Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Xenoblade Chronicles 3

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 29-07-2022

Compatibel met amiibo

XenobladeChronicles3_amiibo_Mythra_Scr.jpg
XenobladeChronicles3_amiibo_Pyra_Scr.jpg

Je kunt compatibele amiibo (worden apart verkocht) scannen om handige items in de game te krijgen die van pas komen op je avonturen in Aionios. Scan amiibo die zijn gebaseerd op personages uit de Xenoblade Chronicles-serie om nieuwe wapenskins te ontgrendelen die kunnen worden gedragen door teamgenoten die de Swordfighter-klasse kunnen gebruiken.

Een levensverhaal over het verleden en de toekomst

Er staat je een meeslepend RPG-avontuur te wachten in Xenoblade Chronicles 3 voor de Nintendo Switch! Vergezel Noah, Mio en hun vrienden op hun reis door prachtige gebieden, vecht tegen woeste wezens en probeer het eeuwige geweld in de wereld een halt toe te roepen.

XenobladeChronicles3_Intro_SideImg_Noah.png
XenobladeChronicles3_Intro_SideImg_Mio.png

Vechten om te leven en leven om te vechten

XenobladeChronicles3_FightLive_ScrBanner.jpg

Aionios is een wereld vol natuurlijke pracht en het decor van een eindeloos conflict tussen twee naties: Keves en Agnus. De tijd dringt voor de inwoners van Aionios, die onverbiddelijk blijven vechten om hun levens te verlengen tot ze een dienstperiode van 10 jaar hebben bereikt.

XenobladeChronicles3_FightLive_Keves_Scr_01.jpg
XenobladeChronicles3_FightLive_Keves_Scr_02.jpg
XenobladeChronicles3_FightLive_Keves_Scr_03.jpg

Keves

Een natie die mechanische technologie heeft ontwikkeld. Hun leger bestaat voornamelijk uit gevechtsvoertuigen; kleine, mobiele wapens die bestuurd worden door soldaten.

XenobladeChronicles3_FightLive_Agnus_Scr_01.jpg
XenobladeChronicles3_FightLive_Agnus_Scr_02.jpg
XenobladeChronicles3_FightLive_Agnus_Scr_03.jpg

Agnus

Een natie die veel gebruikmaakt van ether, een magische technologie. Hun strijdkrachten bestaan voornamelijk uit eenheden die gespecialiseerd zijn in etheraanvallen. Ze vechten met kleine, mobiele, autonome wapens die ethertechnologie gebruiken.

Door een toevallige ontmoeting besluit een groep van zes soldaten uit rivaliserende naties hun geschillen opzij te zetten en samen te werken tegen een nieuw gevaar; een veel groter gevaar dan de eindeloze oorlog.

Een wereld om in te verdwalen

De adembenemende uitzichten, diverse wilde dieren en droomachtige herkenningspunten in de epische wereld van Aionios vragen erom om verkend te worden! Achter elke horizon staan wel nieuwe ontdekkingen te wachten, of je nu te voet bergen beklimt, op touwen over afgronden glijdt of over uitgestrekte meren vaart.

XenobladeChronicles3_Wanderlust_Colony_Scr.jpg

De inwoners van Aionios zoeken hun toevlucht tot militaire koloniën die, nadat je ze bevrijdt, ook een veilige haven kunnen vormen voor jouw groep. Hier kun je terecht als je wilt uitrusten, een heerlijke maaltijd wilt koken om je eigenschappen te boosten, voorraad wilt inkopen of een paar taken wilt voltooien voor de inwoners.

XenobladeChronicles3_Wanderlust_Affinity_Scr.jpg

Houd bij wie je allemaal ontmoet op je reis met de Affinity Chart, een kaart die weergeeft welke personages je hebt ontmoet en wat hun onderlinge relaties zijn.

Stel jezelf op de proef!

Trek je wapen terwijl je tegenover een vijand in de overworld staat om een gevecht te beginnen. Je kerngroep bestaat uit zes personages, dus gebruik de sterke punten van iedere soldaat in je voordeel en zet krachtige aanvallen in die Arts heten om te winnen!

XenobladeChronicles3_Mettle_Img.png

Xenoblade Chronicles 3 wordt uitgebracht in het Frans, Duits, Spaans en Italiaans met Engelse en Japanse voice-overs.

Hoe meer zielen...

XenobladeChronicles3_MoreMerrier_Chars.png

Rekruteer zogenaamde 'Heroes', heldhaftige inwoners van Aionios, als zevende groepslid en profiteer van hun wapens en bekwaamheid. Slechts één held kan zich tegelijk bij je aansluiten, maar je kunt deze unieke metgezellen altijd verwisselen als het nodig is. Breid je eigen vaardigheden uit door gebruik te maken van hun bijzondere klassen!

XenobladeChronicles3_MoreMerrier_Chars.png

Vervaarlijke fusies!

Abonneer je op op
YouTube

Xenoblade Chronicles 3 wordt uitgebracht in het Frans, Duits, Spaans en Italiaans met Engelse en Japanse voice-overs.

Door middel van een proces dat 'interlinking' heet, kun je specifieke koppels in je groep met elkaar fuseren tot één enorme gedaante die 'Ouroboros' heet. Deze machtige wezens gebruiken krachtige Ouroboros Arts om korte metten te maken met zelfs de meest geduchte tegenstanders, maar wees snel; zodra de tijd om is, keren je personages weer terug naar hun afzonderlijke gedaanten.

Abonneer je op op
YouTube

Xenoblade Chronicles 3 wordt uitgebracht in het Frans, Duits, Spaans en Italiaans met Engelse en Japanse voice-overs.

XenobladeChronicles3_Fusions_Carousel_BG.png

Het hele verhaal

Het verhaal van Xenoblade Chronicles 3 verbindt de toekomsten van deze Xenoblade Chronicles-games met elkaar!

Xenoblade Chronicles 3 is beschikbaar in het Frans, Duits, Spaans en Italiaans met Engelse en Japanse voice-overs.

bg-pattern-dark
bg-pattern-light
bg-pattern-light-02
bg-pattern-blue
separator-dark
separator-left-dark
separator-right-dark
separator-light
separator-left-light
separator-right-light
scr-border
bg-intro
char-img-scroll
carousel-char-bullets
bg-carousel-mettle
bg-carousel-fusions
bg-saga

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Haal meer uit de wereld van Xenoblade Chronicles 3 met de betaalde uitbreidingspas!

XenobladeChronicles3_ExpansionPass_Img.jpg

Uitbreidingspas voor Xenoblade Chronicles 3

Meer items, missies, helden en het extra verhaalscenario Xenoblade Chronicles 3: Future Redeemed zijn beschikbaar als onderdeel van de Xenoblade Chronicles 3-uitbreidingspas.

Nu verkrijgbaar!

XenobladeChronicles3_ExpansionPass_Wave1_EN.jpg

  • Voorwerpen die handig zijn tijdens je avontuur
    • Gebruiksvoorwerpen: Nopon Coin (Silver) x30, Nopon Coin (Gold) x10
    • Accessoires: Iron Temple Guard, Circlet of Wisdom, Silver Belt, Auto-Balancer, Glass Memory, Nopon Strap
      (de bovenstaande voorwerpen kunnen ook in de game worden verkregen)

  • Kleurenvarianten van outfits
    • Noah - Color #02, Mio - Color #02, Eunie - Color #02, Taion - Color #02, Lanz - Color #02, Sena - Color #02

Vol. 2 – Nu beschikbaar!

XenobladeChronicles3_ExpansionPass_Wave2reveal_EN.jpg

  • Nieuwe held: Ino – voltooi haar missie om haar aan je team toe te voegen en een nieuwe klasse vrij te spelen!
  • Challenge Battles – stel je vaardigheden op de proef in opeenvolgende gevechten tegen lastige vijanden en verdien beloningen!
  • Nieuwe zwemkleding

Vol. 3 – Nu beschikbaar!

XenobladeChronicles3_ExpansionPass_Wave3reveal_EN.jpg

  • Nieuwe held: Masha – voltooi haar missie om haar aan je team toe te voegen en een nieuwe klasse vrij te spelen!
  • Nieuwe Challenge Battle: Archsage's Gauntlet – Kies slechts één personage en vecht tegen hordes vijanden om beloningen te verdienen.
  • Vervaardig accessoires: nadat je Masha aan je team hebt toegevoegd, kun je nieuwe accessoires maken met kristallen die je in Archsage's Gauntlet hebt verzameld.
  • Nieuwe outfits

Vol. 4: Xenoblade Chronicles 3: Future Redeemed – nu beschikbaar!

Abonneer je op op
YouTube

  • Ga mee met een groep nieuwe en bekende personages in dit verhaalscenario dat zich afspeelt voor de gebeurtenissen van Xenoblade Chronicles 3 en de drie games uit de Xenoblade Chronicles-serie met elkaar verbindt. Future Redeemed introduceert ook nieuwe gevechtsmechanieken, zoals Unity Combo, waarmee twee personages gezamenlijk kunnen aanvallen.

 

Er is ook een set met Xenoblade Chronicles 3 en de uitbreidingspas verkrijgbaar.

XenobladeChronicles3_ExpansionPass_SQImg.png

Xenoblade Chronicles 3 + uitbreidingspas

Om toegang te krijgen tot downloadbare content heb je de Europese Nintendo Switch-versie van Xenoblade Chronicles 3 nodig. Contentpakketten kunnen niet los worden gekocht. DLC is pas speelbaar na de releasedatum. Het is ook mogelijk dat er extra DLC, die hierboven niet wordt vermeld, wordt uitgebracht met de uitbreidingspas.

Categorieën

Avonturenspel, RPG

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

MONOLITHSOFT

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

29-07-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Koreaans, Chinees, Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Koreaans, Chinees

#I-AM-ERROR#

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

29-07-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Koreaans, Chinees, Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Koreaans, Chinees

Standard edition

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

29-07-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

14707,00 MB

Xenoblade Chronicles 3 + uitbreidingspas

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

29-07-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Koreaans, Chinees