Inschrijven

Jaarlijks genieten duizenden hardlopers van de razend populaire Lindahl’s Singelloop Utrecht. Wat is er nou mooier dan hardlopen door onze prachtige stad, Utrecht. De oudste stratenloop van Nederland mag ook dit jaar niet ontbreken in je hardloopagenda. Een prachtige route langs dé Utrechtse Singels, de Maliebaan en het Wilhelminapark. Genieten van start tot finish, dát is de Lindahl’s Singelloop Utrecht.

Op zondag 6 oktober gaan we er weer een groot hardloopfeest van maken in Utrecht. Ben jij erbij?

Inbegrepen bij je inschrijving

extra te bestellen

limited edition running shirt

Voor de Lindahl’s Singelloop Utrecht hebben we een limited edition running shirt ontworpen. Dit unieke shirt kun je voor €27,- euro toevoegen aan jouw inschrijving. 

Indien je al ingeschreven bent, kun je het shirt bijbestellen via je persoonlijke dashboard. De link naar je persoonlijke dashboard vind je in de bevestigingsemail die je hebt ontvangen bij je inschrijving.

Ontdek het parcours

De parcoursen kenmerken zich door vlakke verharde wegen en zijn volledige verkeersvrij. Uiteraard loop je grotendeels langs de prachtige Utrechtse Singel. Samen met duizenden lopers vullen we de straten van Utrecht. Daarnaast is er ook nog ontzettend veel publiek om de deelnemers aan te moedigen!