top of page
header-3.jpg

LEASE WORKS

JIJ bent ondernemer in de autolease branche. Je bent de beste adviseur voor je leaseklanten: persoonlijk, deskundig en enthousiast. Je werkt keihard om zorgeloze mobiliteit te leveren tegen zo laag mogelijke kosten.

JIJ bent ambitieus en gedreven om je leasebedrijf te laten groeien. Je richt je op relatiebeheer en acquisitie binnen je netwerk. En je wilt niet opgeslokt worden door de dagelijkse rompslomp van operationeel, administratief en financieel beheer.

 

WIJ zijn Lease Works. We zijn een nieuwe organisatie met jarenlange ervaring. We zijn een club van professionals met kennis van alle aspecten van het leasebedrijf. Net als jij zijn ook wij persoonlijk, deskundig en enthousiast. En we nemen graag je rompslomp uit handen.

 

WIJ doen de back-office van je leasebedrijf. Eerst bespreken we samen je plan voor de groei van je onderneming. We denken mee over automatisering, financiering, contractvoorwaarden en verzekering. Vervolgens spreken we af hoe we de back-office activiteiten uitvoeren. Onze dienstverlening is modulair opgebouwd. Jij bepaalt wat je zelf doet en wat je aan ons uitbesteedt. Het allerbelangrijkste is dat je volledig grip houdt op jouw leasebedrijf en jouw klanten.

bottom of page