Een FIXbrigade in
jouw gemeente

De verduurzaming van huizen is voor de hele samenleving belangrijk. Hoe duurzamer onze huizen, hoe beter we de lasten van de komende jaren samen kunnen dragen.

Veel gemeentes doen al mee. Jij ook?

Lees hier meer over hoe je als gemeente mee kunt doen, of meld je direct aan

 

Ook jij een duurzaam huis
met FIXbrigade.
Samen besparen op
energie én kosten.

Ook jij een duurzaam huis met FIXbrigade. Samen besparen op energie én kosten.  

Prettig wonen in een tochtvrije woning zonder zorgen over de energierekening. Dat is wat een FIXbrigade doet. Een lokale FIXbrigade komt bij je langs en voert direct kleine maatregelen uit in jouw woning, kosteloos. Zo bespaar je op jouw energieverbruik én de energierekening. 

Onze missie

De komende jaren gaat FIXbrigade Nederland in samenwerking met lokale organisaties en gemeenten talloze lokale FIXbrigades opzetten in Nederland. We verliezen de lokale identiteit niet uit het oog en streven ernaar om het FIXbrigade concept aan te passen aan de lokale behoefte. Samen willen we alle woningen in Nederland energiezuinig maken. De eerste stap? Voor 31 december 2024 willen we met 80 FIX-teams al zo'n 20.000 woningen energiezuinig maken. Natuurlijk laten we het je weten als het is gelukt. 

Dit zijn onze FIXbrigades

Een FIXbrigade wordt lokaal in de regio georganiseerd. Daar zijn we super trots op. Want naast het verduurzamen van woningen in de buurt, leidt de lokale FIXbrigade mensen met afstand tot de arbeidsmarkt op tot fixers. Zo helpen we iedereen aan een fijne baan, en fixen we steeds meer energiezuinige huizen in heel het land!

Hoe kan jij helpen?

Voor bewoners

Kan jouw huis wel een beetje verduurzaming gebruiken? Dan komen we graag langs! Gratis en voor niets. Met kleine aanpassingen kunnen we jouw energierekening namelijk al flink wat euro’s naar beneden krijgen. Beloofd.

Doe mee als lokale organisatie

Ben jij al actief op het onderwerp verduurzamen of sociale werkgelegenheid? Lekker bezig! We haken graag aan. Laten we kijken waar we elkaar kunnen versterken.

Doe mee als Fixer

Meehelpen aan het verduurzamen van heel Nederland? We helpen je – in stappen zo groot als je zelf wilt – het vak van Fixer te leren. Zo maak jij straks woningen in heel Nederland duurzaam!

Een FIXbrigade kan de stijgende energieprijzen niet fixen, maar helpt arme huishoudens wel om kosten te besparen door letterlijk de kieren te dichten. Energieverlies voorkomen is een stap richting duurzaamheid en in dit geval ook naar meer sociale rechtvaardigheid.
— Bettina Bock, jury-lid Duurzame Top 100 Trouw

Neem contact op

Heb je een andere vraag? Of een idee?
We horen graag van je.
Vul het formulier in of mail ons op info@fixbrigade.nl

Bezoek ons
We zitten in Het Krachtstation
Amerikalaan 203
3526 VD Utrecht

Nieuws

Lees nieuws over onze lokale FIXbrigades, onze mensen en nog veel meer.


Ga naar nieuws

Meer info nodig?

Mocht je als organisatie vragen hebben kun je ons contacteren, of download de whitepaper.

Download de whitepaper

Werken bij FIXbrigade

Ook jij kunt meewerken als regio-coordinator, hoofdfixer of leerlingfixer.


Bekijk al onze vacatures