Hoeveel kun jij besparen?

Doe de gratis besparingscheck

This is some text inside of a div block.
Nog heel even geduld, we sturen je door!
Als je niet doorgestuurd wordt, klik dan hier.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Hoeveel kun jij besparen?

Doe de gratis besparings-check

This is some text inside of a div block.
Nog heel even geduld, we sturen je door!
Als je niet doorgestuurd wordt, klik dan hier.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

De toekomst is elektrisch.

Wegens succes verlengd

Nu €200,- korting op Quatt Hybrid Duo én €300,- op de All-Electric upgrade.

Duurzaam comfort. Verrassend bereikbaar.

Innovatief besparen.

Minder uitstoot, meer besparen. Maak ook deel uit van de energietransitie.
Ben jij klaar voor de volgende stap?

70
%  CO2
bespaard
80
%  gas
bespaard
700
bespaard per jaar
1
 mln kg
CO2 bespaard
3,0
 mln m3
Gas bespaard
1
 mln
Bespaard

De kortste terugverdientijd.

Quatt Hybrid bewijst zichzelf  als de beste investering als je snel wil besparen op je gasverbruik. Dat zie je niet alleen terug aan een lagere gasrekening, maar ook aan een kleinere ecologische voetafdruk!

Welke Quatt warmtepomp heb ik nodig?

Samen met onze warmtepomp-expert bepaal je welke warmtepomp het beste bij jouw woning past, en waarmee je dus het meeste bespaart.

Al 5.000+ Nederlanders vertrouwen op Quatt.

Ontdek de ervaring van Sean, Jacqueline en Chris.

Al voordat ze warmtepompen installeerde had ik al geïnvesteerd, omdat ik het een goed idee vond. Vorige week hebben ze hier geïnstalleerd na een videogesprek te hebben gehad. Hij is keurig opgehangen, heb hem alleen nog niet kunnen testen in de kou. Heb hem wel even maximaal laten draaien en het geluid wat er vanaf komt is echt minimaal, daar kunnen je buren bijna onmogelijk iets van zeggen. Zover, zeer tevreden, maar de echte wintertest moet nog komen

Snelle keurige installatie ! Logistiek prima, enkele dagen voor de installatie werd het materiaal geleverd. De extra lange ladder werd separaat 1 dag vooraf geleverd. De installatie begon exact op tijd en werd uitgevoerd door 2 (tsjechische) monteurs! Na verloop van tijd kwam een 2e ploeg de installatie versterken. De installatie (begonnen om 15:30) duurde tot 17:45. Alles opgeruimd en na nog een heel korte uitleg vertrokken. Installatie werkte!

Soepel vakwerk. Prima, volledige en tijdige informatie. Afspraken stipt nagekomen. Deskundig en relevant advies. Installatie verliep vlot door twee, wat gebrekkig engels sprekende, monteurs. Geen probleem. Zelfs de verpakking is afgevoerd, terwijl de site nog aangeeft dat ik daar zelf voor zou moeten zorgen. Niet dus. Alleen twee palletjes zijn blijven staan.

Mooi product, ik verbruik geen gas meer voor verwarming. Nette installatie en werkt goed.

Zeer kundige en nette monteurs. Leveren goed en nauwkeurig werk en laten alles super netjes achter. TOP !!!

Stille unit met een goed uiterlijk, zonder al te veel aanpassingen in bestaand systeem in te bouwen. Voordelig (was een van de "vroeg beslissers" ).
 Plaatsing in overleg met deskundig personeel, na inregelen direct te gebruiken.
Simpele overzichtelijk software om systeem te monitoren
Verdient zich snel terug met de huidige tarieven.

Vandaag de quatt geplaatst. Vooraf werd er duidelijk gecommuniceerd hoe lang we moesten wachten. Tussentijds werden we ook op de hoogte gebracht. Hele nette, kundige en vriendelijk personeel. Na afloop alles weer netjes opgeruimd. Nu alleen wachten op kouder weer.

De informatie is helder en eerlijk. Andere bedrijven voorspellen je vaak zo 80% besparing. Bij Quatt rekende ze gewoon heel eerlijk onze persoonlijke situatie voor. Alle medewerkers zijn vriendelijk en houden zich aan afspraken. De monteurs waren uiterst vriendelijk. Ze waren Slowaaks maar kenden voldoende Engels om helder te communiceren. Daarbij waren ze vriendelijk en rustig en werkten ze snel en uiterst netjes.

Installatie liep vlekkeloos. De Quatt doet zijn werk. Mooi apparaat. Best value for money.

Erg tevreden over de installatie van de Quatt door de 2 Slowaakse monteurs.

Maandag 27 februari 2023 is onze Quatt geïnstalleerd. De vriendelijke en professionele installateurs stonden conform de afspraak om 8.30 op de stoep. Beiden hebben zeer net werk afgeleverd. Bijvoorbeeld, het boren door de buitenmuur en de aansluiting binnen op de “kabelgoot” is erg netjes gedaan, zo ook de nieuwe aansluitingen op de CV keurig en tevens alle kabels erg netjes bij elkaar gebonden. De Quatt doet precies waarvoor hij is aangeschaft, de CV ketel slaat nauwelijks meer aan behoudens voor warmwater tappen. Besparing op gasverbruik is enorm. Ook is de subsidieaanvraag van €2700 reeds doorgestuurd. Al met al zijn wij zeer tevreden.

Zeer goede installateurs die alle mogelijke problemen zorgvuldig oplossen en alles eerst goed overleggen en uitleggen.

Prima installatie, vriendelijk en behulpzaam personeel, en duidelijke uitleg. Vakmensen wat mij betref

De slowaakse Quatt monteurs werkten hard en netjes. Het systeem werd getest en goed werkend achtergelaten. Heel tevreden !

Nadat de afspraken gemaakt waren en de zeer prettige en instructieve videocall had plaatsgevonden, werd er een datum geprikt. Precies op tijd verschenen twee monteurs, die snel, efficiënt en voortvarend te werk gingen. Binnen enkele uren was de Quatt geplaatst, geïnstalleerd en werkend getest. Daarna werd de boel keurig netjes achtergelaten. Subsidieregeling binnen no time geregeld en een maand later op de rekening. Kortom, uiterst tevreden.

Duidelijk plan vooraf opgesteld. Vriendelijke installateurs en hebben alles netjes afgeleverd. Tevens was er ruimte om de locatie van de pomp te bespreken zodat deze naar wens op de juiste plek werd opgehangen. Pomp functioneert voor de rest prima. Ik kan moeilijk bewijzen hoeveel de installatie nu eigenlijk opgeleverd heeft. Inzichten via de app ontbreken en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten op de app gaat echt te langzaam.

Het hele project is vlekkeloos verlopen, geplaatst op 30 jan 23, de pomp werkt goed, stroomverbruik met 16 (300wp) zonnepanelen staat de meter in augustus op 0 kw👍 gasverbruik 350 m3 tot aug. (waarvan 227 m3 in januari zonder Quatt). In de winter is het op de boven verdieping wel kouder, woonkamer is het vloerverwarming comfortabel watertemperatuur rond de 38C

Prima installatie en uitleg van werking systeem door installateurs. Montage aan gevel op 10 meter hoogte was initieel uitdaging, maar goed opgelost en keurige afwerking. Pomp pas eind april gekregen, dus nog niet veel aan het werk gezien. Benieuwd wat de komende maanden gaan brengen!

Goed werkende pomp geïnstalleerd mooi design. Prettig zaken doen Quatt. Alles goed geregeld. Subsidie regelen ze ook.

efficiente organisatie! Strak proces om stap voor stap toe te werken naar de installatiedag. Een dag voor installatie bleek er nog een fout in het installatieplan te zitten waardoor de verkeerde ophangbeugels waren opgestuurd. dat is met enkele telefoontjes netjes opgelost. De installatie was in een ochtendje geregeld, keurig!

Top warmtepomp, goed prijs en super service!! De warmtepomp draait inmiddels twee maanden en we zijn nog steeds super tevreden. Eerste 300 euro is alweer terugverdiend. Over de maand Oktober is ons huis 99% electrisch verwarmt, in November was dat 96% en de eerste dagen van december 70%. De Quatt doet dus exact wat was verwacht, en belangrijker; wat was afgesproken!!!

Het proces vanaf pre-order tot aan subsidie aanvraag na plaatsing bijzonder goed en duidelijk geregeld met heldere communicatie. Het product zelf ziet er niet alleen heel fraai uit maar is naast muisstil ook nog eens prijstechnisch een goed alternatief voor bestaande merken.

Tevreden maar met kleine kanttekening. Na het verhelpen van een paar kleine software foutjes direct na installatie (wij horen bij de groep van pilot gebruikers), werkt de Quatt in combinatie met onze CV ketel prima en levert naar verwachting. Inmiddels draait e.e.a. circa 9 maanden dus nog te kort om ook maar iets over duurzaamheid te kunnen zeggen. De afwerking van de omkasting van de buitenunit had wel iets mooier gekund; met name de lak laat al de eerste sporen van verwering zien.

Duidelijke communicatie, konden snel na de order al installatie installeren (circa twee weken na de order). Montageteam bestond uit drie mensen, een Nedelander, een Italiaan en een Portugees. Ontzettend vriendelijk, waren om 13:00 al klaar en netjes gewerkt. Dezelfde avond de subsidie aanvraag akkoord gegeven. Erg tevreden

Fijne monteurs vriendelijke ook netjes de schoenen binnen uit niks mis mee

Deskundig, snel en netjes. Prettige (Nederlands sprekende) monteurs. Die snel en doortastend aan de slag gingen. Ik moest nog werkschakelaar monteren nadat zij gat door de buitenmuur gemaakt hadden en dat ging in goede samenwerking.

Na een aantal mails van Quatt te hebben ontvangen, nog een tijdje getwijfeld omdat alles vooruit betaald moet worden, hebben we toch besloten om een Quatt warmtepomp aan te schaffen. Het ging allemaal bijna vanzelf, de aanvraag, de info, online gesprek over de aanleg, de levering vooraf van de onderdelen, de installatie zelf, alles keurig netjes weer opgeruimd, de subsidie aanvraag, van het begin tot het eind alles top voor elkaar. Nu nog afwachten wat de warmtepomp opbrengt, het is nu zomer, maar we hebben er het volste vertrouwen in.

Top service, hele nette installateurs! Benieuwd naar de resultaten als de verwarming aan gaan!

Mooi apparaat, zeer prettige en professionele installateurs

Fijn apparaat, alles volgens afspraak, nette installatie, 💯 tevreden.

The installation went very smoothly, 2 very correct guys. Their preparation was good, they knew exactly what to do, clean job well done. A very happy customer.

Netjes gewerkt, aardige monteurs, de boel netjes achtergelaten. Nu afwachten hoeveel we besparen. Momenteel warm weer.

Ik heb ruim een jaar moeten wachten, maar nadat ik de video-intake had gedaan ging het erg snel. Ik kreeg binnen een dag de offerte en na ondertekening ontving ik een paar dagen later een plaatsingsdatum. Drie dagen voor de plaatsing werd alles afgeleverd door een logistiek bedrijf. Op de dag zelf kwamen twee hard werkende Slowaken ruim op tijd voor het plaatsen van de unit. Dit is allemaal zeer voorspoedig verlopen en alles is keurig afgewerkt. Er werd zelfs op mijn verzoek nog een extra vuilafscheider geplaatst, die ikzelf had aangeschaft. Na een test bleek alles goed te functioneren. Toen de heren vertrokken waren vond ik al meteen een email in mijn postbus voor de subsidie aanvraag inclusief facturen. Vier weken later had ik het geld al binnen. Kortom zeer tevreden. De komende maanden zal moeten blijken hoe goed de Quatt functioneert en hoeveel ik daadwerkelijk ga besparen...

Ik ben met ze in zee gegaan omdat ik las dat Quatt werkt met eigen installateurs. Ook dat vooraf duidelijk is wat de netto prijs is van een geïnstalleerde wp, was voor mij een duidelijke pré. Ik kreeg steeds meer vertrouwen in Quatt zodat ik besloot om de wp te bestellen. Nu is het wachten op de winter.

Goede installatie, monteurs gingen net zo lang door totdat alles naar behoren werkte. Storingen (ik heb er tot nu maar 1 gehad) werd op afstand verholpen via internet. Ik was op vakantie maar dat was geen probleem. Buitenunit is hoorbaar maar niet irritant. De buurman maakt meer herrie :-)

Geweldige apparaat. Quatt warmte pomp werkt goed, software is ook goed ingeregeld. Dit kan op afstand aangepast worden door Quatt. Service is ook prima. We besparen veel gas. Stroom verbruik gaat iets omhoog. In combinatie met zonne panelen besparen we veel geld.

Goede begeleiding van aankoop tot plaatsing van de hybridepomp. Monteurs waren buitenlandse vakmannen, ze waren vriendelijk en werkten netjes. De taal was soms lastig maar ging verder goed. Door het zomerweer hebben we nog geen ervaring met de hybridepomp. Maar daar heb ik vertrouwen in.

Twee vriendelijke monteurs, die de installatie goed en netjes hebben geïnstalleerd.

Topinstallatie. Installatie van 17-21 u door een team van eerst 2 en daarna 4 man, hard gewerkt in de kou en in het donker het dak op maar met een glimlach en deskundigheid. Quatt Duo doet uitstekend zijn werk en bespaart tot op heden 80 % gas en ja gebruikt ook flink stroom maar dat is bekend in de winter.

Om nog meer energie te besparen wilde ik de CIC en LAN adapter permanent uit schakelen in de zomer wanneer de warmtepomp niet gebruikt wordt. Blijkbaar moet de pomp periodiek draaien om vastlopen te voorkomen dus dat idee ging niet door helaas?! Misschien bij een update. Verder blij met het mooie product.

Materiaal was tijdig aanwezig, evenals de monteurs. De installatie heeft plaatsgevonden op nette en vakkundige wijze. Informatie is duidelijk gegeven. alles is netjes achtergelaten/opgeruimd. Direct daarna kregen we al hulp bij de subsidie-aanvraag. Al bij al een zeer prettige ervaring, die we ook al doorgespeeld hebben aan de kennissenkring.

Installatie verliep goed. Nog belangrijker is dat de storing die er die nacht was prompt die dag verholpen werd. Sindsdien nog steeds prima.

Uitstekende en vriendelijke installateurs die ook meedenken met de slimste oplossing voor de installatie.

Prima personeel werken netjes en laten geen troep achter. De warmte pomp doet wat het moet doen het huis verwarmen.

Quatt komt haar afspraken na. De installatie werd zeer kundig en netjes uitgevoerd. Tot nu toe positieve ervaring met het bedrijf en het apparaat.

Monteurs waren op tijd hier, na ca 5 uur was alles klaar en werkte het systeem. Vriendelijke mensen, harde werkers.

Alles is zeer soepel gegaan. De monteurs Vladimir en Marc waren zeer kundig, vriendelijk en beleefd. Ik kan alleen maar vijf sterren geven. Met vriendelijke groeten, Jan, Heerhugowaard

Tot nu toe zeer tevreden. Voortvarende administratieve afhandeling. Goed installatie. Pomp werkt feilloos.

Zeer tevreden over installatie. Nette en aardige (Engelstalige) installateurs. Goede uitleg van de pomp en thermostaat.

Heel erg blij met de geplaatste warmtepomp! Ziet er prachtig uit en lijkt het prima te doen bij een test-run. Op naar de winter!

Het installeren van de Quatt is soepel verlopen. De installateurs van Quatt hebben hard gewerkt. De communicatie in het Engels ging soepel. Het in bedrijf stellen van de regelunit voor de warmtepomp en de cv van bleek niet eenvoudig. Dat hebben ze met aandacht en geduld opgelost! Alles werkt.

Begin augustus is mijn Quatt geïnstalleerd. Ik kan dus nog weinig zeggen over wat de besparing zal zijn. Maar ik ben iig erg tevreden over de installatie. Twee Engelstalige mannen voerden deze uit. Geen vieze voeten binnen, zolder netjes geveegd en als ze ergens over twijfelden, stemden ze goed af. Ook is eea helemaal conform afspraak aangelegd. Nu alleen nog een mooie besparing realiseren dus!

Vandaag mijn 8Kw Quatt geïnstalleerd gekregen, wat een top professionals, en wat een fraai apparaat. Bij het test draaien was ik onder de indruk hoe ongelofelijk stil het ding is, zelfs de dubbele 8Kw unit hoor je amper ! Met deze Warmtepomp kan ik zelfs ons oude monument op verantwoorde wijze verwarmen.

Super geregeld! Alles zoals afgesproken.

We hebben gekozen voor Quatt omdat het een startup is/was en omdat ze innovatief zijn. En Nederlander of niet, ook prijstechnisch zijn ze scherp. Alles is soepel verlopen. De installateurs hadden, lijkt het, een stevige curses housekeeping gehad. Geen stofje. Een aanrader dus.

Plaatsing van QUATT is voortreffelijk verlopen. Uitstekende service. Na afloop werd alles keurig opgeruimd. Zeer vriendelijke monteurs.

Voorbereiding prima. Alles wel Engelstalig. Stel dat is lastig voor de klant, dan zet je de klant wel voor het blok. Installatie verliep goed; op tijd, snelle en nette afwerking. Mis alleen een handleiding, hard copy of digitaal.

Quatt heeft de installatie prima werkend verzorgd.

Prima installatie, monteurs waren mooi op tijd en hebben de installatie netjes geplaatst, ik ben zeer tevreden.

Installatie is prima verlopen. Monteurs hebben goed werk geleverd. Alles keurig opgeruimd achtergelaten.

De installatie werd snel en vakkundig geïnstalleerd.

Zeer tevreden over het installatie proces . Installateurs , vriendelijk , netjes , deskundig en zeer beleefd !!

Alles is volgens planning en de juiste afspraken uitgevoerd. Installatie gebeurde door monteurs die wisten wat hun te doen stond. Het veilig werken met de juiste apparatuur sprak mij erg aan. Geen onnodig gesjouw en gebalanceer op onveilige ladders. Zij lieten de werkplek schoongemaakt en verzorgd achter.

Perfecte service. Eigenlijk geen klachten. Hele kleine, maar die werden direct en zeer behulpzaam opgelost. Vragen of klachten worden direct opgepakt en z.s.m. verholpen. Een medewerker kwam zelfs langs om mijn Quatt-software te updaten (ikzelf heb '2 linkerhanden....'). Ben dus zeer tevreden!

Super vriendelijke monteurs, die alles keurig hebben geïnstalleerd en achtergelaten. Alles draait uit de kunst! Hartelijk dank

Super snel geregeld. Meer dan 3 uur video calls met Vasili, perfect Engels sprekend en met kennis van zaken. Komt afspraak na en is pro actief. 2 weren later hangt de quatt keurig aan mijn muur. Geïnstalleerd door 2 mannen uit Slowakije, wederom alle tijd, perfect Engels en netjes. App is uitgelegd, cv ketel hmgekoppeld aan honeywell evo home. Nu nog even wachten tot de subsidie terug komt en natuurlijk op de gas afrekening😄

Quatt is een Nederlands ontwerp voorzien van slimme software om het systeem vanuit internet informatie te geven over de korte termijn situatie. Dat is wat mij aanspreekt De installatie door keurig personen die alleen maar vakmanschap liet zien. Afgesproken installatietijd werd ruimschoots gehaald, zonder achterlating van losse eindjes. Nu wachten tot het huis afkoelt en Quatt automatisch gaat starten, maar goed, dat us een kwestie van een paar weken.

Product erg netjes geïnstalleerd tot nu toe erg tevreden over de werking.

Super tevreden met onze Quatt....geinstalleerd door een zeer deskundig en bijzonder aardig team.....

Tot dusver communicatie erg goed. Kijk er erg naar uit wanneer de warmtepomp geplaatst is.

De Monteurs waren wat later ivm afmaken van vorige installatie. Werkte netjes en hard om het dezelfde dag de installatie af te ronden, namen hierdoor vrijwel geen pauze. Toen de installatie was afgerond, hebben ze alles netjes achter gelaten en opgeruimd. Al met al een geslaagde job. dank je wel. Mvg, Martin Boers.

Dik tevreden over de goede zorgen, voorbereiding, installatie en service. Nu wachten op kouder (😅) weer en hoe de Quatt zich gaat bewijzen 🙃

Top installatie van onze hybride warmtepomp. Gewerkt met aandacht en vakkennis...

Proces van aanvraag tot installatie kan lang zijn en vooral wachten.. na de video intake en het accepteren van de ' offerte'. gaat het best snel. ineens staat er een transporteur aan de deur met spullen, hier kregen we 1 dag van te voren een melding over. dit kan iets handiger. installatie ging goed. mannen praten prima Engels en werken hard door. helaas was mijn eerder goedgekeurde TADO thermostaat niet in staat goed te communiceren met de Quatt, dus ter plekke een Honeywell aangeschaft. jammer dat deze check niet eerder beter wordt gedaan, dan had ik nu geen extra kosten hoeven maken. ik wilde toch dat alles werkend werd opgeleverd. maar het draait nu. qua communicatie lopen mailtjes soms heel raar. betaling ontvangen, dan weer een mail dat ik nog moet betalen en zo een aantal x. dit geeft onduidelijkheid. nu maar ervaren als het wat kouder wordt..

Mooi apparaat, goed proces van aanschaf tot plaatsing, de installatie was snel gedaan door 2 vriendelijke vakmannen.

Afgelopen woensdag is onze Quatt warmtepomp geïnstalleerd door twee vriendelijke en nette monteurs. Ze werkten snel en netjes en alles werd duidelijk uitgelegd. Fijn dat we de warmtepomp al voor de winter hebben en dat we hier geen jaar op hoeven te wachten. Alles bij elkaar heeft het 3,5 week geduurd van eerste gesprek tot plaatsing.

Hard working people leading the Netherlands in the energy transition business! Can’t wait to have a Quatt installed and almost get rid of gas for heating!

Het plaatsen van de Quat is heel goed gegaan. Ze gaan echt pas weg totdat het helemaal in orde is. Heel fijn!

Installatie is vlekkeloos verlopen. 2 Slowaakse mannen waarvan 1 man zeer goed Engels sprak hebben de Quatt geïnstalleerd. Ze hebben netjes gewerkt, alles goed afgedekt en schoon achter gelaten na installatie. Alle vragen werden beantwoord en hier werd ook de tijd voor genomen. Nu is het afwachten tot het stookseizoen van start gaat om te zien hoe efficiënt de Quatt gaat werken en hoeveel gas we daadwerkelijk besparen. Het traject van eerste afspraak tot aan de installatie ben ik zeer tevreden over.

Quatt is goed en netjes geïnstalleerd, draait nu 1 maand, super tevreden, bijna geen gasverbruik bij temperaturen boven nul.

Sinds zaterdag jl geinstalleerd. Alles werkt prima en mijn energiekosten zijn al meteen een stuk lager. Ik ben dik tevreden over mijn Quatt.

Prettige contacten. Accuraat en zorgvuldig in de afspraken. Vlotte en vriendelijke installateurs. Prima werk!

Eigenlijk had ik enkele twijfels vantevoren, maar die zijn helemaal verdwenen toen de monteurs bezig waren. Ze stelden me gerust door geduldig in te gaan op al mijn vragen en suggesties. Er was oa een steiger besteld om de warmtepomp naar het dak te brengen. Uiteindelijk bleek deze niet nodig omdat het ook van binnenuit via de trap kon. Zo zie je maar dat online niet elk detail goed kan worden ingeschat. Gelukkig hadden de monteurs het inzicht om de vrachtauto met steigermateriaal terug te sturen.

Ik heb de Quatt bij mij laten installeren omdat de techniek erachter veelbelovend leek mede door een mooi krantenartikel. Bovendien werd meteen de subsidie geregeld en ik ontving ook nog de snelle beslissers korting. De installatie ging vlekkeloos en mijn gasverbruik daalde enorm. Ik raad iedereen de Quatt aan want er is na in installatie geen omkijken meer nodig. Installatie kan ws binnen een maand en dan ben je mooi voor de winter klaar.

Alles soepel en snel verlopen. Goede en dudidelijke communicatie en nette en vlotte installatie. Het betreft hier een bungalow dus het leidingwerk was vrij eenvoudig. Na installatie 1x een uitval gehad. De storingsdienst gebeld en deze hadden het probleem binnen 2 minuten opgelost. Schijnbaar was bij installatie het configuratie bestand niet opgeslagen in de CIC. Ik heb nu zelfs de QUATT geintegreed in Home-Assistant en heb nu een perfect beeld wat de installatie doet. Tot nu toe zeer tevreden.

Heldere procedure, mooi apparaat en snelle installatie door vriendelijke werklui

Uitstekende service en communicatie vooraf. Installatie vlekkeloos verlopen en monteurs doen alles in goed overleg en hebben het perfect achtergelaten

Vlekkeloze installatie op 23-04-2023. Prima voorlichting en inbedrijfstelling. Aanrader!

Alles conform afspraak. Op tijd begonnen en alles keurig naar wens geïnstalleerd en de werkplek brandschoon achtergelaten. Top!

De installatie verliep volgens vooraf aangegeven plan. De technici werkten efficient en doelgericht. Zij overlegden over de werkwijze. Vriendelijk in de omgang en doelgericht. Ze ruimden de boel na installatie netjes op, zodat het afvoeren ervan voor mij makkelijk was. Het effect van de pomp is nog niet te beoordelen i.v.m. de zomertijd. Wel heb ik al positieve reacties gehad over het uiterlijk van de warmtepomp

Keurige lui, gezellige werkers, zorgvuldig afgewerkt en opgeruimd. Erg tevreden.

Wij zijn heel blij met onze quatt warmtepomp! Zeer vakkundig geïnstalleerd. alles wordt netjes opgeruimd achtergelaten. Pomp doet zijn werk prima en is veel stiller dan wij vooraf verwacht hadden.

Enorm aardige, kundige en behulpzame installateurs die van een uitdaging hielden !

Bij ons werd de Quatt begin december ‘22 als een van de eerste installaties in Nederland geplaatst. Beetje huiverig was ik wel zo kort voor begin winter, maar de Quatt heeft er voor gezorgd dat ik in die periode 80% minder gas heb verbruikt. Dus zeker tevreden, installatie zelf was binnen dag gerealiseerd.

Ik ben zeer tevreden, de gemaakte afspraken werden nagekomen en de installateurs zijn zeer kundig en meewerkend. Het voorgesprek over de installatie verliep wat moeizaam, maar bij de installateurs zelf kan bijna alles, en denken goed mee. Ik heb de quatt sinds maart 2023, en in die maand heeft het zijn meerwaarde bewezen, ik kijk uit naar de winter.

Goed overleg, uitstekende installatie, fijn contact en beloofde resultaten lijken te kloppen. Erg enthousiast over.

Goede voorbereiding installatie en uiteindelijke installatie met een perfecte nazorg. Alles ziet er goed uit, werkt goed en op volle kracht, nog zonder instelling stille modus, zonder veel geluid. Daarnaast werden mijn (vele) vragen goed beantwoord.

De mooiste (en goedkoopste?) warmtepomp die er op dit moment te vinden is! Van moment tot eerste contact tot daadwerkelijke plaatsing ongeveer 6 weken. Installatie zelf verliep erg soepel. 2 heren zijn ongeveer een uurtje of 6 bezig geweest. Ze werkten netjes en hard en hebben geen rommel achter gelaten. Ook dachten ze goed mee aangaande de exacte plaatsing.

Het apparaat is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar blijkt ook veel stiller te zijn dan ik had verwacht voor een warmtepomp.

Ben blij met mijn Quatt. Unit ziet er heel goed uit en de organisatie erachter reageert snel en komt zijn afspraken na. Montage (op zondag!) door twee vakkundige en beleefde (Tsjechische) monteurs. Je moet wel een beetje engels of duits spreken, maar dat is geen probleem voor de meeste mensen. Grote verrassing was de snelheid waarmee de subsidie was geregeld Binnen 3 weken!

Partners waar wij trots op zijn.

Al voordat ze warmtepompen installeerde had ik al geïnvesteerd, omdat ik het een goed idee vond. Vorige week hebben ze hier geïnstalleerd na een videogesprek te hebben gehad. Hij is keurig opgehangen, heb hem alleen nog niet kunnen testen in de kou. Heb hem wel even maximaal laten draaien en het geluid wat er vanaf komt is echt minimaal, daar kunnen je buren bijna onmogelijk iets van zeggen. Zover, zeer tevreden, maar de echte wintertest moet nog komen

Snelle keurige installatie ! Logistiek prima, enkele dagen voor de installatie werd het materiaal geleverd. De extra lange ladder werd separaat 1 dag vooraf geleverd. De installatie begon exact op tijd en werd uitgevoerd door 2 (tsjechische) monteurs! Na verloop van tijd kwam een 2e ploeg de installatie versterken. De installatie (begonnen om 15:30) duurde tot 17:45. Alles opgeruimd en na nog een heel korte uitleg vertrokken. Installatie werkte!

Soepel vakwerk. Prima, volledige en tijdige informatie. Afspraken stipt nagekomen. Deskundig en relevant advies. Installatie verliep vlot door twee, wat gebrekkig engels sprekende, monteurs. Geen probleem. Zelfs de verpakking is afgevoerd, terwijl de site nog aangeeft dat ik daar zelf voor zou moeten zorgen. Niet dus. Alleen twee palletjes zijn blijven staan.

Mooi product, ik verbruik geen gas meer voor verwarming. Nette installatie en werkt goed.

Zeer kundige en nette monteurs. Leveren goed en nauwkeurig werk en laten alles super netjes achter. TOP !!!

Stille unit met een goed uiterlijk, zonder al te veel aanpassingen in bestaand systeem in te bouwen. Voordelig (was een van de "vroeg beslissers" ).
 Plaatsing in overleg met deskundig personeel, na inregelen direct te gebruiken.
Simpele overzichtelijk software om systeem te monitoren
Verdient zich snel terug met de huidige tarieven.

Vandaag de quatt geplaatst. Vooraf werd er duidelijk gecommuniceerd hoe lang we moesten wachten. Tussentijds werden we ook op de hoogte gebracht. Hele nette, kundige en vriendelijk personeel. Na afloop alles weer netjes opgeruimd. Nu alleen wachten op kouder weer.

De informatie is helder en eerlijk. Andere bedrijven voorspellen je vaak zo 80% besparing. Bij Quatt rekende ze gewoon heel eerlijk onze persoonlijke situatie voor. Alle medewerkers zijn vriendelijk en houden zich aan afspraken. De monteurs waren uiterst vriendelijk. Ze waren Slowaaks maar kenden voldoende Engels om helder te communiceren. Daarbij waren ze vriendelijk en rustig en werkten ze snel en uiterst netjes.

Installatie liep vlekkeloos. De Quatt doet zijn werk. Mooi apparaat. Best value for money.

Erg tevreden over de installatie van de Quatt door de 2 Slowaakse monteurs.

Maandag 27 februari 2023 is onze Quatt geïnstalleerd. De vriendelijke en professionele installateurs stonden conform de afspraak om 8.30 op de stoep. Beiden hebben zeer net werk afgeleverd. Bijvoorbeeld, het boren door de buitenmuur en de aansluiting binnen op de “kabelgoot” is erg netjes gedaan, zo ook de nieuwe aansluitingen op de CV keurig en tevens alle kabels erg netjes bij elkaar gebonden. De Quatt doet precies waarvoor hij is aangeschaft, de CV ketel slaat nauwelijks meer aan behoudens voor warmwater tappen. Besparing op gasverbruik is enorm. Ook is de subsidieaanvraag van €2700 reeds doorgestuurd. Al met al zijn wij zeer tevreden.

Zeer goede installateurs die alle mogelijke problemen zorgvuldig oplossen en alles eerst goed overleggen en uitleggen.

Prima installatie, vriendelijk en behulpzaam personeel, en duidelijke uitleg. Vakmensen wat mij betref

De slowaakse Quatt monteurs werkten hard en netjes. Het systeem werd getest en goed werkend achtergelaten. Heel tevreden !

Nadat de afspraken gemaakt waren en de zeer prettige en instructieve videocall had plaatsgevonden, werd er een datum geprikt. Precies op tijd verschenen twee monteurs, die snel, efficiënt en voortvarend te werk gingen. Binnen enkele uren was de Quatt geplaatst, geïnstalleerd en werkend getest. Daarna werd de boel keurig netjes achtergelaten. Subsidieregeling binnen no time geregeld en een maand later op de rekening. Kortom, uiterst tevreden.

Duidelijk plan vooraf opgesteld. Vriendelijke installateurs en hebben alles netjes afgeleverd. Tevens was er ruimte om de locatie van de pomp te bespreken zodat deze naar wens op de juiste plek werd opgehangen. Pomp functioneert voor de rest prima. Ik kan moeilijk bewijzen hoeveel de installatie nu eigenlijk opgeleverd heeft. Inzichten via de app ontbreken en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten op de app gaat echt te langzaam.

Het hele project is vlekkeloos verlopen, geplaatst op 30 jan 23, de pomp werkt goed, stroomverbruik met 16 (300wp) zonnepanelen staat de meter in augustus op 0 kw👍 gasverbruik 350 m3 tot aug. (waarvan 227 m3 in januari zonder Quatt). In de winter is het op de boven verdieping wel kouder, woonkamer is het vloerverwarming comfortabel watertemperatuur rond de 38C

Prima installatie en uitleg van werking systeem door installateurs. Montage aan gevel op 10 meter hoogte was initieel uitdaging, maar goed opgelost en keurige afwerking. Pomp pas eind april gekregen, dus nog niet veel aan het werk gezien. Benieuwd wat de komende maanden gaan brengen!

Goed werkende pomp geïnstalleerd mooi design. Prettig zaken doen Quatt. Alles goed geregeld. Subsidie regelen ze ook.

efficiente organisatie! Strak proces om stap voor stap toe te werken naar de installatiedag. Een dag voor installatie bleek er nog een fout in het installatieplan te zitten waardoor de verkeerde ophangbeugels waren opgestuurd. dat is met enkele telefoontjes netjes opgelost. De installatie was in een ochtendje geregeld, keurig!

Top warmtepomp, goed prijs en super service!! De warmtepomp draait inmiddels twee maanden en we zijn nog steeds super tevreden. Eerste 300 euro is alweer terugverdiend. Over de maand Oktober is ons huis 99% electrisch verwarmt, in November was dat 96% en de eerste dagen van december 70%. De Quatt doet dus exact wat was verwacht, en belangrijker; wat was afgesproken!!!

Het proces vanaf pre-order tot aan subsidie aanvraag na plaatsing bijzonder goed en duidelijk geregeld met heldere communicatie. Het product zelf ziet er niet alleen heel fraai uit maar is naast muisstil ook nog eens prijstechnisch een goed alternatief voor bestaande merken.

Tevreden maar met kleine kanttekening. Na het verhelpen van een paar kleine software foutjes direct na installatie (wij horen bij de groep van pilot gebruikers), werkt de Quatt in combinatie met onze CV ketel prima en levert naar verwachting. Inmiddels draait e.e.a. circa 9 maanden dus nog te kort om ook maar iets over duurzaamheid te kunnen zeggen. De afwerking van de omkasting van de buitenunit had wel iets mooier gekund; met name de lak laat al de eerste sporen van verwering zien.

Duidelijke communicatie, konden snel na de order al installatie installeren (circa twee weken na de order). Montageteam bestond uit drie mensen, een Nedelander, een Italiaan en een Portugees. Ontzettend vriendelijk, waren om 13:00 al klaar en netjes gewerkt. Dezelfde avond de subsidie aanvraag akkoord gegeven. Erg tevreden

Fijne monteurs vriendelijke ook netjes de schoenen binnen uit niks mis mee

Deskundig, snel en netjes. Prettige (Nederlands sprekende) monteurs. Die snel en doortastend aan de slag gingen. Ik moest nog werkschakelaar monteren nadat zij gat door de buitenmuur gemaakt hadden en dat ging in goede samenwerking.

Na een aantal mails van Quatt te hebben ontvangen, nog een tijdje getwijfeld omdat alles vooruit betaald moet worden, hebben we toch besloten om een Quatt warmtepomp aan te schaffen. Het ging allemaal bijna vanzelf, de aanvraag, de info, online gesprek over de aanleg, de levering vooraf van de onderdelen, de installatie zelf, alles keurig netjes weer opgeruimd, de subsidie aanvraag, van het begin tot het eind alles top voor elkaar. Nu nog afwachten wat de warmtepomp opbrengt, het is nu zomer, maar we hebben er het volste vertrouwen in.

Top service, hele nette installateurs! Benieuwd naar de resultaten als de verwarming aan gaan!

Mooi apparaat, zeer prettige en professionele installateurs

Fijn apparaat, alles volgens afspraak, nette installatie, 💯 tevreden.

The installation went very smoothly, 2 very correct guys. Their preparation was good, they knew exactly what to do, clean job well done. A very happy customer.

Netjes gewerkt, aardige monteurs, de boel netjes achtergelaten. Nu afwachten hoeveel we besparen. Momenteel warm weer.

Ik heb ruim een jaar moeten wachten, maar nadat ik de video-intake had gedaan ging het erg snel. Ik kreeg binnen een dag de offerte en na ondertekening ontving ik een paar dagen later een plaatsingsdatum. Drie dagen voor de plaatsing werd alles afgeleverd door een logistiek bedrijf. Op de dag zelf kwamen twee hard werkende Slowaken ruim op tijd voor het plaatsen van de unit. Dit is allemaal zeer voorspoedig verlopen en alles is keurig afgewerkt. Er werd zelfs op mijn verzoek nog een extra vuilafscheider geplaatst, die ikzelf had aangeschaft. Na een test bleek alles goed te functioneren. Toen de heren vertrokken waren vond ik al meteen een email in mijn postbus voor de subsidie aanvraag inclusief facturen. Vier weken later had ik het geld al binnen. Kortom zeer tevreden. De komende maanden zal moeten blijken hoe goed de Quatt functioneert en hoeveel ik daadwerkelijk ga besparen...

Ik ben met ze in zee gegaan omdat ik las dat Quatt werkt met eigen installateurs. Ook dat vooraf duidelijk is wat de netto prijs is van een geïnstalleerde wp, was voor mij een duidelijke pré. Ik kreeg steeds meer vertrouwen in Quatt zodat ik besloot om de wp te bestellen. Nu is het wachten op de winter.

Goede installatie, monteurs gingen net zo lang door totdat alles naar behoren werkte. Storingen (ik heb er tot nu maar 1 gehad) werd op afstand verholpen via internet. Ik was op vakantie maar dat was geen probleem. Buitenunit is hoorbaar maar niet irritant. De buurman maakt meer herrie :-)

Geweldige apparaat. Quatt warmte pomp werkt goed, software is ook goed ingeregeld. Dit kan op afstand aangepast worden door Quatt. Service is ook prima. We besparen veel gas. Stroom verbruik gaat iets omhoog. In combinatie met zonne panelen besparen we veel geld.

Goede begeleiding van aankoop tot plaatsing van de hybridepomp. Monteurs waren buitenlandse vakmannen, ze waren vriendelijk en werkten netjes. De taal was soms lastig maar ging verder goed. Door het zomerweer hebben we nog geen ervaring met de hybridepomp. Maar daar heb ik vertrouwen in.

Twee vriendelijke monteurs, die de installatie goed en netjes hebben geïnstalleerd.

Topinstallatie. Installatie van 17-21 u door een team van eerst 2 en daarna 4 man, hard gewerkt in de kou en in het donker het dak op maar met een glimlach en deskundigheid. Quatt Duo doet uitstekend zijn werk en bespaart tot op heden 80 % gas en ja gebruikt ook flink stroom maar dat is bekend in de winter.

Om nog meer energie te besparen wilde ik de CIC en LAN adapter permanent uit schakelen in de zomer wanneer de warmtepomp niet gebruikt wordt. Blijkbaar moet de pomp periodiek draaien om vastlopen te voorkomen dus dat idee ging niet door helaas?! Misschien bij een update. Verder blij met het mooie product.

Materiaal was tijdig aanwezig, evenals de monteurs. De installatie heeft plaatsgevonden op nette en vakkundige wijze. Informatie is duidelijk gegeven. alles is netjes achtergelaten/opgeruimd. Direct daarna kregen we al hulp bij de subsidie-aanvraag. Al bij al een zeer prettige ervaring, die we ook al doorgespeeld hebben aan de kennissenkring.

Installatie verliep goed. Nog belangrijker is dat de storing die er die nacht was prompt die dag verholpen werd. Sindsdien nog steeds prima.

Uitstekende en vriendelijke installateurs die ook meedenken met de slimste oplossing voor de installatie.

Prima personeel werken netjes en laten geen troep achter. De warmte pomp doet wat het moet doen het huis verwarmen.

Quatt komt haar afspraken na. De installatie werd zeer kundig en netjes uitgevoerd. Tot nu toe positieve ervaring met het bedrijf en het apparaat.

Monteurs waren op tijd hier, na ca 5 uur was alles klaar en werkte het systeem. Vriendelijke mensen, harde werkers.

Alles is zeer soepel gegaan. De monteurs Vladimir en Marc waren zeer kundig, vriendelijk en beleefd. Ik kan alleen maar vijf sterren geven. Met vriendelijke groeten, Jan, Heerhugowaard

Tot nu toe zeer tevreden. Voortvarende administratieve afhandeling. Goed installatie. Pomp werkt feilloos.

Zeer tevreden over installatie. Nette en aardige (Engelstalige) installateurs. Goede uitleg van de pomp en thermostaat.

Heel erg blij met de geplaatste warmtepomp! Ziet er prachtig uit en lijkt het prima te doen bij een test-run. Op naar de winter!

Het installeren van de Quatt is soepel verlopen. De installateurs van Quatt hebben hard gewerkt. De communicatie in het Engels ging soepel. Het in bedrijf stellen van de regelunit voor de warmtepomp en de cv van bleek niet eenvoudig. Dat hebben ze met aandacht en geduld opgelost! Alles werkt.

Begin augustus is mijn Quatt geïnstalleerd. Ik kan dus nog weinig zeggen over wat de besparing zal zijn. Maar ik ben iig erg tevreden over de installatie. Twee Engelstalige mannen voerden deze uit. Geen vieze voeten binnen, zolder netjes geveegd en als ze ergens over twijfelden, stemden ze goed af. Ook is eea helemaal conform afspraak aangelegd. Nu alleen nog een mooie besparing realiseren dus!

Vandaag mijn 8Kw Quatt geïnstalleerd gekregen, wat een top professionals, en wat een fraai apparaat. Bij het test draaien was ik onder de indruk hoe ongelofelijk stil het ding is, zelfs de dubbele 8Kw unit hoor je amper ! Met deze Warmtepomp kan ik zelfs ons oude monument op verantwoorde wijze verwarmen.

Super geregeld! Alles zoals afgesproken.

We hebben gekozen voor Quatt omdat het een startup is/was en omdat ze innovatief zijn. En Nederlander of niet, ook prijstechnisch zijn ze scherp. Alles is soepel verlopen. De installateurs hadden, lijkt het, een stevige curses housekeeping gehad. Geen stofje. Een aanrader dus.

Plaatsing van QUATT is voortreffelijk verlopen. Uitstekende service. Na afloop werd alles keurig opgeruimd. Zeer vriendelijke monteurs.

Voorbereiding prima. Alles wel Engelstalig. Stel dat is lastig voor de klant, dan zet je de klant wel voor het blok. Installatie verliep goed; op tijd, snelle en nette afwerking. Mis alleen een handleiding, hard copy of digitaal.

Quatt heeft de installatie prima werkend verzorgd.

Prima installatie, monteurs waren mooi op tijd en hebben de installatie netjes geplaatst, ik ben zeer tevreden.

Installatie is prima verlopen. Monteurs hebben goed werk geleverd. Alles keurig opgeruimd achtergelaten.

De installatie werd snel en vakkundig geïnstalleerd.

Zeer tevreden over het installatie proces . Installateurs , vriendelijk , netjes , deskundig en zeer beleefd !!

Alles is volgens planning en de juiste afspraken uitgevoerd. Installatie gebeurde door monteurs die wisten wat hun te doen stond. Het veilig werken met de juiste apparatuur sprak mij erg aan. Geen onnodig gesjouw en gebalanceer op onveilige ladders. Zij lieten de werkplek schoongemaakt en verzorgd achter.

Perfecte service. Eigenlijk geen klachten. Hele kleine, maar die werden direct en zeer behulpzaam opgelost. Vragen of klachten worden direct opgepakt en z.s.m. verholpen. Een medewerker kwam zelfs langs om mijn Quatt-software te updaten (ikzelf heb '2 linkerhanden....'). Ben dus zeer tevreden!

Super vriendelijke monteurs, die alles keurig hebben geïnstalleerd en achtergelaten. Alles draait uit de kunst! Hartelijk dank

Super snel geregeld. Meer dan 3 uur video calls met Vasili, perfect Engels sprekend en met kennis van zaken. Komt afspraak na en is pro actief. 2 weren later hangt de quatt keurig aan mijn muur. Geïnstalleerd door 2 mannen uit Slowakije, wederom alle tijd, perfect Engels en netjes. App is uitgelegd, cv ketel hmgekoppeld aan honeywell evo home. Nu nog even wachten tot de subsidie terug komt en natuurlijk op de gas afrekening😄

Quatt is een Nederlands ontwerp voorzien van slimme software om het systeem vanuit internet informatie te geven over de korte termijn situatie. Dat is wat mij aanspreekt De installatie door keurig personen die alleen maar vakmanschap liet zien. Afgesproken installatietijd werd ruimschoots gehaald, zonder achterlating van losse eindjes. Nu wachten tot het huis afkoelt en Quatt automatisch gaat starten, maar goed, dat us een kwestie van een paar weken.

Product erg netjes geïnstalleerd tot nu toe erg tevreden over de werking.

Super tevreden met onze Quatt....geinstalleerd door een zeer deskundig en bijzonder aardig team.....

Tot dusver communicatie erg goed. Kijk er erg naar uit wanneer de warmtepomp geplaatst is.

De Monteurs waren wat later ivm afmaken van vorige installatie. Werkte netjes en hard om het dezelfde dag de installatie af te ronden, namen hierdoor vrijwel geen pauze. Toen de installatie was afgerond, hebben ze alles netjes achter gelaten en opgeruimd. Al met al een geslaagde job. dank je wel. Mvg, Martin Boers.

Dik tevreden over de goede zorgen, voorbereiding, installatie en service. Nu wachten op kouder (😅) weer en hoe de Quatt zich gaat bewijzen 🙃

Top installatie van onze hybride warmtepomp. Gewerkt met aandacht en vakkennis...

Proces van aanvraag tot installatie kan lang zijn en vooral wachten.. na de video intake en het accepteren van de ' offerte'. gaat het best snel. ineens staat er een transporteur aan de deur met spullen, hier kregen we 1 dag van te voren een melding over. dit kan iets handiger. installatie ging goed. mannen praten prima Engels en werken hard door. helaas was mijn eerder goedgekeurde TADO thermostaat niet in staat goed te communiceren met de Quatt, dus ter plekke een Honeywell aangeschaft. jammer dat deze check niet eerder beter wordt gedaan, dan had ik nu geen extra kosten hoeven maken. ik wilde toch dat alles werkend werd opgeleverd. maar het draait nu. qua communicatie lopen mailtjes soms heel raar. betaling ontvangen, dan weer een mail dat ik nog moet betalen en zo een aantal x. dit geeft onduidelijkheid. nu maar ervaren als het wat kouder wordt..

Mooi apparaat, goed proces van aanschaf tot plaatsing, de installatie was snel gedaan door 2 vriendelijke vakmannen.

Afgelopen woensdag is onze Quatt warmtepomp geïnstalleerd door twee vriendelijke en nette monteurs. Ze werkten snel en netjes en alles werd duidelijk uitgelegd. Fijn dat we de warmtepomp al voor de winter hebben en dat we hier geen jaar op hoeven te wachten. Alles bij elkaar heeft het 3,5 week geduurd van eerste gesprek tot plaatsing.

Hard working people leading the Netherlands in the energy transition business! Can’t wait to have a Quatt installed and almost get rid of gas for heating!

Het plaatsen van de Quat is heel goed gegaan. Ze gaan echt pas weg totdat het helemaal in orde is. Heel fijn!

Installatie is vlekkeloos verlopen. 2 Slowaakse mannen waarvan 1 man zeer goed Engels sprak hebben de Quatt geïnstalleerd. Ze hebben netjes gewerkt, alles goed afgedekt en schoon achter gelaten na installatie. Alle vragen werden beantwoord en hier werd ook de tijd voor genomen. Nu is het afwachten tot het stookseizoen van start gaat om te zien hoe efficiënt de Quatt gaat werken en hoeveel gas we daadwerkelijk besparen. Het traject van eerste afspraak tot aan de installatie ben ik zeer tevreden over.

Quatt is goed en netjes geïnstalleerd, draait nu 1 maand, super tevreden, bijna geen gasverbruik bij temperaturen boven nul.

Sinds zaterdag jl geinstalleerd. Alles werkt prima en mijn energiekosten zijn al meteen een stuk lager. Ik ben dik tevreden over mijn Quatt.

Prettige contacten. Accuraat en zorgvuldig in de afspraken. Vlotte en vriendelijke installateurs. Prima werk!

Eigenlijk had ik enkele twijfels vantevoren, maar die zijn helemaal verdwenen toen de monteurs bezig waren. Ze stelden me gerust door geduldig in te gaan op al mijn vragen en suggesties. Er was oa een steiger besteld om de warmtepomp naar het dak te brengen. Uiteindelijk bleek deze niet nodig omdat het ook van binnenuit via de trap kon. Zo zie je maar dat online niet elk detail goed kan worden ingeschat. Gelukkig hadden de monteurs het inzicht om de vrachtauto met steigermateriaal terug te sturen.

Ik heb de Quatt bij mij laten installeren omdat de techniek erachter veelbelovend leek mede door een mooi krantenartikel. Bovendien werd meteen de subsidie geregeld en ik ontving ook nog de snelle beslissers korting. De installatie ging vlekkeloos en mijn gasverbruik daalde enorm. Ik raad iedereen de Quatt aan want er is na in installatie geen omkijken meer nodig. Installatie kan ws binnen een maand en dan ben je mooi voor de winter klaar.

Alles soepel en snel verlopen. Goede en dudidelijke communicatie en nette en vlotte installatie. Het betreft hier een bungalow dus het leidingwerk was vrij eenvoudig. Na installatie 1x een uitval gehad. De storingsdienst gebeld en deze hadden het probleem binnen 2 minuten opgelost. Schijnbaar was bij installatie het configuratie bestand niet opgeslagen in de CIC. Ik heb nu zelfs de QUATT geintegreed in Home-Assistant en heb nu een perfect beeld wat de installatie doet. Tot nu toe zeer tevreden.

Heldere procedure, mooi apparaat en snelle installatie door vriendelijke werklui

Uitstekende service en communicatie vooraf. Installatie vlekkeloos verlopen en monteurs doen alles in goed overleg en hebben het perfect achtergelaten

Vlekkeloze installatie op 23-04-2023. Prima voorlichting en inbedrijfstelling. Aanrader!

Alles conform afspraak. Op tijd begonnen en alles keurig naar wens geïnstalleerd en de werkplek brandschoon achtergelaten. Top!

De installatie verliep volgens vooraf aangegeven plan. De technici werkten efficient en doelgericht. Zij overlegden over de werkwijze. Vriendelijk in de omgang en doelgericht. Ze ruimden de boel na installatie netjes op, zodat het afvoeren ervan voor mij makkelijk was. Het effect van de pomp is nog niet te beoordelen i.v.m. de zomertijd. Wel heb ik al positieve reacties gehad over het uiterlijk van de warmtepomp

Keurige lui, gezellige werkers, zorgvuldig afgewerkt en opgeruimd. Erg tevreden.

Wij zijn heel blij met onze quatt warmtepomp! Zeer vakkundig geïnstalleerd. alles wordt netjes opgeruimd achtergelaten. Pomp doet zijn werk prima en is veel stiller dan wij vooraf verwacht hadden.

Enorm aardige, kundige en behulpzame installateurs die van een uitdaging hielden !

Bij ons werd de Quatt begin december ‘22 als een van de eerste installaties in Nederland geplaatst. Beetje huiverig was ik wel zo kort voor begin winter, maar de Quatt heeft er voor gezorgd dat ik in die periode 80% minder gas heb verbruikt. Dus zeker tevreden, installatie zelf was binnen dag gerealiseerd.

Ik ben zeer tevreden, de gemaakte afspraken werden nagekomen en de installateurs zijn zeer kundig en meewerkend. Het voorgesprek over de installatie verliep wat moeizaam, maar bij de installateurs zelf kan bijna alles, en denken goed mee. Ik heb de quatt sinds maart 2023, en in die maand heeft het zijn meerwaarde bewezen, ik kijk uit naar de winter.

Goed overleg, uitstekende installatie, fijn contact en beloofde resultaten lijken te kloppen. Erg enthousiast over.

Goede voorbereiding installatie en uiteindelijke installatie met een perfecte nazorg. Alles ziet er goed uit, werkt goed en op volle kracht, nog zonder instelling stille modus, zonder veel geluid. Daarnaast werden mijn (vele) vragen goed beantwoord.

De mooiste (en goedkoopste?) warmtepomp die er op dit moment te vinden is! Van moment tot eerste contact tot daadwerkelijke plaatsing ongeveer 6 weken. Installatie zelf verliep erg soepel. 2 heren zijn ongeveer een uurtje of 6 bezig geweest. Ze werkten netjes en hard en hebben geen rommel achter gelaten. Ook dachten ze goed mee aangaande de exacte plaatsing.

Het apparaat is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar blijkt ook veel stiller te zijn dan ik had verwacht voor een warmtepomp.

Ben blij met mijn Quatt. Unit ziet er heel goed uit en de organisatie erachter reageert snel en komt zijn afspraken na. Montage (op zondag!) door twee vakkundige en beleefde (Tsjechische) monteurs. Je moet wel een beetje engels of duits spreken, maar dat is geen probleem voor de meeste mensen. Grote verrassing was de snelheid waarmee de subsidie was geregeld Binnen 3 weken!

Quatt is modulair

Start Hybride.
Dan All-Electric.

Met onze hybride warmtepomp kun je stap voor stap verduurzamen. Helemaal op je eigen tempo dus. Zet vandaag de eerste stap.

Quatt is modulair

Begin met
Quatt Hybrid.

Voeg Quatt Hybrid toe aan je huidige cv-ketel en verwarm je hele huis elektrisch. Met Quatt Hybrid bespaar je direct tot 80% van jouw gasverbruik.

Quatt is modulair

Upgrade met
All-Electric.

Klaar voor de volgende stap? Upgrade naar All-Electric om volledig gasvrij te leven.

Quatt is modulair

Met onze hybride warmtepomp kun je stap voor stap verduurzamen. Helemaal op je eigen tempo dus. Zet vandaag de eerste stap.

Design en
comfort gaan hand in hand.

Esthetisch ontworpen,  geoptimaliseerd voor comfort: Quatt brengt beide in perfecte harmonie samen.

Fluisterstille warmte.

Quatt Hybrid is de stilste warmtepomp in zijn klasse. Met vier verschillende standen zit je altijd goed.
Vergelijk hieronder het geluid per stand.
Vergelijkbaar met het geluid van een elektrische tandenborstel.

Quatt app

De slimste warmtepomp
van Europa

Met de Quatt app bepaal je zelf jouw impact. Zo krijg je uitgebreid inzicht in de prestaties van je warmtepomp en stel je zelf gemakkelijk het geluidsniveau in voor dag en nacht. Bovendien wordt de app steeds slimmer dankzij innovatieve updates en AI!

De slimste warmtepomp
van Europa

Toch is het soms fijn om de geluidsproductie van je warmtepomp zelf in de hand te hebben. Daarom kun je dit altijd zelf instellen in de app.
Decibels
dB
Heat pump power
%

Designed to blend in.

01

Kom er binnen een minuut achter hoeveel je kunt besparen. We berekenen gelijk jouw terugverdientijd!

02

In een persoonlijk gesprek nemen we de besparings- en de installatiecheck met je door. Samen bepalen we het installatieplan voor jouw woning.

03

Nadat alles is besproken ontvang je jouw plaatsingsplan en ons aanbod. Als je akkoord gaat en de aanbetaling voldoet, plannen we de installatie.

04

Een paar dagen van tevoren leveren we de warmtepomp en alle andere benodigde materialen.

05

In ongeveer 4-8 uur installeren we jouw Quatt Hybrid. Pas als jij tevreden bent, zijn wij dat ook. Tot slot regelen we de subsidieaanvraag voor je.

06

Quatt regelt alles, van aankoop tot service. Servicevragen kunnen we in 90% van de gevallen zelfs op afstand oplossen. Als dat niet lukt dan sturen we een monteur langs.

Ontdek het gemak van besparen.

Overstappen naar duurzaam verwarmen met een hybride warmtepomp is simpeler dan je denkt. Van snelle besparingscheck tot  installatie in één dag: Wij zorgen ervoor dat elke stap duidelijk, transparant en eenvoudig is.

01

Kom er binnen een minuut achter hoeveel je kunt besparen. We berekenen gelijk jouw terugverdientijd!

02

In een persoonlijk gesprek nemen we de besparings- en de installatiecheck met je door. Samen bepalen we het installatieplan voor jouw woning.

03

Nadat alles is besproken ontvang je jouw plaatsingsplan en ons aanbod. Als je akkoord gaat en de aanbetaling voldoet, plannen we de installatie.

04

Een paar dagen voor de installatie leveren we de warmtepomp en alle andere benodigde materialen.

05

In  4-8 uur installeren we jouw Quatt. Pas als jij tevreden bent, zijn wij dat ook. Daarna regelen we de subsidieaanvraag voor jou.

06

Quatt regelt alles, van aankoop tot service. Servicevragen kunnen we in 90% van de gevallen zelfs op afstand oplossen. Als dat niet lukt dan sturen we een monteur langs.

Alles door één partij.

Van advies tot installatie, bij Quatt regelen we alles zelf. Daardoor ben jij verzekerd van de beste service én de beste prijs. We besparen de marge op tussenpersonen en maken warmtepompen betaalbaar.

Vraag & Antwoord

Kan ik subsidie aanvragen als mijn woning na 2019 gebouwd is?

Woningen die na 1 januari 2019 gebouwd zijn, komen mogelijk niet in aanmerking voor de ISDE subsidieregeling. Dit betekent dat je het volledige bedrag betaalt voor je Quatt warmtepomp. Als je kan aantonen dat de omgevingsvergunning van je woning voor 1-7-2018 is afgegeven, kan je wel ISDE subsidie aanvragen. Als de vergunning na 1-7-2018 is afgegeven kan je geen ISDE aanvragen voor een warmtepomp in deze woning.

Wat zijn de specificaties van de Quatt Hybrid?

Kijk voor alle specificaties in onze brochure.

Wie zijn jullie?

Wij zijn een Amsterdamse scale-up opgericht door de broers Marijn en Bas Flipse, ervaren ondernemers uit de tech-sector. Inmiddels werken we met zo’n 140+ medewerkers aan onze missie: het versnellen van een duurzame toekomst met producten waar mensen van houden. We willen warmtepompen toegankelijk maken voor iedereen, en hebben als doel om in 2030 3 miljoen Quatt warmtepompen geïnstalleerd te hebben.

Wat maakt een Quatt warmtepomp beter dan de rest?

De Quatt presteert beter dan vergelijkbare hybride warmtepompen. Quatt bespaart meer, is stiller, en mooier! Quatt heeft zijn eigen software ontwikkeld, die zo slim is dat die verschillende situaties kan doorgronden. Ieder huis en iedere situatie is namelijk verschillend. Wij besparen door deze software meer dan andere hybride warmtepompen. Ook heb je bij Quatt te maken met één bedrijf dat alles regelt, wel zo gemakkelijk.

Hoeveel kan ik besparen met een Quatt warmtepomp?

Dit verschilt sterk per situatie, en is afhankelijk van je huidige gasverbruik, mate van isolatie, stookgedrag, enzovoort. De vuistregel is dat je 60-80% aan gas bespaart, terwijl je elektriciteitsverbruik wat omhoog gaat. Uiteindelijk kun je dan rekenen op zo'n 25% kostenbesparing.

Hoeveel ruimte heb ik binnen & buiten nodig?

De Quatt Hybrid is een monoblock warmtepomp. Dit betekent dat de warmtepomp uit één onderdeel bestaat: de buitenunit. In je cv-kast (binnen) heb je nagenoeg geen ruimte nodig, want er is geen binnenunit. Buiten heb je ruimte nodig om de buitenunit te plaatsen (96x34x65 cm). De Quatt Hybrid Duo bestaat uit twee naast elkaar geplaatst Quatt Hybrid's. Houd er rekening mee dat de ventilator van de buitenunit ruimte nodig heeft om lucht aan te zuigen en uit te blazen.

Volledig door ons geïnstalleerd

This is some text inside of a div block.
Binnen 60 seconden weet je ‘t!
Nog heel even geduld, we sturen je door!
Als je niet doorgestuurd wordt, klik dan hier.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Please rotate your device

Neem contact met ons op

Bezoek ons Help Center om antwoord te krijgen op je vragen, bel ons, of stuur een e-mail.

E-mail: info@quatt.io
Telefoonnummer: 085 1300 622
Bereikbaar: Ma t/m Vr 10:00 - 12:00 & 14:00 - 16:00

Zakelijk

Voor zakelijke vragen kan je ons bereiken op zakelijk@quatt.io

Pers

Voor pers gerelateerde vragen kan je ons bereiken op pers@quatt.io