Registrations are closed

Helaas, Het zit vol. Maar niet getreurd, deze dagen komen vaker. We zien je graag terug. Word lid van onze community en blijf op de hoogte van opkomende events We zien elkaar, team ZWART

That's my Jam! opname dagen

Tijdens de opnamedagen van 'That's My Jam' duiken we dieper in de wereld van muziek, BN'ers, spelletjes en pure muzikale beleving.

By Omroep ZWART

Date and time

October 29, 2023 · 2pm - November 14, 2023 · 10:30pm CET

Location

Studio 22

11 Media Parkboulevard 1217 Hilversum Netherlands

Agenda

2:00 PM - 5:45 PM

Middag opname

6:30 PM - 10:15 PM

Avond opname

About this event

Als je van muziek houdt, dan wil je dit niet missen! That's My Jam is een muziekprogramma dat wordt uitgezonden op Omroep ZWART, waarin twee teams van BN'ers strijden in vijf rondes voor hun favoriete goede doel.

Het programma bevat muzikale spellen, dans en uitdagende vragen, allemaal met onvergetelijke optredens geschikt voor alle leeftijden. Kortom, een geweldige tijd voor het hele gezin!

Dit concept is geïnspireerd op een segment van Jimmy Fallon's Tonight Show, met succesvolle versies wereldwijd. En nu brengen we het naar Nederland!

Als lid van Omroep ZWART nodigen we je van harte uit om tussen 29 oktober en 14 november 2023 deel te nemen aan dit muzikale avontuur. Mis het niet!

*Publiek is welkom vanaf 16 jaar en vanaf 12 jaar onder begeleiding van een voogd of ouder.

____

Voor vragen over tickets en de dag zelf, stuur een e-mail naar leden@omroepzwart.nl. Voor praktische vragen, whatsapp onze productiemedewerker op 0655004027.

Organized by

Sales Ended