<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=102950&amp;fmt=gif">

TJIP - Magazine Wonen 2023

Wat biedt dit magazine aan professionals zoals jij?

  • Deskundige perspectieven: Verrijk je kennis met interessante inzichten vanuit vooraanstaande experts, zoals Prof. Dr. Peter Boelhouwer van de TU Delft en Customer Experience Expert Nienke Bloem.

  • Onderzoeksresultaten: Ontdek hoe 68% van de Nederlanders bereid is om gegevens te delen voor beter financieel inzicht en advies. Dit onderzoek van TJIP biedt sleutelinzichten voor het realiseren van persoonlijke en relevante klantreizen.

  • Toekomstgerichte visies: Verken strategieën om de Nederlandse woonmarkt te transformeren met inzichten van experts, zoals Louwe Post van ABN AMRO, Arjan Hessels van Stater en de perspectieven van TJIP.

TJIP Magazine Wonen - Voorkant & Achterkant

 

Onze Smart Journeys

Het kiezen, afsluiten en aanpassen van financiële producten kan behoorlijk complex zijn. TJIP creëert Smart Journeys voor dienstverleners die slim gebruikmaken van data en expertise zodat gebruikers overzicht en inzicht krijgen en met vertrouwen de juiste keuzes kunnen maken.

Slimmer
Wonen & Lenen

Stel de persoonlijke situatie en woonwensen van de klant centraal.

Slimmer
Verzekeren

Zorg voor vertrouwen, flexibiliteit en inzicht in elke verzekeringsreis.

Slimmer
Pensioen

Geef klanten duidelijkheid en regie in pensioenkeuzes.

Smart Journeys op maat

Wij werken ook nauw samen met opdrachtgevers om op maat gesneden oplossingen te realiseren die verder gaan dan wat elders gebruikelijk is. Zo ontstaat een uitzonderlijk goede gebruikerservaring waarmee opdrachtgevers zich onderscheiden in de markt.