DiskStation® DS723+

Compacte en krachtige opslag voor kleine ondernemingen en thuisbedrijven

DS723plus
DS723plus
Verbazingwekkend compact

Verbazingwekkend compact

Krachtige functionaliteit in een kleine behuizing, met ruimte voor 10GbE en twee NVMe-schijven.

Voeg samen en deel

Voeg samen en deel

Sla flexibel 50 TB aan gegevens op, organiseer ze en deel ze vervolgens met iedereen.

Houd uw gegevens veilig

Houd uw gegevens veilig

Hardware en software ontwikkeld om uw gegevens te beschermen, en door miljoenen mensen gebruikt wordt

Gewoon sneller

De DS723+ kan meer veeleisende toepassingsworkloads en een groter aantal gelijktijdige gebruikers aan dan systemen van eerdere generaties. Ervaar snellere bestandsindexering in Synology Drive, foto-organisatie in Photos en gelijktijdige bestandsoverdrachten.1

Synology Drive
0%
snellere indexatie van bestanden
Synology Photos
0%
snellere indexatie van foto’s
Meerdere bestandsoverdrachten
0%
snellere willekeurige schrijfprestaties

De prestaties die u nodig hebt

Verkort uw overdrachtsduur met de DS723+, die is ontworpen om uw workloads te versnellen. Voeg gemakkelijk opties voor snellere netwerken en NVMe-schijven toe om de prestaties verder te verhogen.

Tot 471/225 MB/s voor lezen/schrijven2

Tot 10GbE voor netwerken3

2 x M.2 NVMe cache- en opslagpool4

Veelzijdige en flexibele opslag

Geniet van krachtige netwerkprestaties en krijg snel toegang tot bestanden zonder dat het u veel ruimte kost. De DS723+ beschikt standaard over 2 sleuven, maar kan met de DX517-uitbreidingseenheid worden opgeschaald naar 7 sleuven wanneer u meer opslagruimte nodig heeft.

2 bays 18 TB

arrow

7 bays 90 TB

Opslaan, delen, beschermen

Beheer al uw documenten, foto’s en andere bestanden, back-uptoepassingen en apparaten en bescherm uw eigendommen met professionele videobewaking.

Privécloud

Privécloud

Privécloud
Meerlaagse back-up

Meerlaagse back-up

Meerlaagse back-up
Slimme bewaking

Slimme bewaking

Slimme bewaking

Privécloud

Open uw bestanden vanaf al uw apparaten en bescherm ze met slim versiebeheer. Beheer, deel en synchroniseer uw gegevens op en tussen verschillende locaties.

Een privécloud voor al uw apparaten

Bouw uw eigen persoonlijke cloud met de privécloudoplossing van Synology. Maak bestanden eenvoudiger toegankelijk en beheer uw gegevens op één plek, zodat u eenvoudiger bestanden kunt delen en eraan kunt samenwerken. Meer informatie

Professioneel fotobeheer

Maak op een efficiënte manier back-ups van uw foto’s en video’s en orden ze eenvoudig met beheertools voor zowel amateurs als professionals. Organiseer uw content automatisch in albums en maak veilige deelkoppelingen voor familie, vrienden of klanten. Meer informatie

Beheer uw gegevens op één plek

Synchroniseer bestanden en mappen tussen locaties

Dankzij bestandssynchronisatie tussen locaties kunnen collega’s afzonderlijke bestanden of mappen synchroniseren tussen Synology-apparaten, of ze nu thuis, op een ander kantoor of elders in de wereld zijn. Combineer uitstekende toegankelijkheid met 100% gegevenseigendom.

Deel gegevens met de kracht van de cloud

Beperk uw lokale gebruik van opslagruimte en profiteer van de netwerksnelheden van datacentra dankzij hybride cloudtechnologie. Stel Hybrid Share-mappen5 in om cold data efficiënt op te slaan in de cloud, terwijl u veelgebruikte bestanden lokaal gecachet houdt op uw DS723+ zodat ze toegankelijk blijven op LAN-snelheden.  Meer informatie

Samenwerken tussen verschillende locaties

Meerlaagse back-up

Maak met behulp van gratis oplossingen back-ups van bestanden, mappen, fysieke apparaten, VM’s en SaaS-toepassingen en bescherm uw NAS met ingebouwde technologieën.

Centraliseer uw activiteiten voor back-up en herstel

Met de Active Backup Suite kunt u back-uptaken samenbrengen en automatiseren voor pc’s, bestandsservers, VM’s, SaaS-toepassingen en meer. Beheer apparaatback-ups op afstand via een centraal portaal en herstel snel bepaalde bestanden of complete apparaten om uw bedrijf draaiende te houden. Met de ingebouwde oplossingen voor back-ups op afstand kunt u eenvoudig een 3-2-1-back-upstrategie invoeren. Meer informatie

Maak back-ups van al uw apparaten

Maak volledige back-ups van uw Synology-systemen

Bescherm gegevens, toepassingen en configuraties op uw Synology-systemen met uitgebreide geplande back-ups naar lokale en externe servers, externe schijven of cloudbestemmingen, waaronder Synology C2 Storage. Meer informatie

Bescherm mappen en LUN’s met snapshots

Configureer efficiënte point-in-time-snapshots van gedeelde mappen en LUN’s met intervallen van slechts 5 minuten. Geef gebruikers de mogelijkheid om eerdere versies van bestanden eenvoudig zelf terug te halen, snel virtuele machines te herstellen en snapshots naar een andere server te kopiëren om te profiteren van snelle opslag-failover. Meer informatie

Bescherm uw Synology-systeem

Slimme bewaking

Transformeer uw Synology-apparaat in een compleet videomanagementsysteem voor een breed scala aan compatibele IP-camera’s.

Synology Surveillance Station

Nooit eerder was het zo eenvoudig om uw bedrijf te beschermen, met gecentraliseerd beheer, ondersteuning voor meer dan 8.300 IP-cameramodellen, en bewaking en afspelen op afstand. Het videomanagementsysteem van Synology biedt alles wat u nodig heeft voor livebewaking, onderzoek, beheer en back-ups.6 Meer informatie

Bewaak en bescherm uw bedrijf

Dubbele opname

Met C2 Surveillance houdt u toegang tot bewakingsbeelden bij uitval van uw opnameserver, aangezien de opname zowel op uw lokale server als in de C2-cloud wordt opgeslagen. End-to-endversleuteling beschermt streams tegen ongeoorloofd gebruik, terwijl opname met lage latentie u in staat stelt de cruciale laatste seconden vóór het verlies van uw opnameserver terug te zien.

Maak back-ups van uw bewakingsbeelden

Prestaties ondersteund door Synology-schijven

Geniet van aanhoudend hoge prestaties en betrouwbaarheid met professionele schijven die beschikken over ingebouwde gegevensbescherming, ontworpen voor Synology-systemen.3

img enterprise-hatimg plus-hat3310img enterprise-satimg enterprise-snv3400

Met DiskStation Manager krijgt u meer

Benut een breed scala aan native productiviteits-, beheer- en beveiligingsoplossingen, beschikbaar op het webgebaseerde Synology-besturingssysteem DSM.

Extra bescherming met Uitgebreide Garantie Plus

Verleng de standaard 3-jarige hardwaregarantie7 van uw DS723+ met nog 2 jaar ondersteuning en hoogwaardige dienstverlening, gecertificeerd door Synology, zodat u uw systemen sneller kunt herstellen als zich een ramp voordoet.8

DiskStation® DS723+

productDS723plusfront view photo
productDS723plusback view photo
productDS723plusback view photo
  • 1Schijfladen
  • 2Schijfladevergrendelingen
  • 3Statusindicatielampje
  • 4Indicatielampjes voor de schijfstatus
  • 5USB 3.2 Gen 1-poort
  • 6Aan-uitknop en indicator
  • 7Ventilator
  • 81GbE RJ-45-poorten
  • 9Resetknop
  • 10Uitbreidingspoort
  • 11Voedingspoort
  • 12Kensington-beveiligingsslot
  • 13Netwerkupgradesleuf
  • 14M.2 NVMe SSD-sleuven

Meer manieren om uw NAS te gebruiken

Opmerkingen:

  1. Gebaseerd op interne processor benchmarks tussen de DS723+ en de vorige generatie DS720+. Daadwerkelijke prestaties kunnen variëren afhankelijk van hardware- en softwareconfiguratie, werkbelasting en testomgeving.

  2. Prestatiecijfers worden verkregen via interne tests bij Synology. De werkelijke prestaties kunnen variëren, afhankelijk van de testomgeving, het gebruik en de configuratie. Raadpleeg de prestatiegrafieken voor meer informatie.

  3. PCIe-add-in-kaarten, uitbreidingseenheden en opslagschijven zijn afzonderlijk verkrijgbaar. Raadpleeg de compatibiliteitslijst voor compatibele apparaten.

  4. M.2 NVMe SSD-schijven van de Synology SNV3400-serie kunnen via de ingebouwde M.2-sleuven worden geïnstalleerd om SSD-caching mogelijk te maken of SSD-opslagpools te creëren. Schijven worden apart verkocht.

  5. C2 Storage voor Hyper Backup en Hybrid Share vereist de aankoop van een geschikt jaar- of maandabonnement. Voor elk nieuw geregistreerd account is een gratis proefperiode beschikbaar.  Meer informatie

  6. Surveillance Station wordt geleverd met 2 gratis licenties. Als u meer camera’s en apparaten wilt aansluiten, hebt u extra licenties nodig.

  7. Uitgebreide Garantie Plus moet binnen 90 dagen na de aankoopdatum van uw apparaat worden gekocht. Als er geen aankoopdatum beschikbaar is, moet de garantie binnen 180 dagen na de productiedatum van het apparaat worden gekocht. Voor deze aankoop is een Synology-account nodig. De startdatum van de aanvullende Uitgebreide Garantie Plus-dekking wordt berekend op basis van de aankoopdatum van uw Synology NAS. Als u geen aankoopbewijs kunt overleggen, wordt de productiedatum van het apparaat gebruikt.

  8. Snelle verzending is een betaalde extra optie die slechts in bepaalde landen beschikbaar is.

Hardware
CPU
CPU
CPU-model AMD Ryzen R1600
CPU Aantal 1
CPU-architectuur 64-bit
CPU-frequentie 2-core 2.6 (basis) / 3.1 (turbo) GHz
Hardware Encryption Engine (AES-NI)
Geheugen
Geheugen
Systeemgeheugen 2 GB DDR4 ECC SODIMM
Geheugenmodule vooraf geïnstalleerd 2 GB (2 GB x 1)
Totaal aantal geheugenslots 2
Maximale geheugencapaciteit 32 GB (16 GB x 2)
Opmerkingen
  • Synology behoudt zich het recht voor om geheugenmodules te vervangen door modules met dezelfde frequentie of met een hogere frequentie op basis van de levenscyclus die de fabrikant aan het product heeft gegeven. U kunt erop rekenen dat de compatibiliteit en stabiliteit streng zijn gecontroleerd volgens dezelfde maatstaven om identieke prestaties te garanderen.
  • Selecteer geheugenmodules van Synology voor optimale compatibiliteit en betrouwbaarheid. Synology biedt geen volledige productgarantie of technische ondersteuning indien er geheugenmodules van een ander merk worden gebruikt voor uitbreiding van het geheugen.
  • Raadpleeg de Hardware-installatiehandleiding van uw Synology-product voor meer informatie over de aanbevolen geheugenconfiguraties.
Opslag
Opslag
Stationssleuf(en) 2
Max. aantal stationsleuven met expansie-eenheid 7 (DX517 x 1)
Sleuven voor M.2 stations 2 (NVMe)
Compatibel schijftype* (Alle ondersteunde HDD raadplegen)
  • 3.5" SATA HDD
  • 2.5" SATA SSD
  • M.2 2280 NVMe SSD
Hot Swappable-station*
Opmerkingen
  • De hot-swappable schijffunctie wordt niet ondersteund door M.2 SSD-sleuven.
  • "Compatibel stationtype" staat voor stations die zijn getest op comptabiliteit met Synology-producten. Deze term geeft niet de max. verbindingssnelheid van elke stationsleuf weer.
Externe poorten
Externe poorten
RJ-45 1 GbE LAN-poort 2 (met Link Aggregation / Failover-ondersteuning)
USB 3.2 Gen 1-poort* 1
eSATA-poort 1
Opmerkingen
  • De 1GbE LAN-poorten van dit apparaat hebben een MTU-grootte (maximum transmission unit) van 1500 bytes.
  • De USB 3.0-standaard heeft in 2019 de nieuwe naam USB 3.2 Gen 1 gekregen van het USB Implementers Forum (USB-IF).
PCIe
PCIe
PCIe-uitbreiding 1 x Gen3 x2 Sleuf netwerkuitbreiding
Uiterlijk
Uiterlijk
Grootte (hoogte x breedte x diepte) 166 mm x 106 mm x 223 mm
Gewicht 1.51 kg
Andere
Andere
Systeemventilator 92 mm x 92 mm x 1 pcs
Ventilatorsnelheidsmodus
  • Volledige snelheid
  • Koele modus
  • Stille modus
Verstelbare helderheid van led-indicatielampjes aan de voorzijde
Stroomherstel
Geluidsniveau* 20.7 dB(A)
Automatisch in-/uitschakelen
Wake on LAN / WAN
Voedingseenheid / Adapter 65 W
Voedingsspanning 100V to 240V AC
Frequentie 50/60 Hz, Eenfasig
Energieverbruik 21.07 W (Toegang)
8.62 W (HDD slaapstand)
British thermal unit 71.85 BTU/hr (Toegang)
29.39 BTU/hr (HDD slaapstand)
Opmerkingen
  • Wilt u meer informatie over hoe het stroomverbruik is gemeten, raadpleeg dan dit artikel.
  • Het geluidsniveau is getest met een volledig geïnstalleerd Synology-systeem, met Synology SATA HDD’s en in ruststand. Twee G.R.A.S. 40AE-microfoons werden op 1 meter afstand van de voor- en achterkant van het apparaat geplaatst. Achtergrondgeluid: 16,49-17,51 dB(A); Temperatuur: 24,25-25,75˚C; Vochtigheid: 58,2-61,8%
Temperatuur
Temperatuur
Bedrijfstemperatuur 0°C tot 40°C (32°F tot 104°F)
Opslagtemperatuur -20°C tot 60°C (-5°F tot 140°F)
Relatieve vochtigheid 5% tot 95% RH
Certificering
Certificering
  • FCC
  • CE
  • BSMI
  • VCCI
  • RCM
  • UKCA
  • EAC
  • CCC
  • KC
Garantie
Garantie
3-jarige hardwaregarantie, te verlengen tot 5 jaar met Uitgebreide Garantie Plus
Opmerkingen
  • De garantieperiode begint op aankoopdatum die op uw aankoopbon wordt vermeld. (Meer informatie)
  • Uitgebreide Garantie Plus is alleen beschikbaar in Europa en Noord-Amerika. Raadpleeg de Uitgebreide Garantie Plus-website voor meer informatie over ondersteunde landen/regio’s. (Meer informatie)
Omgeving
Omgeving
RoHS-conform
Inhoud van verpakking
Inhoud van verpakking
  • Hoofdeenheid X 1
  • Accessoirepakket X 1
  • Netstroomadapter X 1
  • Netsnoer X 1
  • RJ-45 LAN-kabel X 2
  • Beknopte installatiegids x 1
Optionele accessoires
Optionele accessoires
DSM-specificaties
Maximaal formaat één volume 108 TB
Max. aantal interne volumes 64
Ondersteuning M.2 SSD-opslagpool*
SSD cachebestand lezen/schrijven (White Paper)
SSD TRIM
Ondersteund RAID-type
  • Synology Hybrid RAID
  • Basic
  • JBOD
  • RAID 0
  • RAID 1
  • RAID 5 (met uitbreidingseenheid)
  • RAID 6 (met uitbreidingseenheid)
  • RAID 10 (met uitbreidingseenheid)
RAID-migratie
  • Basic naar RAID 1
  • Basic naar RAID 5 (met uitbreidingseenheid)
  • RAID 1 naar RAID 5 (met uitbreidingseenheid)
  • RAID 5 naar RAID 6 (met uitbreidingseenheid)
Volume-uitbreiding met grotere HDD's
  • Synology Hybrid RAID
  • RAID 1
  • RAID 5 (met uitbreidingseenheid)
  • RAID 6 (met uitbreidingseenheid)
  • RAID 10 (met uitbreidingseenheid)
Volume-uitbreiding door een HDD toe te voegen
  • Synology Hybrid RAID
  • JBOD (met uitbreidingseenheid)
  • RAID 5 (met uitbreidingseenheid)
  • RAID 6 (met uitbreidingseenheid)
RAID-typen die Global Hot Spares ondersteunen
  • Synology Hybrid RAID (met uitbreidingseenheid)
  • RAID 1 (met uitbreidingseenheid)
  • RAID 5 (met uitbreidingseenheid)
  • RAID 6 (met uitbreidingseenheid)
  • RAID 10 (met uitbreidingseenheid)
Opmerkingen
  • Het maken van een M.2-opslagpool wordt alleen ondersteund op de SSD's die zijn geverifieerd door Synology door middel van strenge tests in extreme temperatuuromstandigheden. De thermische parameters van de SSD’s en het NAS-systeem zijn nauwkeurig afgesteld om te waarborgen dat de thermische situatie goed wordt beheerd in een I/O-intensieve omgeving. (Meer informatie)
  • De bruikbare capaciteit voor elk volume is lager dan de maximale volumegrootte en is afhankelijk van het bestandssysteem en de hoeveelheid opgeslagen metadata van het systeem.
  • De werkelijke maximale grootte van opslagpools en volumes is afhankelijk van de grootte van de gebruikte schijven, het aantal beschikbare schijfsleuven en de RAID-configuratie.
  • Elk intern volume (dat uit meerdere schijven kan bestaan) kan worden uitgebreid tot 108TB.
Interne stations
  • Btrfs
  • ext4
Externe stations
  • Btrfs
  • ext4
  • ext3
  • FAT
  • NTFS
  • HFS+
  • exFAT
Bestandsprotocol
  • SMB
  • AFP
  • NFS
  • FTP
  • WebDAV
  • Rsync
Max. aantal gelijktijdige SMB/AFP/FTP-verbindingen 500
Max. aantal gelijktijdige SMB/AFP/FTP-verbindingen (met RAM expansie) 2,000
Integratie van toegangsbeheerlijst (ACL) voor Windows
NFS Kerberos verificatie
Opmerkingen
  • Ten aanzien van gegevens voor tests met RAM-uitbreiding geldt: alle geheugensleuven zijn geïnstalleerd met de maximumcapaciteit aan ondersteunde RAM.
  • De teststandaard was gebaseerd op het maximale aantal gelijktijdige verbindingen dat dit model ondersteunt. Tijdens het testen werd 25% van de verbindingen gebruikt om gelijktijdig bestanden te verzenden. Het overdrachtsproces garandeerde dat de verbindingen niet werden onderbroken; de minimale overdrachtssnelheid was niet gegarandeerd.
Max. lokale gebruikersaccounts 2,048
Max. lokale groepen 256
Max. aantal gedeelde mappen 512
Max synchronisatietaken gedeelde map 8
Maximaal aantal Hybrid Share-mappen 10
Back-up van mappen en pakketten
Volledige systeemback-up
Opmerkingen Voor een volledige systeemback-up is DSM 7.2 of later nodig.
Synology High Availability
Syslog-gebeurtenissen per Seconde 800
Virtualisatie
Virtualisatie
VMware ESXi 6.5 and VAAI
Windows Server 2022
Citrix Ready
OpenStack
Ondersteunde protocollen SMB1 (CIFS), SMB2, SMB3, NFSv3, NFSv4, NFSv4.1, NFS Kerberized sessions, iSCSI, HTTP, HTTPs, FTP, SNMP, LDAP, CalDAV
Ondersteunde browsers
  • Chrome
  • Firefox
  • Edge
  • Safari
Ondersteunde taal English, Deutsch, Français, Italiano, Español, Dansk, Norsk, Svenska, Nederlands, Русский, Polski, Magyar, Português do Brasil, Português Europeu, Türkçe, Český, ภาษาไทย, 日本語, 한국어, 繁體中文, 简体中文
Opmerkingen Raadpleeg de DSM Technische specificaties voor meer informatie over ondersteunde browserversies.
Antivirus by McAfee (Trial)
Antivirus by McAfee (Trial)
Gesuggereerd aantal gelijktijdige gebruikers 100
Opmerkingen
  • Gemeten met gesimuleerde gebruikers, elk met gemiddeld 20.000 berichten, emoji’s of stickers. De vereiste reactietijd van de server is minder dan tien seconden.
  • Systemen worden getest terwijl het maximale geheugen is geconfigureerd en ze ingesteld om het maximale aantal verbindingen toe te staan, indien van toepassing.
Download Station
Download Station
Max. aantal gelijktijdige downloadtaken 80
Max. aantal iSCSI Target 128
Max. aantal LUN 256
LUN Kloon/Momentopname, Windows ODX
Gratis e-mailaccount 5 (Voor gebruik van extra accounts moeten licenties worden gekocht)
Gesuggereerd maximumaantal gebruikers 500
Gesuggereerd aantal gelijktijdige gebruikers 100
Maximale serverprestaties 1,224,000 e-mailberichten per dag, ong. 37GB
Opmerkingen
  • Modellen met 2 sleuven en dubbele M.2-schijfsleuven zijn geïnstalleerd met twee SSD’s voor SSD-cache.
  • Bij geteste modellen met uitbreidbaar geheugen werd het maximum RAM-geheugen geïnstalleerd.
  • De prestaties van het e-mailsysteem zullen in high-availability-modus iets lager uitvallen als gevolg van de gegevenssynchronisatie tussen de twee servers.
  • Functies die voor alle bovenstaande tests werden ingeschakeld: anti-spam, antivirus, DNSBL, grijze lijst, inhoudscan, zoeken in volledige tekst (alleen in het Engels).
DLNA-conformiteit
Gezichtsherkenning
Objectherkenning
Opmerkingen Om de objectherkenningsfunctie te ondersteunen, is het noodzakelijk om de geheugencapaciteit van het systeem te upgraden naar minimaal 4 GB of meer.
Maximaal aantal snapshots per gedeelde map 1,024
Maximum aantal systeemsnapshots 65,536
Standaardlicenties 2 (Voor gebruik van extra camera’s moeten licenties worden gekocht)
Maximumaantal IP-camera’s en totale FPS (H.264)
  • 720p: 40 kanalen, 1200 FPS
  • 1080p: 40 kanalen, 800 FPS
  • 3M: 35 kanalen, 350 FPS
  • 5M: 28 kanalen, 280 FPS
  • 4K: 17 kanalen, 170 FPS
Maximumaantal IP-camera’s en totale FPS (H.265)
  • 720p: 40 kanalen, 1200 FPS
  • 1080p: 40 kanalen, 1200 FPS
  • 3M: 40 kanalen, 600 FPS
  • 5M: 40 kanalen, 480 FPS
  • 4K: 20 kanalen, 200 FPS
Opmerkingen
  • Prestatiecijfers zijn verkregen door tests uit te voeren terwijl het apparaat volledig was gevuld met schijven en was ingesteld voor continu opnemen. De werkelijke mogelijkheden van een systeem kunnen variëren, afhankelijk van configuratie, schijfprestaties, geactiveerde functies en de aanwezigheid van aanvullende workloads.
  • Gebruik NVR Selector om snel een geschikt model te vinden op basis van wat u nodig hebt.
Aanbevolen aantal gelijktijdige synchronisatieclients 350 (het aantal verbindingen dat kan worden gehandhaafd als het aanbevolen aantal gehoste bestanden is bereikt)
Aanbevolen aantal gehoste bestanden 5,000,000 (voor bestanden die zijn geïndexeerd of gehost door Synology Drive. Raadpleeg het kopje ‘Bestandsservices’ hierboven voor toegang tot bestanden via andere standaardprotocollen)
Opmerkingen
  • Overschrijding van de aanbevolen aantallen leidt niet tot blokkering van toepassingsbewerkingen, maar kan wel langere responstijden tot gevolg hebben.
  • Het gebruik van SSD-cache kan de prestaties aanzienlijk verbeteren.
  • Bij geteste modellen met uitbreidbaar geheugen werd het maximum RAM-geheugen geïnstalleerd.
  • Tijdens de voornoemde tests werden het Btrfs-bestandssysteem en niet-gecodeerde gedeelde mappen gebruikt.
Gesuggereerd maximumaantal gebruikers 3,000
Gesuggereerd aantal gelijktijdige gebruikers 1,200
Opmerkingen
  • Meerdere bestanden werden als test geopend en elk bestand werd gelijktijdig bewerkt door 30 gebruikers.
  • Bij geteste modellen met uitbreidbaar geheugen werd het maximum RAM-geheugen geïnstalleerd.
  • De prestaties van de client kunnen het max. aantal gelijktijdige bewerkende gebruikers beïnvloeden. Client-pc's die voor het testen werden gebruikt: Intel Core i3-3220 / 8GB RAM
Aanbevolen instanties van virtuele machines 4 (meer informatie)
Aanbevolen aantallen van Virtual DSM (licenties vereist) 4 (inclusief 1 gratis licenties)
Opmerkingen De specificaties variëren en zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie en de geheugengrootte.
Max. aantal verbindingen 40

Opmerkingen:

  1. Modelspecificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
  2. De cijfers zijn gebaseerd op interne tests van Synology. Elke prestatietest wordt afzonderlijk uitgevoerd. Tegelijkertijd worden er geen andere services of toepassingen verwerkt.
  3. De werkelijke prestaties kunnen lager zijn dan het cijfer van de laboratoriumtest als gevolg van verschillen in serverconfiguratie, implementatie en het aantal actieve bewerkingen.
  4. Als de gebruiksvereisten de bovenstaande specificaties overschrijden: neem contact op met onze regionale partners en vraag om professioneel advies.