Kitchen Works: Bijtanken, opladen en 100% energie


Kitchen Works biedt tijdens de werkpauze wereldse gerechten, vertrouwde favorieten en gezonde, duurzame maatlijden. Vers, betaalbaar én snel. Zo hebben medewerkers genoeg pauzetijd om écht op te laden en vol energie de rest van hun werkdag te starten.

 

Ontdek Kitchen Works
Kitchen Works

Modern Recipe: Inspirerend, verantwoord, flexibel en gezond


Modern Recipe staat voor samen, gezond en verrassend eten, tegen verspilling, vóór een betere wereld. Hét recept voor de mens van nu.

 

Ontdek Modern Recipe
Modern Recipe

Vital Spaces: Werk & leven een nieuwe dynamiek

De manier waarop mensen werken verandert in hoog tempo Het kantoor is niet langer de vaste werkplek, werktijden zijn flexibeler en de grens tussen werk en privé vervaagt. Mensen hebben meer dan ooit behoefte aan autonomie en flexibiliteit zonder de aansluiting met collega’s te verliezen. De pandemie heeft deze ontwikkelingen in een stroomversnelling gebracht. Organisaties die erin slagen om deze nieuwe wereld te omarmen en zich eraan aan te passen, zullen toekomstbestendig blijken.

Ontdek Vital Spaces
Sodexo Vital Spaces

Over Sodexo

Het verbeteren van de 'quality of life' is niet alleen een droom. Voor Sodexo is het een missie. Wij geloven dat kwaliteit van leven helpt om mensen gezond, gelukkig en gemotiveerd te houden gedurende het hele leven. Wij geloven dat het organisaties helpt efficiënter en productiever te zijn.
 

Als wereldleider met meer dan 100 verschillende diensten, geloven we dat de kwaliteit van leven wordt gecreëerd wanneer we onze food services, facility services, technical services en meer integreren...
 

Goed zaken doen op een goede manier is onze drijfveer en de kern van onze missie. Onze ambitie? Een positieve impact voor maar liefst een miljard consumenten wereldwijd.

Ontdek Sodexo

Op zoek naar een afwisselende carrière?

Ben jij op zoek naar een afwisselende carrière? Je bent er maar een paar klikken van verwijderd. Wij bieden een zeer gevarieerd aanbod aan services aan.

Sodexo daar werk je niet alleen, je hoort erbij!