Vandaag voordeel van de energie van morgen

 

Wij zijn Edmij: Energie- en Dataspecialist. Als energieleverancier voor zakelijke klanten onderscheiden wij ons in:

  1. Het bieden van dynamische energiecontracten voor een érg lage vaste fee;
  2. Het 100% transparant afrekenen van jouw eigen onbalans, wat noodzakelijk is als jíj het meest geld uit jouw stroomverbruik/productie wil halen;
  3. Het gebruik maken van flexibiliteit bij onze klanten: curtailment, demand response of reservemarkten;
  4. Het bekleden van élke rol in de energiewaardeketen. Wij zijn zélf PV-partij, BSP, CSP en lid van EPEX. Er gaat dus geen marge naar derden. Jij verdient het geld;
  5. Het leveren van extra diensten; onze noodvermogenpool, het aansturen van een batterij of het leveren van FCR en aFRR.

Je zit nergens aan vast. Onze overeenkomsten zijn maandelijks opzegbaar en we hanteren geen opzegboetes.

Onze visie: De energietransitie in jouw voordeel!

 

Wij werken voor


Duurzame energie producenten
Zakelijke groot verbruikers
Energie leveranciers
Lokale energie samenwerkingsverbanden

Duurzame energieproducenten

Wil jij de opbrengsten van jouw windturbine of zonnepark vergroten? Wil jij slimme dingen doen op de energiemarkt? En zie je onbalans niet als een last, maar als een kans?

lees meer

Zakelijke energieverbruikers

Wil je tegen lage prijzen elektriciteit inkopen? Rechtstreeks op de groothandelsmarkt? En wil je geld verdienen met jouw flexibiliteit door verbruik te verplaatsen in de tijd (demand response)?

lees meer

Energieleveranciers

Zoek je een partner die Programma Verantwoordelijk kan zijn? Of zoek je iemand die je kan helpen met je BSP taken, forecasting, of markttoegang? Of zoek je hulp om prijsrisico’s te verlagen?

lees meer

Noodvermogen en
batterijen

Heb jij flexibiliteit en wil je noodvermogen leveren? Wil jij weten wat je nog meer kan doen met jouw dieselaggregaten? Of ben je geïnteresseerd in een batterij? En wil je weten wat je kunt verdienen met energiehandel?

lees meer

Onze klanten


Wij zijn


Over ons



We zijn een Nederlands MKB-bedrijf en geen onderdeel van een netbeheerder. We zijn 100% onafhankelijk. Wij maken winst en dat betekent dat wij ook in de toekomst voor jou kunnen blijven innoveren. Geloof jij in de innovatiekracht van de markt? Bel ons!