te verbeteren. Wanneer u moet opladen, wordt de batterij actief voorverwarmd om de laadefficiëntie te verbeteren.

Batterijveiligheid

Getest volgens de strengste Europese en internationale batterijnormen om een ​​veilig gebruik van uw elektrische voertuig te garanderen.

Getest in barre winterse omstandigheden op actieradius, oplaadtijd en rijprestaties. Geen bergen werden geschaad in het proces.

image

Veiligheid staat voorop. Als een batterijcel te warm wordt en de controle verliest, betekent dit dat elke open vlam snel zal doven.

image

De batterij van de MG4 heeft naar schatting 1500 tot 2000 oplaadcycli, wat resulteert in een uitzonderlijk lange levensduur. Volg ons op social media of bezoek de MG Life blog voor tips over het verlengen van de batterijlevensduur.

image

Voorzieningen

Voorzieningen versterken - de ontwerpintentie van de MG4 Electric. De MG4 Electric is praktisch, zelfs voor lange reizen, en biedt u een ruim interieur en meerdere praktische functies voor de reis die voor u ligt.

Ruimtelijk

Met een volledig elektrische ontwerp-ontwikkeling en een lange wielbasis van 2705 mm biedt de MG4 Electric een verrassend ruimtelijk interieur. Er is rekening gehouden met alles wat u nodig heeft voor uw uitstapjes en dagelijkse ritten. Er is hierbij rekening gehouden met alle gezinsleden. Met zijn gestroomlijnde crossover hatchback-design bent u helemaal klaar om uw slag te slaan.

image
image

De MG4 Electric is uitermate geschikt voor een gezin van 5. Het exterieur ziet er misschien compact en verfijnd uit, maar het ruime interieur zal u al snel verrassen.

De 60:40 neerklapbare achterbank maakt het gebruik van de ruimte nog efficiënter.

image
image
image
image

Profiteer optimaal van de 28 geniale opbergoplossingen, allemaal ontworpen om ow spullen netjes op te bergen.

image
image
image

Niets geeft meer voldoening dan uw opbergruimte te vergroten met, u raadt het al, meer opbergruimte. De MG4 Electric biedt maximaal 986 liter opbergruimte.

Comfort

Lente, zomer, herfst of winter, wij zorgen ervoor dat u zich helemaal thuis voelt als u in de MG4 Electric stapt.

image

Met een verwarmingssysteem dat wordt aangestuurd door een warmtepomp vergroot de MG4 Electric zijn rijbereik aanzienlijk wanneer het kouder wordt.

image
image

De verstelbare stoelen en het stuur van de MG4 Electric kunnen naar wens worden verwarmd.

image

Het luchtzuiveringssysteem van de MG4 zorgt de hele reis voor schone en frisse lucht.

Praktisch

De MG4 Electric dekt al uw mobiliteitsbehoeften dankzij Apple CarPlay en Android Auto.

image

Met een maximaal vermogen van 2200 W is de MG4 Electric geschikt om elk extern apparaat op te laden middels de extra V2L-lader.

image

Deze functie biedt een groothoeklens om uw MG4 Electric gemakkelijk te parkeren.

image
image

U kunt al uw apparaten onderweg opladen dankzij de extra USB-uitgangen.

image

Met een trekvermogen van 500 kg en een dakbelasting van maximaal 75 kg kunt u alles wat u nodig heeft in een kleine aanhanger of dakkoffer kwijt.

image

Keyless entry en een moeiteloze start voor uw eigen veiligheid en gemak. Gemoedsrust is standaard bij de MG4 Electric.

image

MG4 Electric XPOWER

De MG4 Electric zet een nieuwe mijlpaal in de langverwachte terugkeer van MG naar de markt voor performance auto’s. Het nieuwe MG4 Electric XPOWER-model beschikt over een dual motor aandrijflijn die 320 kW vermogen en een koppel tot 600 Nm levert. Daarmee is hij een van de meest krachtig high-performance hatchbacks op de markt.

Betere prestaties, meer rijplezier

Ontdek de mogelijkheden van het MSP-platform en ervaar hoe de MG4 Electric XPOWER uw rit naar een hoger niveau tilt.

image

Dankzij een achterwiel,- en voorwiel aangedreven motor zoekt de MG4 Electric XPOWER de grenzen op met een maximaal vermogen van 320 kW en een maximaal koppel van 600 Nm. Je moet het voelen om het te geloven.

image

Heers op de weg met dynamische koppelregeling op alle wielen, voor een betere wegligging en een aangenamere rijervaring.

image

Activeer de XPOWER in de Sport-modus en u zult een ongeëvenaarde acceleratie ervaren. In slechts 3,8 seconden naar 100 km/u.

Bijzonder Ontwerp

Gemaakt met jaloezie in het achterhoofd, ziet de MG4 XPOWER er net zo goed uit als hij presteert.

image

Eco-Alcantara®-materialen verfraaien het MG4-interieur, het geeft een exclusief gevoel, alleen beschikbaar op de MG4 XPower.

image

Beheers de weg in stijl met verbeterde stuur- en remprestaties.

image

Een gloednieuwe exclusieve kleur speciaal voor de MG4 Electric XPOWER.

image
Standard

MG4 Electric

Vanaf
€32.285,-*

  • Tot 350 km actieradius (WLTP)
  • Tot 88 kW DC Opladen (snelladen)
  • 1-Fase Boordlader
  • Achterwielaandrijving
  • Elektische stuurbekrachtiging
  • One Pedal Drive
  • MG Pilot
  • 7 inch zwevend digitaal instrumentenpaneel
  • 10 inch zwevend touchscreen
  • Automatische LED-koplampen en achterlichten
  • Keyless Entry & Easy Start
  • 17" lichtmetalen velg met tweekleurige wieldop

*Getoonde prijs is consumentenadviesprijs in Euro en inclusief BTW & BPM en € 1.295,- afleveringskosten (Rijklaarmaken, Registratiekosten, Recyclingsbijdrage, Beheersbijdrage Lithium-Ion batterij).

image
Comfort

MG4 Electric

Vanaf
€35.785,-**

  • Tot 450 km actieradius (WLTP)
  • Tot 140 kW DC Opladen (snelladen)
  • Active Grille Shutter (AGS)
  • V2L Voorbereiden
  • Lederen stuurwiel
  • 17 inch lichtmetalen velgen
  • 3-Fase Boordlader

*In aanvulling op de Standard-uitvoering

**Getoonde prijs is consumentenadviesprijs in Euro en inclusief BTW & BPM en € 1.295,- afleveringskosten (Rijklaarmaken, Registratiekosten, Recyclingsbijdrage, Beheersbijdrage Lithium-Ion batterij).

image
Luxury

MG4 Electric

Vanaf
€37.785,-**

  • Tot 435 km actieradius (WLTP)
  • Warmtepomp
  • Stoelverwarming voor
  • Verwarmd lederen stuurwiel
  • 360°- Camera systeem
  • Realtime navigatie
  • MG Pilot met o.a. BSD / RCTA / DOW
  • Draadloze oplader voor uw mobiele telefoon
  • Elektrische bestuurdersstoel in 6 standen
  • Batterijvoorverwarming
  • 18" lichtmetalen velg met tweekleurige wieldop

*In aanvulling op de Comfort-uitvoering

**Getoonde prijs is consumentenadviesprijs in Euro en inclusief BTW & BPM en € 1.295,- afleveringskosten (Rijklaarmaken, Registratiekosten, Recyclingsbijdrage, Beheersbijdrage Lithium-Ion batterij).

image
Trophy Extended Range

MG4 Electric

Vanaf
€41.285,-**

  • Tot 520 km actieradius (WLTP)
  • Tot 144kW DC Opladen (snelladen)
  • Aerodynamische dubbele spoiler
  • Tweekleurig dak
  • Max. snelheid 180 km/u

*In aanvulling op de Luxury-uitvoering

**Getoonde prijs is consumentenadviesprijs in Euro en inclusief BTW & BPM en € 1.295,- afleveringskosten (Rijklaarmaken, Registratiekosten, Recyclingsbijdrage, Beheersbijdrage Lithium-Ion batterij).

image
XPOWER

MG4 Electric

Vanaf
€42.285,-**

  • Tot 385 km actieradius (WLTP)
  • Tot 140kW DC Opladen (snelladen)
  • Trackmodusweergave
  • Alcantara + PU stoelen
  • Sportieve pedalen
  • Launch control
  • Max. snelheid 200 km/u
  • 18" lichtmetalen velg met sportieve remklauw
  • Exclusieve kleur Hunter Groen

*In aanvulling op de Trophy Extended Range-uitvoering

**Getoonde prijs is consumentenadviesprijs in Euro en inclusief BTW & BPM en € 1.295,- afleveringskosten (Rijklaarmaken, Registratiekosten, Recyclingsbijdrage, Beheersbijdrage Lithium-Ion batterij).

Technische parameters

Edition
Standard Comfort Luxury Trophy Extended Range XPOWER
Standard Comfort Luxury Trophy Extended Range XPOWER
Standard Comfort Luxury Trophy Extended Range XPOWER
Standard Comfort Luxury Trophy Extended Range XPOWER
Standard Comfort Luxury Trophy Extended Range XPOWER
Standard Comfort Luxury Trophy Extended Range XPOWER
Standard Comfort Luxury Trophy Extended Range XPOWER
Standard Comfort Luxury Trophy Extended Range XPOWER
Afmetingen en gewicht
Lengte (mm) 4287 4287 4287 4287 4287
Breedte 1836 1836 1836 1836 1836
Hoogte 1504 1504 1516 1516 1516
Wielbasis 2705 2705 2705 2705 2705
Rijhoogte 150/117 150/117 160/132 160/132 160/132
Inhoud kofferbak (normaal/neergeklapt) 363/1177 363/1177 350/1165 363/1165 363/1177
Leeggewicht 1635 1651 1675 1751 1803
Maximaal totaal gewicht 2083 2209 2113 2123 2261
Asdruk voor/achter Front: 935 / Rear: 1198 Front: 935 / Rear: 1198 Front: 940 / Rear: 1198 Front: 1070 / Rear: 1250 Front: 1070 / Rear: 1250
Trekgewicht ongeremd 500 500 500 500 500
Trekgewicht geremd 500 500 500 500 500
Motor en batterij
Type PMSM PMSM PMSM PMSM PMSM
Maximaal vermogen (kw) 125 150 150 180/245 320/435
Maximaal koppel 250 250 250 350 600
Inhoud Batterij in kwH 51 64 64 77 64
Fase onboard lader (max 6,6 kw) - - - -
3 fase onboard lader (max 11 kw) -
Maximaal vermogen snellader (DC-Lader) (kw) 88 140 140 144 140
Laadtijd snellader 10-80% ~37 min ~26 min ~26 min ~38 min ~26 min
Prestaties
Topsnelheid 160 160 160 180 200
Acceleratie 7.7 secs 7.9 secs 7.9 secs 6.5 secs 3.8 secs
Range/rijbereik (WLTP) 350 450 435 520 385
Energieverbruik (Wh/km) 170 160 166 165 187
Veiligheid
Auto-hold
EPB
Isofix bevestiging achter met top tether
3 hoofdsteunen achter
Bandenspanningssensoren
Airbags
Airbags bestuurder en passagierszijde
Zij-airbags bestuurder en passagierszijde
Gordijnairbags
Airbag passagierszijde uitschakelbaar
Assistance System
Adaptive Cruise Control (ACC)
Automatic Emergency Braking (AEB)
Intelligente groot licht assistent
Speed Assistance System (SAS)
File assistentie
Unsteady Driving Warning (UDW)
Lane Departure Warning (LDW)
Lane Keep Assistance (LKA)
Emergency lane keep (ELK) - -
Lane Change Assistance (LCA) - -
Blind Spot Monitoring (BSM) - -
Rear Cross Traffic Alert (RCTA) - -
Rear Collision Warning (RCW) - -
Door Opening Warning (DOW) - -
XDS - - - -
One Pedal Drive
Launch Control - - - -
Verlichting
LED-dagrijverlichting
LED-koplampen
Koplampen met geïntegreerde richtingaanwijzer - - -
Richtingaanwijzer separaat horizontaal geplaats in de bumper - -
Separate achterverlichting led met decoratie - - -
Doorlopende achterlichtunit met decoratie - -
Mistlamp achter
Automatische lichtsensor
Hooggeplaatst 3ᵈᵉ remlicht
Parkeerhulpmiddelen
Parkeersensoren achter
360 graden camera - -
Veiligheidsgordels
Voor 3 punts veiligheidsgordel met gordelspanners
Achter 3 veiligheidsgordel 3 punts met gordelspanners
Veiligheidsgordel verklikker
Gemak
V2L voorbereiding
12v aansluiting voor
Verlichting kofferbak
Zonneklep - - - -
Zonneklep met make-up spiegel -
Automatisch dimmende binnenspiegel - -
Verwarming en ventilatie
Warmtepomp - -
Klimaatregeling
Elektrische ramen
Bestuurderszijde auto upp & down, met anti beklemming - - -
Alle ramen automatisch up & down - -
Alle ramen anti beklemming - -
Stuurwiel
PU - - - -
Synthetisch Leer -
Verwarmd stuurwiel - -
Axiaal en radiaal verstelbaar stuurwiel
Infotainment
7 inch Virtual cluster
DAB+
4 Speakers - - -
6 Speakers - -
1 microphone - - -
2 microphones - -
3 USB ports (Front: 1x USB A + 1x USB C / Rear: 1x USB A)
Draadloze laders mobiele telefoon - -
Bluetooth
Trackmodusweergave - - - -
MG iSMART
Afstandsbediening
Apple Carplay/Android Auto
iSMART 10.25 inch - -
iSMART Lite 10.25 inch - - -
Voice control (alleen engelstalig) - -
Real time verkeersinformatie - -
Navigatie - -
Wifi Hotspot - -
Toegang en starten
Op afstand afsluitbaar
Keyless entry
Automatisch starten (door het intrappen van het rempedaal)
Bestuurdersstoel 6 voudig verstelbaar
Bestuurdersstoel elektrisch verstelbaar - -
Passagiersstoel 4 voudig verstelbaar
Opbergtas achterzijde voorstoelen - -
Stoffen bekleding - - -
Stof/synthetisch lederen stoelbekleding - -
Alcantara+PU stoelen - - - -
Verwarmde voorstoelen - -
40:60 neerklapbare rugleuning achterbank
Laag gemonteerde achterspoiler - - -
Hooggemonteerde achterspoiler - -
Flatblade ruitenwisserbladen
Achterruitwisser
Zonwerend glas
Privacy glas achter -
Active Grille Shutter -
Buitenspiegels
Handmatig in te klappen, verwarmd - - -
Elektrisch inklapbaar, verwarmd - -
215/50 R17 95V - - -
17"Lichtmetalen velg met tweekleurige wieldop - - -
235/45 R18 - -
18"Lichtmetalen velg met tweekleurige wieldop - - -
18"Lichtmetalen velg - - - -
Bandenreparatiekit
Sportieve remklauw - - - -
Diamond Red Mg4 specs red - -
Medal Silver Mg4 specs silver - -
Dover White Mg4 specs white - -
Brighton Blue Mg4 specs blue - -
Fizzy Orange Mg4 specs orange - -
Andes Grey Mg4 specs grey - -
Pebble Black Mg4 specs pebble black black roof
Dover White + zwart dak Mg4 specs dover white black roof - - -
Brighton Blue + zwart dak Mg4 specs brighton blue black roof - - -
Fizzy Orange + zwart dak Mg4 specs fizzy orange black roof - - -
Diamond Red + zwart dak Mg4 specs diamond red black roof - - -
Medal Silver + zwart dak Mg4 specs medal silver black roof - - -
Andes Grey + zwart dak Mg4 specs andes gray black roof - - -
Hunter Green + zwart dak Mg4 specs hunter green black roof - - - -
Zwart
Alcantara zwart Interieur - - - -
2 kleuren (grijs en wit) - - -

De hier getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie en kunnen per type afwijken van de standaardspecificaties. Aan de foto’s kunnen geen rechten worden ontleend. MG behoudt zich het recht voor om modellen, kleuren, specificaties en uitrustingen te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving en zonder verplichting om de auto’s die al op de markt zijn te wijzigen.