Beveiligingsoplossingen

Dagelijks vinden er duizenden beveiligingsinbreuken plaats, die aanzienlijke financiële, emotionele en reputatieschade veroorzaken. We blijven robuuste en geavanceerde beveiligingsoplossingen ontwikkelen die de gegevens op uw servers beschermen.

Voorkomen van veiligheidsrisico's

Preventie is de eerste verdedigingslinie tegen beveiligingsinbreuken. Uw Synology-server kan worden beschermd met intelligente oplossingen om aanvallen op uw systeem en onbevoegd gebruik te stoppen.

Preventie op systeemniveau

Preventie op systeemniveau

Stel firewallregels op, blokkeer automatisch IP-adressen na te veel mislukte inlogpogingen en schakel Account Protection in om de dreiging van brute-force-aanvallen van niet-vertrouwde clients te verminderen.

Preventie op gebruikersniveau

Preventie op gebruikersniveau

Voeg een extra beveiliging toe als uw inloggegevens zijn gelekt. Secure SignIn biedt veilige multi-factor authenticatiemethoden of handige wachtwoordloze opties. Machtigingsinstellingen op gebruikersniveau kunnen worden toegepast om de toegang tot bestanden en functies per map of per applicatie te beperken.

Veilige versleuteling

Veilige versleuteling

Synology DSM is ontworpen om data uitstekend te beveiligen met behulp van toonaangevende versleutelingsprotocollen. Met ondersteuning voor moderne cipher suites op basis van TLS 1.3, AES 256 en RSA 4096 zijn uw essentiële bestanden en informatie goed beschermd.

icon Secure SignIn

Secure SignIn

Schakel tweefactorauthenticatie in of kies uit diverse aanmeldingsmethoden zonder wachtwoord. Sluit zwakke wachtwoorden uit en beveilig uw Synology DSM-account.

Secure SignIn
Secure SignIn
icon Security Advisor

Security Advisor

Minimaliseer veiligheidsrisico's door de aanbevolen wijzigingen door te voeren die door Synology Security Advisor worden aangereikt op basis van routinematige scans op malware, kwetsbare configuraties en afwijkende aanmeldingsactiviteiten.

Security Advisor
Security Advisor
Security Advisor

Versla de bugs in de beveiliging

Uw veiligheid is onze prioriteit. Wij werken, via het Bounty Program, samen met veiligheidsonderzoekers en belonen onderzoekers die nieuw ontdekte kwetsbaarheden signaleren. Het Synology Product Security Incident Response Team (PSIRT) zal deze onderzoeken publiekelijk rapporteren, terwijl u er op kunt vertrouwen dat uw NAS tot vijf jaar lang firmware- en software-updates zal ontvangen.

Versla de bugs in de beveiliging

Proactieve herstelmethoden

Er zijn meerdere manieren om uw gegevens te herstellen als u wordt getroffen door bedreigingen zoals op versleuteling gebaseerde ransomware of fysieke schade aan hardware.

Security Advisor
Security Advisor
Security Advisor

Kom meer te weten over onze oplossingen voor gegevensbescherming

Aan de slag