LAMPEN WAARMEE JE JE VEILIGER VOELT

WiZ houdt alles in de gaten, zowel in als rondom je woning, met binnen- en buitenlampen die je aanwezigheid nabootsen of lichtalarmen activeren en camera's met nachtzicht en bewegingsdetectie.

LAMPEN, CAMERA, APP - BEVEILIGING!

WiZ houdt jouw woning in de gaten met lampen die je aanwezigheid nabootsen en lichtalarmen inschakelen, met een camera met nachtzicht en SpaceSense-bewegingsdetectie.

SIMPEL, SLIM, VEILIG

WiZ camera voor binnenshuis

KLAAR VOOR EEN CLOSE-UP?

De WiZ camera voor binnen en buiten vormt de basis van ons systeem voor woningbeveiliging. Schakel onze camera's in met beweging, geluid of de WiZ app. Schakel eenvoudig nachtzicht in voor een beter beeld in het donker, gebruik de terugspreekfunctie om af te schrikken of te helpen en neem het bewijs op.

WiZ lichtsensoren

GEEN BLINDE VLEKKEN

De meeste systemen hebben dode hoeken. Het slimme WiZ ecosysteem heeft dat niet! Met SpaceSense bevat elke WiZ lamp een bewegingssensor die bewegingen detecteert. Mobiele meldingen houden je op de hoogte van alle activiteiten in huis, zelfs als je weg bent.

Alarmlichten

ALARMEREN & INFORMEREN

De uitgebreide reeks verlichtings opties alarmeert en schrikt indringers af. Jij beslist wat je lampen doen wanneer ze worden geactiveerd: knipperen, de helderheid verhogen, levendige kleuren weergeven, of iets anders.

WiZ verlichting als je niet thuis bent

AANWEZIG WANNEER JIJ ER NIET BENT

Is er iemand thuis? Boots je aanwezigheid na zodat indringers dat niet kunnen achterhalen. Stel de lampen zo in dat ze automatisch in- en uitschakelen, zodat het lijkt alsof je nooit weg bent gegaan. Je hebt hier alleen WiZ lampen en de WiZ app voor nodig, verder niets.

WiZ lampen geactiveerd

DETECTIE KLAAR VOOR GEBRUIK

Stel WiZ monitoring in voor je hele woning of alleen in bepaalde delen, zoals de begane grond als jij boven ontspant in je slaapkamer. Zet de monitoring uit wanneer iedereen thuis is, we willen je niet storen.

wandlampen voor binnen en buiten

BINNEN EN BUITEN

Met wandlampen met ingebouwde veiligheidscamera's voor binnen en buiten heb je alles onder controle, waar je ook bent. Lichtalarmen, terugspreekfunctie, nachtvisie, je aanwezigheid nabootsen en nog veel meer: allemaal centraal geregeld als onderdeel van het WiZ ecosysteem. 

Met het abonnement voor WiZ security heb je toegang tot extra camerafuncties, waarmee je onverwachte activiteiten kunt detecteren, indringers kunt afschrikken en altijd op de hoogte bent, zelfs als je niet thuis bent.

ABONNEER VOOR MEER FUNCTIONALITEIT

GRATIS

Bij aankoop van een camera

+ WiZ SECURITY ABONNEMENT

Ga naar de WiZ app om je te abonneren

Volledige integratie van verlichting en beveiliging

Bewegings- en geluidsdetectie

Live videostreaming

1080p-videoresolutie

Nachtzicht

Bewegingsdetectie/zones blokkeren

End-to-end audio- en videocodering

Terugspreekfunctie

Activeer lichtalarmen

On demand video-opnames

Micro SD-kaart

Cloud

Opnamegeschiedenis

10 dagen
30 dagen

BEVEILIGING + VERLICHTING IN ÉÉN APP

WiZ biedt een uitgebreide dekking van je hele woning met een ecosysteem dat eenvoudig te installeren en gebruiken is. Met SpaceSense kunnen WiZ lampen ook fungeren als bewegingssensoren, zodat er geen extra sensoren of bedrading nodig is. Daarnaast kun je zowel de beveiliging als de verlichting bedienen vanuit dezelfde WiZ app.

WiZ VINDT JOUW PRIVACY BELANGRIJK

WiZ heeft je e-mailadres of telefoonnummer niet nodig om je de beste gebruikerservaring te bieden. We vinden jouw privacy belangrijk, daarom vragen we je anoniem in te loggen bij de WiZ app. SpaceSense herkent geen mensen, dus de monitoring vormt geen inbreuk op de privacy. Jij beslist of je de video-opnames in de cloud wilt opslaan of lokaal op de MicroSD-kaart in de camera zelf (apart verkrijgbaar). We hebben geen toegang tot je video-opnames en kunnen deze ook niet delen met adverteerders of de wetshandhaving.