Stap in je bouwtekening

Ga je bouwen of verbouwen? Wij projecteren jouw bouwtekening of ontwerp op ware grootte, zodat je er doorheen kunt lopen voordat het is gerealiseerd. Met onze flexibele wanden en echte meubels kan in een handomdraai een ontwerp worden beleefd en geperfectioneerd, met volledig begrip van grootte en schaal.
Het voordeel voor jou? De gemoedsrust dat je plannen precies zijn zoals je ze wilt hebben en het vermijden van de kostbare gevolgen van latere wijzigingen.

Hoe werkt het?

Kom in onze studio je bouwtekening beleven

Onze studio bevindt zich op een centrale locatie in Nederland en beschikt over een vloerprojectie van 175 ㎡ (14,5 x 12 meter). Om je ontwerp tot leven te brengen en de afmetingen perfect in te schatten, hebben we rondom de projectie handig verplaatsbare wanden en meubels beschikbaar. Wandel door de kamers, voel de ruimte en ervaar de indeling en afmetingen van jouw droomhuis. Pas het ontwerp aan, verplaats meubels, muren, ramen en deuren, en zie onmiddellijk hoe je ideeën tot leven komen.

Lees verder

Loop door je bouwtekening en voorkom onnodige kosten

Voorkom onnodige kosten door grondig alle details van je bouwplan te bekijken. Met InReal kun je op werkelijke schaal door je tekeningen lopen en zal je versteld staan van de nieuwe en verbeterde inzichten die het biedt. En het beste deel? Deze inzichten resulteren in aanzienlijke kostenbesparingen, waardoor de kosten van InReal zichzelf moeiteloos terugverdienen!
Je kunt al een sessie in onze studio boeken vanaf € 150,-. Meer informatie over prijzen.

Ter gelegenheid van de lancering van InReal bieden wij een aantrekkelijke introductiekorting van € 50,- voor het eerste uur.

Waarom InReal?

Het projecteren van bouwtekeningen op werkelijke schaal biedt talloze mogelijkheden en voordelen.

Visualiseer het ontwerp van een huis en verken verschillende opties voordat definitieve beslissingen worden genomen.

Experimenteer met persoonlijke aanpassingen en zie hoe ze de ruimte beïnvloeden.

Bespaar kosten door vroegtijdige inzichten

Bouw een emotionele band op met het toekomstige huis en voel betrokkenheid bij het bouwproces.

Maak een afspraak

Klantervaringen

 

“Super leuk en leerzaam om in een 1 op 1 plattegrond door ons nieuwe huis heen te kunnen lopen. De verplaatsbare muurtjes en meubels maken het helemaal af. We twijfelden al een beetje aan de afmetingen van onze slaapkamer, deze ervaring heeft ons ervan overtuigd dat we nog even met de architect om de tafel moeten gaan. Zeer professionele ontvangst en begeleiding. Aanrader!”

– Sander

“Superervaring om op deze manier door je toekomstige woning te kunnen lopen. Zo wordt het levendig en overzichtelijker. Bedankt voor deze kans, was echt gaaf.”

– Ditte

“Fantastische ervaring bij InReal! Erg leuk om je bouwplannen op ware grootte te beleven!
Goede toevoeging! Frank is zeer kundig en erg klantgericht. Heerlijke drankjes en prachtige ontvangstruimte. Aanrader!!”

– C. Smit

Maak een afspraak en kom langs voor een unieke ervaring

Maak een afspraak