Afbeelding voor
Afbeelding voor

VillaVibes singlereizen

Single zijn was nog nooit zo leuk

De leukste singlereizen

Je bent single. Houdt van reizen. En je vindt het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Klinkt dit als jou? Dan zijn onze singlereizen écht iets voor jou.

VillaVibes is sinds 2002 dé specialist in het organiseren van groepsreizen en weekenden voor hoger opgeleide singles.

We bieden allerlei soorten vakanties aan. Weekendjes weg, strandvakanties, padelreizen, zeilvakanties, surfreizen en wandel- en fietsvakanties. Maar dat is nog niet alls. We organiseren ook wintersportvakanties, een glamping experience in Zweden en een festivalweek in Limburg. Of wat dacht je van een vespa trip in Italië?

Wil je geen enkel hoogtepunt in ons aanbod missen? Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief.

strandvakantie villavibes singlereis

De 6 VillaVibes garanties

  1. Leeftijd Garantie: Onze singlereizen zijn ingedeeld in leeftijdscategorieën. Bijvoorbeeld 25 t/m 39 jaar. Of 50 t/m 69 jaar. Zo ga je altijd met een groep gelijkgestemden op vakantie.
  2. Opleiding Garantie: Al onze groepsreizen zijn exclusief voor singles met een diploma of baan op hbo-niveau of hoger.
  3. Fifty-Fifty Man-Vrouw Garantie: De man-vrouw verhouding is op elke reis ongeveer gelijk. Dat is leuk voor de chemie in de groep. In het uiterste geval is de verhouding 60%-40%. Nooit meer. Beloofd.
  4. Grote groep Garantie: De groepsgrootte van een reis is altijd tussen de 70% en 135% van het aangekondigde aantal mensen. We gaan bewust met grotere groepen. Hierdoor zijn er altijd genoeg mensen met wie je een leuke klik hebt.
  5. Vertrek Garantie: Niks zo vervelend als een vakantie die niet doorgaat. Daarom gaan al onze singlereizen gegarandeerd door. Alleen bij hoge uitzondering zal een reis niet vertrekken.
  6. Kosteloos annuleren Garantie: Afhankelijk van je reis mag je bij ons nog kosteloos annuleren tot 3, 6 of 8 weken vóór vertrek. Je bent dan alleen de boekingskosten & SGR-bijdrage kwijt. Flexibel hè?
Cover voor
CTA afbeelding

Speciale kortingen ontvangen?

Meld je aan voor de VillaVibes nieuwsbrief.

Beoordelingen

Foto van Gerdien
10
Gerdien uit Katwijk aan Zee
SurfVibes Montalivet 25-45 jaar, okt 2021
Nooit gedacht dat er zulke hippe, vlotte en leuke mensen met een singlereis mee zouden gaan! Het programma is optioneel, dus je hebt ook genoeg tijd om te chillen. Je spreekt veel mensen, ieder met een interessant verhaal, ik heb enorm gelachen.
Foto van Britt
10
Britt uit Maastricht
Weekend Ardennen | 25-39 jaar, jun 2022
Mocht je nog twijfelen over een weekendje weg met Villavibes… Gewoon doen! Je gaat een fantastisch weekend tegemoet met gezellige mensen, goede organisatie, leuke activiteiten en lekker eten. Het is echt een aanrader!
Foto van Richard
9
Richard uit Ede
WeekendVibes Vechtdal | 30-49 jaar, jun 2022
Ongedwongen sfeer, veel diversiteit in mensen, leuke crew
Foto van Michael
9
Michael uit Apeldoorn
Texel Experience | 25-45 jaar, jun 2022
Als meer introvert dan extrovert persoon ben ik erg positief verrast door de Texel Experience. De activiteiten lagen bijna allemaal in mijn straatje en die ene die mij niet leuk leek heb ik over kunnen slaan. De tijd die zelf ingedeeld kon worden was ruim genoeg om mee te doen aan spontane trips als ook even tijd voor mijzelf nemen.
Foto van Jelle
10
Jelle uit Spanbroek
Hike & Bike Mallorca | 25-39 jaar, mei 2022
Deze Hike&Bike was werkelijk waar fantastisch! Goed geregeld, super leuke groep en een uitstekende reisleidster en gidsen!
Foto van Lisette
10
Lisette uit Spijkenisse
WeekendVibes Heuvelrijk | 25-39 jaar, mei 2022
Een fantastische locatie, een fantastische crew en een fantastische groep! Niet voor niets was dit al een 6e keer met VillaVibes 😉 … kans om nieuwe mensen te leren kennen, jezelf te zijn en tegelijkertijd genieten van een vol maar enorm divers programma aan activiteiten.

VillaVibes Singlereizen

Single zijn was nog nooit zo leuk

singlereizen VillaVibes
oprichting villavibes
spel single reizen

Bijna vol alarm

 

Bijna vol alarm

Meld je gratis aan voor het Bijna vol alarm van deze reis. Je ontvangt een mailtje als we zijn aanbeland bij de laatste plekjes.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht

Reis alsnog boekenAnnuleren