Dennis van Velzen

Dennis van Velzen

The Randstad, Netherlands
3K followers 500+ connections

About

Om in een snel veranderende en digitaal sterk verbonden wereld te overleven en met succes te groeien, moeten onze opdrachtgevers, en ook wijzelf, steeds sneller kunnen handelen én flexibel in kunnen spelen op de veranderende eisen en wensen van klanten en medewerkers.

Onze aanpak is erop gericht om de veranderende business modellen van onze opdrachtgevers te faciliteren en te versterken door de inzet van (nieuwe) technologie op het vlak van Business-, Application-, Data & Integration- en Infrastructure Services.

Zo kunnen onze opdrachtgevers het verschil (blijven) maken voor hun klanten en in hun markt. Niet alleen door snel en flexibel te acteren en kosten terug te dringen. Ook door blijvend te innoveren en nieuwe diensten aan te bieden om tegemoet te komen aan de steeds veranderende eisen en wensen van hun klant.

Conclusion AFAS Solutions is de grootste onafhankelijke AFAS expert voor advies over en uitvoering van implementaties, optimalisaties en professioneel beheer. Ons team bestaat uit unieke specialisten op deze gebieden. Als enige partij in Nederland verbinden wij alle mogelijkheden van AFAS software met de vereenvoudiging van organisatieprocessen en het gedrag van uw medewerkers. Alleen zo legt u het fundament onder nieuwe kansen in de markt. Het gaat niet zozeer om hoe AFAS werkt. Het gaat vooral om hoe u werkt met AFAS. Zo kunt u zich volledige focussen op de primaire bedrijfsvoering.

Activity

Join now to see all activity

Experience

Education

  •  Graphic

    -

    -

  • -

    -

Recommendations received

5 people have recommended Dennis Join now to view

View Dennis’ full profile

  • See who you know in common
  • Get introduced
  • Contact Dennis directly
Join to view full profile

Other similar profiles

Explore collaborative articles

We’re unlocking community knowledge in a new way. Experts add insights directly into each article, started with the help of AI.

Explore More

Others named Dennis van Velzen in Netherlands

Add new skills with these courses