Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

ACM consulteert leidraad over Digital Services Act (DSA) voor aanbieder van online diensten

De Autoriteit Consument & Markt heeft een concept-leidraad gepubliceerd waarin staat uitgelegd hoe de ACM de regels interpreteert uit de Digital Services Act (DSA). Deze regels gelden voor aanbieder van online diensten.

Marktpartijen kunnen tot en met 16 februari op het concept reageren. De ACM verzoekt partijen om in hun reactie de volgende consultatievragen te beantwoorden:

  1. Wat is uw algemene zienswijze op de consultatie versie van de leidraad?
  2. Is er een artikel waar de ACM nu geen handvatten over geeft, waar u wel handvatten over zou willen krijgen? Zo ja, om welk artikel gaat dit en over welk onderdeel zou u meer duidelijkheid willen?
  3. Ziet u handvatten in deze Leidraad waarvan u denkt dat die niet goed stroken met de praktijk van aanbieders? Zo ja, om welke handvatten gaat dit en waarom niet?

Schriftelijke zienswijzen kunnen per e-mail worden ingediend of per post onder vermelding van “Consultatie DSA Leidraad” (per post: ACM, Directie TVP, Postbus 16326, 2500 BH Den Haag; per e-mail: %20dsa [at] acm [punt] nl (dsa[at]acm[dot]nl)


Documenten

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Zie ook