Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 17-03-2023
NSwitch_BayonettaOriginsCerezaAndTheLostDemon_CerezaAndCheshire.png

Het betoverende verhaal over een jonge heks

Ga met Cereza en haar demon Cheshire op een reis door een betoverd bos in Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon voor de Nintendo Switch. Beleef een sprookjesachtig avontuur en ontdek de oorsprong van de beroemde Umbra-heks.

NSwitch_BayonettaOriginsCerezaAndTheLostDemon_Demo.jpg

Gratis demo beschikbaar!

Je kunt de demo downloaden in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch, of via onze website door DEMO DOWNLOADEN te kiezen.

Er was eens...

CI_NSwitch_BayonettaOriginsCereza_Book_SCR01.png

...een heksenleerling genaamd Cereza, die ervan droomde om sterk en zelfverzekerd te worden.

CI_NSwitch_BayonettaOriginsCereza_Book_SCR02.png

Op een dag besloot ze om, met haar knuffel in haar hand, het verboden Avalon Forest in te trekken in de hoop om haar moeder te redden.

CI_NSwitch_BayonettaOriginsCereza_Book_SCR03.png

Er wordt gezegd dat dit verwilderde, eigenaardige bos een voorliefde heeft voor verdwaalde heksen...

CI_NSwitch_BayonettaOriginsCereza_Book_SCR04.png

Welke sinistere verrassingen staan haar te wachten?

Cereza

Voordat ze Bayonetta werd, had deze jonge heks-in-de-dop een vrij rustig karakter. Zal ze de moed bijeen kunnen rapen om de verraderlijke uitdagingen van het bos te overwinnen?

CI_NSwitch_BayonettaOriginsCereza_Cereza_scr.jpg
CI_NSwitch_BayonettaOriginsCereza_Cereza_Char.png
CI_NSwitch_BayonettaOriginsCereza_Cereza_scr_mob.png

Cheshire

Cheshire is de wilde demon die in Cereza's knuffelkat woont. Met tegenzin helpt hij de jonge heks op haar missie in de hoop een weg terug naar Inferno te vinden.

CI_NSwitch_BayonettaOriginsCereza_Cheshire_scr.jpg
CI_NSwitch_BayonettaOriginsCereza_Cheshire_Char.png
CI_NSwitch_BayonettaOriginsCereza_Cheshire_scr_mob.png

Een uniek verhaal vol avontuur

CI_NSwitch_BayonettaOriginsCereza_Friendship_Intro_SCR1.png
CI_NSwitch_BayonettaOriginsCereza_Friendship_Intro_SCR2.png
CI_NSwitch_BayonettaOriginsCereza_Friendship_Intro_SCR3.png
CI_NSwitch_BayonettaOriginsCereza_Friendship_Intro_SCR4.png

Om in dit gevaarlijke bos te overleven zullen Cereza en Cheshire moeten samenwerken om complexe puzzels op te lossen en vijanden te verslaan.

CI_NSwitch_BayonettaOriginsCereza_JoyConLeft.png
CI_NSwitch_BayonettaOriginsCereza_JoyConImage.png
CI_NSwitch_BayonettaOriginsCereza_JoyConRight.png

Linker-Joy-Con

Gebruik magische spreuken als Cereza om de flora om je heen te transformeren, nieuwe gebieden te bereiken en nare vijanden met doornen te vangen.

CI_NSwitch_BayonettaOriginsCereza_JoyConSCR01.jpg

Rechter-Joy-Con

Ontketen de demonische kracht van Cheshire om je met alle geweld een weg door het bos te banen of feeën met huid en haar te verslinden.

CI_NSwitch_BayonettaOriginsCereza_JoyConSCR02.jpg
CI_NSwitch_BayonettaOriginsCereza_Teamwork_SCR00.png
CI_NSwitch_BayonettaOriginsCereza_Teamwork_SCR01.png
CI_NSwitch_BayonettaOriginsCereza_Teamwork_SCR02.png

De twee zullen hun unieke vaardigheden goed op elkaar moeten afstemmen om de vele obstakels, gevaren en valstrikken in het bos te overwinnen. Met name de Tír na nÓgs, denkbeeldige kerkers, stellen het teamwork tussen Cereza en Cheshire zwaar op de proef.

CI_NSwitch_BayonettaOriginsCereza_Cheshire_Wood.png
CI_NSwitch_BayonettaOriginsCereza_Cheshire_Earth.png
CI_NSwitch_BayonettaOriginsCereza_Cheshire_Water.png
CI_NSwitch_BayonettaOriginsCereza_Cheshire_Fire.png
CI_NSwitch_BayonettaOriginsCereza_Element_Wood.png
CI_NSwitch_BayonettaOriginsCereza_Element_Earth.png
CI_NSwitch_BayonettaOriginsCereza_Element_Water.png
CI_NSwitch_BayonettaOriginsCereza_Element_Fire.png

Vernietig Elemental Cores die je tijdens het avontuur vindt om de mogelijkheden van het duo uit te breiden. Zo kun je het bos op nieuwe manieren verkennen en beschik je over meer gevechtsstrategieën.

CI_NSwitch_BayonettaOriginsCereza_ElementSCR_green.jpg
CI_NSwitch_BayonettaOriginsCereza_ElementSCR_yellow.jpg
CI_NSwitch_BayonettaOriginsCereza_ElementSCR_blue.jpg
CI_NSwitch_BayonettaOriginsCereza_ElementSCR_red.jpg

Een vleugje magie

CI_NSwitch_BayonettaOriginsCereza_Itemsbg.png
CI_NSwitch_BayonettaOrigins_Cereza_Concoction1.png
CI_NSwitch_BayonettaOrigins_Cereza_Concoction2.png
CI_NSwitch_BayonettaOrigins_Cereza_Concoction3.png
CI_NSwitch_BayonettaOrigins_Cereza_Compound3.png
CI_NSwitch_BayonettaOrigins_Cereza_Compound2.png
CI_NSwitch_BayonettaOrigins_Cereza_Compound1.png

Er staan je een hoop uitdagingen te wachten in Avalon Forest, maar dit avontuur is niet onoverkomelijk. Met ingrediënten die je op je reis vindt, kun je allerlei genezende tonics, stimulerende siropen en krachtige cocktails maken om Cereza en Cheshire in topvorm te houden.

Bovendien kun je een hoop instellingen van de game wijzigen. Zo kun je bepalen hoe sterk vijanden zijn, hoeveel schade je oploopt, met welke knoppeninput je wilt spelen en meer. Je kunt dit magische avontuur dus helemaal op jouw speelstijl aanpassen.

_bg_
_strakestop_
_strakesbottom_
_purpletile_
_demomagiccirlce_
_smudgelarge_
_smudgeright_
_bookpage_
_cerezasmudge_
_cheshiresmudge_
_charcover_
_darktile_
_intropaper_
_sliderbg_
_joyconpaperlg_
_joyconpapersm_

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Puzzelen, Avonturenspel

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

PlatinumGames

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

17-03-2023

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Russisch, Koreaans, Chinees

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

17-03-2023

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Russisch, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

3274,00 MB