Jouw muzikale bestemming om te luisteren en kijken!

Dit is Coke Studio

COKE STUDIO™ is een wereldwijd muziekplatform dat opkomende en baanbrekende artiesten vanuit alle hoeken van de wereld samenbrengt om 'Echte Magie' te creëren - muzikale collabs die geografische grenzen, achtergronden en muziekgenres overstijgen om een wereldwijd publiek aan te spreken.

Coke Studio Amplified I Ep. 5 I Song & Videoclip I Een nieuwe interpretatie van Zoe Wees' Girls Like Us

Het zit erop! Het langverwachte moment in Coke Studio Amplified! Artiesten zijn getuige van hun creatieve reis op het scherm. Leun achterover, geniet van een Coca‑Cola en bekijk het resultaat!

Coke Studio Amplified!

Een muzikale miniserie waarin Zoe Wees en getalenteerde opkomende artiesten samenkomen om magie te creëren.

Camilo x Diljit Dosanjh | Palpita | Coke Studio

Luister naar de nieuwe drop van Coke Studio, een samenwerkingssessie tussen Camilo en Diljit Dosanjh voor de allereerste uitvoering van "Palpita".

XIN LIU x Ofenbach | REAL LIFE (Ofenbach Remix) | Coke Studio

Luister naar de nieuwe Coke Studio sound, een samenwerking tussen XIN LIU en Ofenbach voor de allereerste uitvoering van "REAL LIFE (Ofenbach Remix)".

YUNGBLUD x BNXN | Movin On Up | Coke Studio

Geniet van de nieuwste release op Coke Studio, een samenwerking met YUNGBLUD x BNXN met de allereerste uitvoering van hun samen geschreven nummer "Movin On Up".

Afroto x Shreya Ghoshal | Sunn Beliya | Coke Studio

Geniet van de nieuwste release op Coke Studio, een samenwerking met Afroto x Shreya Ghoshal met de allereerste uitvoering van hun samen geschreven nummer "Sunn Belya".

Sam Smith x Jessie Reyez x Cat Burns | Perfect | Coke Studio

Geniet van de nieuwste release op Coke Studio, een samenwerking van Sam Smith, Jessie Reyez en Cat Burns voor een studio-uitvoering, van Sam's nummer "Perfect".

Imagine Dragons x ICYOLA

Zet hem harder 🔊 en bekijk de volledige heruitgave van Symphony van Imagine Dragons x ICYOLA.

NewJeans x J.I.D | Zero (Remix) | Coke Studio

Bekijk het nieuwe Coke Studio-geluid met New Jeans en J.I.D. en maak je klaar voor meer magische artistieke samenwerkingen.

Magische Muziekvideo

Luister naar ons nieuwste Coke Studio-nummer met Jon Batiste, Camilo, J.I.D, Cat Burns en NewJeans. Binnenkort meer magische samenwerkingsverbanden.

Coke Studio Record Store

Betreed onze COKE STUDIO™ Record Store, waar je de virtuele en meeslepende wereld van artiesten kunt verkennen en verschillende mini-games kunt spelen. De belangrijkste missie? De vier albums verzamelen die verborgen zijn in de hele COKE STUDIO™ Platenwinkel.

Gefeaturede Artiest Jon Batiste

Jon Batiste is een van de meest briljante, productieve en getalenteerde muzikanten uit de geschiedenis. Batiste behaalde een BA and MFA aan de wereldberoemde Juilliard School in New York. In 2020 won hij een Academy Award voor Best Original Score voor de Disney/Pixar-film SOUL, een eer die hij deelde met medecomponisten Trent Reznor en Atticus Ross.

Alle artiesten

COKE STUDIO™ werkt samen met 17 van de grootste doorbrekenden artiesten uit de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Zuid-Afrika, Colombia, Egypte, India, Pakistan, Bangladesh, Turkije, China, Korea and de Filipijnen. Bekijk ze allemaal hieronder!

Coke Studio

Ontvang notificaties als er nieuwe Coke Studio content online komt

Youtube logo